Επιστροφή στο Forum : ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΣ CO2 ΦΘΕΙΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
Γεια σας παιδιά τελικά μετά από πολύ ψάξιμο είπα να μην πάρω από e-α γιατί το κόστος μεταφοράς είναι μεγάλο..... ξέρει κάνεις από που μπορώ να αποκτήσω μια μπουκάλα co2 με 2πλο μανόμετρο και ηλεκτροβαλβιδα οικονομικα ?Ευχαριστω!
ναι ναι, για πείτε καμιά ιδέα γιατί πλησιάζει ο καιρός και για μένα
skamanakos
02-07-11, 21:00
Γεια σας παιδιά τελικά μετά από πολύ ψάξιμο είπα να μην πάρω από e-α γιατί το κόστος μεταφοράς είναι μεγάλο..... ξέρει κάνεις από που μπορώ να αποκτήσω μια μπουκάλα co2 με 2πλο μανόμετρο και ηλεκτροβαλβιδα οικονομικα ?Ευχαριστω!
Οι κανονικες μπουκαλες για co2 ειναι ακριβες και ασφαλεστερες.Υπολογιζε κανα 80αρι περιπου.Μια φθηνη λυση ειναι απο πυροσβεστηρα αλλα παιζει θεμα ασφαλειας.Ειχα και γω αυτο το διλημα και τελικα πηρα την κανονικη για να χω το κεφαλι μου ησυχο.Οι πυροσβεστηρες θελουν συχνα επανελενχο.Αυτη που εχω εγω λεει επανω για τον πρωτο ελενχο το 2015.Διαλεγεις και παιρνεις.Α και η αλλη λυση ειναι να βρεις καμια μεταχειρισμενη απο αγγελια.
kostas_pana
02-07-11, 21:09
είτε απο πυροσβεστήρα ειτε απο ενυδρειακή χρήση την πάρεις θέλει έλεγχο καθε 10 χρόνια για να μπορείς να την ξαναγεμίζεις...
Απλα αν γινεται θελω να μου πειτε απο που μπορω να παρω αυτες τις πατεντες γιατι θεωρω της μανισιες μπουκαλες πραγματικα πεταμενα λεφτα και ειδικα στους καιρουσ που ειμαστε...... αλλωστε εχουμε 20 χρονια κατι πυροσβεστηρες σπιτι κ δεν εχουν παθει το παραμικρο....
kostas_pana
02-07-11, 21:15
σωστος... αλλα για το που δεν μπορω να σε βοηθήσω εγω απο αγγελια την χτύπησα...
skamanakos
02-07-11, 21:18
είτε απο πυροσβεστήρα ειτε απο ενυδρειακή χρήση την πάρεις θέλει έλεγχο καθε 10 χρόνια για να μπορείς να την ξαναγεμίζεις...
Δε νομιζω ο πυροσβεστηρας να θελει ελεγχο καθε δεκα χρονια.Σου το λεω γιατι οταν πηγα να γεμισω τη δικια μου ο μαγαζατορας μου ειπε οτι οι πυροσβεστηρες θελουν ελεγχο καθε χρονο.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=54177 αλλιως πας σε ενα μαγαζι με πυροσβεστικα και ζητας μια μουκαλα με co2 για ενυδρειο,γνωριζουν αυτοι,40 η 50 ευρω την πηρα,θα βρεις και μανομετρα και ηλεκροβανα,ειτε απο αγγελεια,ειτε απο μαγαζι και εισαι κομπλε...
kostas_pana
02-07-11, 21:45
gianni την πήρα εγώ σήμερα απο τον ντίνο...:):):)
mikrosaquaristas
02-07-11, 23:12
οι πυροσβεστήρες θέλουν πολύ συχνό έλεγχο για να είναι οκ ως μέσα πυρόσβεσης
ώς φιάλες υπο πίεση δεν γνωρίζω τι χρειάζονται
πάντως πήγα έναν πυροσβεστήρα μετατροπή για γέμισμα στην AirLiquide και όχι μόνο δεν τον γέμισαν αλλά μου έριξαν και ένα χέσιμο στερεοφωνικό που κάνω τέτοιες απαράδεκτες και επικίνδυνες μετατροπές.......:smt120:smt120:smt120
ρε παιδιά....διοξείδιο είχε μέσα ο πυροσβεστήρας -στην ίδια πίεση ακριβώς κλπ κλπ κλπ
τίποτα αυτοί
απαράδεκτος λέει.......
