Επιστροφή στο Forum : ξεχωρισμος αρσενικου θυληκου πλατυ..
εχω 4 πλατυ τα οποια νομιζα μεχρι πριν καποιο καιρο ότι ειναι και τα 4 αρσενικα..σημερα όμως εχω προσεξει ότι τα δυο εχουν το γονοποδιο και τα αλλα δυο εχουμ μια μαυρη βενταλια απο κατω και όχι γονοποδιο..τι σημαινει αυτο ?
Alex_Salonica
28-06-11, 10:26
εχω 4 πλατυ τα οποια νομιζα μεχρι πριν καποιο καιρο ότι ειναι και τα 4 αρσενικα..σημερα όμως εχω προσεξει ότι τα δυο εχουν το γονοποδιο και τα αλλα δυο εχουμ μια μαυρη βενταλια απο κατω και όχι γονοποδιο..τι σημαινει αυτο ?
ότι έχεις 2 ζευγάρια.
ότι έχεις 2 ζευγάρια.
Πιθανότατα :rolleyes:
http://www.fishkeepingforum.co.uk/forum/UploadedPhotos/jennybugs/2010-04-30_092247_1903_platy.jpg
(από http://www.fishkeepingforum.co.uk/forum/forum_posts.asp?TID=5868)
Πάνω το αρσενικό κάτω το θηλυκό ;)
Και ότι καλό θα ήταν να πάρεις άλλα 4 με αυτήν την βεντάλια (από τα κάτω).:D
ελα που δεν το ηξερα ομως..και νομιζα ότι ειχα 4 αρσενικα αλλα τελικα #$$%%^^$#@ μου ελεγε ο πετσοπας..αν δεν διαβαζα και λιγο δεν θα το καταλαβαινα ποτε..παλι καλα..και τωρα εξηγειτε γιατι το ενα αρσενικο κυνηγαει το αλλο....τι μου προτεινετε να κανω?
Alex_Salonica
28-06-11, 11:51
ελα που δεν το ηξερα ομως..και νομιζα ότι ειχα 4 αρσενικα αλλα τελικα #$$%%^^$#@ μου ελεγε ο πετσοπας..αν δεν διαβαζα και λιγο δεν θα το καταλαβαινα ποτε..παλι καλα..και τωρα εξηγειτε γιατι το ενα αρσενικο κυνηγαει το αλλο....τι μου προτεινετε να κανω?
Να πας πίσω το ένα αρσενικό και να πάρεις άλλο ένα θηλυκό
κοιτα αυτο το συγκεκριμενο ειναι το αγαπημενο μου πλατυ..και μου την σπαει αυτο που το κυνηγαει συνεχεια...αν παω αυτο που το κυνηγαει αλλα διεκδικει περισοτερο τις θυληκες δεν θα εχω τοσες πιθανοτητες να δω μικρα? εντωμεταξυ εχω παρατηρησει τις τελευταιες μερες οι θυληκες ειναι τουμπανο.αλλα δεν ξερω τι αλλο να κοιταξω για να καταλαβω ότι ειναι εγκυες..χαχαχα και εγω νομιζα ότι ταιζα παρα πολυ και ότι τρωνε πολυ τα πλατυ :)
και κατι τελευταιο..ο 2 αρσενικοι ειναι αλλο χρωμα (μπλεκοκκινο) απο τις θυληκες χρυσοπρασινο με μαυρο παιζει κανα ρολο αυτο? η αλλη θυήκια που θα παρω να ειναι ιδια η διαφορετικου χρωματος?
-------------------------
δεν γνωριζει κανεις ?
Alex_Salonica
28-06-11, 17:03
Κράτα όποιο αρσενικό σου αρέσει και πάρε ότι χρώμα θηλυκό σου αρέσει.
Μη φοβάσαι σε λίγο δεν θα ξέρεις τι να τα κάνεις τόσα πολλά μικρά. :p
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.