θα τον δώσω σε πυροσβεστηρά να μου τον γεμίσει να τελειώνω
οι πυροσβεστηρες σκονης δεν κανουν για χρηση co2
ειναι τελειος διαφορετικες οι ατμοσφαιρικες αντοχες τις καθε μιας
...
πάντως πήγα έναν πυροσβεστήρα μετατροπή για γέμισμα στην AirLiquide και όχι μόνο δεν τον γέμισαν αλλά μου έριξαν και ένα χέσιμο στερεοφωνικό που κάνω τέτοιες απαράδεκτες και επικίνδυνες μετατροπές.......:smt120:smt120:smt120
ρε παιδιά....διοξείδιο είχε μέσα ο πυροσβεστήρας -στην ίδια πίεση ακριβώς κλπ κλπ κλπ
τίποτα αυτοί
απαράδεκτος λέει.......
Όπα; Δηλαδή ποιά ήταν η "επικίνδυνη μετατροπή" κατά τη γνώμη τους;
Γιαννης Μ5
03-07-11, 10:37
Eγω παντως οταν αγορασα μπουκαλα,πηγα σε μαγαζι με βιομηχανικα αερια και αγορασα μια 10κιλη με 100 ευρω(γεματη).Οταν αδειαζει,παω στο μαγαζι,δινω την δικια μου και περνω αλλη γεματη επι τοπου(στην οποια εχει γινει και ελεγχος)με 15 ευρω.Το κακο ειναι οτι δεν ειναι και τοσο εμφανισιμη αφου ειναι βαμενη γκρι(ασταρι για να μην σκουριαζει),αλλα αν δεν φαινεται(ειναι σε καποιο ντουλαπι ή απο πισω απο το ενυδρειο),ειναι οτι καλυτερο....Εγω παντως την βαφω μαυρη με σπρευ.
mikrosaquaristas
03-07-11, 13:12
οι πυροσβεστηρες σκονης δεν κανουν για χρηση co2
ειναι τελειος διαφορετικες οι ατμοσφαιρικες αντοχες τις καθε μιας
λογικό
αλλά ο δικός μου ήταν διοξειδίου
και γενικά δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημά τους-πολύ ευρώπη μου μυρίζει :rolleyes:
δεν είναι φιάλη -είναι πυροσβεστήρας-άρα είναι επικίνδυνος
Λοιπον κυριοι σημερα ηρθε η μπουκαλα απο την ολυμπια με 104 ευρω μονο και ειναι πολυ καλη.....Papapavlou P. Panagiotis
15 Ioanninon Street
Athens 10444
tel. +30 2105134619
fax. +30 2105150176
www.olympia-p.gr (mhtml:%7BA6118494-4222-43E6-953B-92A91319C155%7Dmid://00000011/%21x-usc:http://www.olympia-p.gr/) http://www.aquatek.gr/vb/images/buttons/quote.gif (http://www.aquatek.gr/vb/newreply.php?do=newreply&p=511318)
επισης μπουκαλα 5κιλη σε καλη τιμη 55 ευρω την ειχα παρει εγω, μπορεις να βρεις σε καβα ποτων.τις εχουν για τις βαρελισιες χυμα μπυρες.
μολις αδειασει με 5 ευρω στην ανταλαζει με αλλη γεματη.
ενα αρνητικο ειναι το υψος της 82cm και δεν χωραει ευκολα κατω απ τις περισοτερες βασεις.(στη δικη μου περιπτωση ειχε περασει τσιμα τσιμα)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.