PDA

Επιστροφή στο Forum : διακοπες και αυτοματη ταιστρα!!!

Efh
27-06-11, 16:31
που θα βρω σε χαμηλη τιμη αυτοματες ταιστρες??
πως λειτουργουν??
ποιες θεωρουνται "καλες"???

faceck
27-06-11, 17:25
βαλε μια αγγελια καλυτερα εδω ισως την παρεις πιο φθηνα..λειτουργουν με χρονοδιακοπτη και πετανε τροφη συγκεκριμενη ωρ που το εχεις ρυθμησει..νομιζω κρατανε για ενα μηνα η συνολικη τροφη..αλλα κατι αλλο ότι νομιζω ταιζει καθε μερα και αυτο μπορει να δημιουργησει προβλημα..επισης αν εχεις διαφορα ψαρια με διαφορετικες τροφες το καθε ενα ισως δεν σε βολεεψει..αυτα απο μενα με μερικες ερωτησεις που ειχα κανει χωρις να ειχα ποτε οποτε δεν μπορω να σου πω 100 τις 100 αν λειτουργουν σωστα και ειναι χρησιμες

Maverick
27-06-11, 17:39
Εγώ μπορώ να προτείνω την 3581 της EHEIM που την έχω χρησιμοποιήσει αρκετά και χωρίς προβλήματα. Για τιμές κοιτάς αγγελίες, εγχώρια και ξένα e-shops ή pet shop, συγκρίνεις και απφασίζεις ;)

jimmis1974
27-06-11, 19:56
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370451113546&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_4665wt_1038

beat89
27-06-11, 20:07
Ριξε κ στο ebay μια ματια.

Δημητρη πριν λιγες μερες παραγγειλα αυτη που εχεις στο link.
Ειναι καλη?

delta66
27-06-11, 20:11
Τη ταιστρα την περναμε πολλες μερες δοκιμη στο ενυδρειο πριν φυγουμε και μπαταρια καινουρια :cool:

jimmis1974
27-06-11, 20:33
Ριξε κ στο ebay μια ματια.

Δημητρη πριν λιγες μερες παραγγειλα αυτη που εχεις στο link.
Ειναι καλη?

δεν την εχω παρει , ηταν να την αγορασω αλλα τελικα δεν την πηρα γιατι προς το παρον δεν μου χρειαζεται.
Φαίνεται καλη , αλωστε η sun sun παρολο που ειναι κινεζικη εχει αρκετα ενυδρειακα προιοντα παρα πολυ αξιοπιστα , δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην ειναι καλη !!! (και χαμηλη τιμη καπου στα 11 με 12 ευρω βγαινει)

OLYMPIC
28-06-11, 14:03
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370451113546&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_4665wt_1038
Δοκιμάζω την συγκεκριμένη εδώ και ένα μήνα χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Και όπως λέει ο delta66 το πιο σημαντικό πάντα με δοκιμή πριν την κανονική χρήση της. :smt023

kalagio
28-06-11, 14:10
Nα πω κι εγω την εμπερία μου. Ειχα χρησιμοποιησει πριν 2 καλοκαιρια μια της EHEIM και από την εξάτμιση του νερού το φαι ειχε μουλιάσει με αποτελεσμα να μην πεφτει καθολου. Φετος θέλω να την ξαναχρησιμοποιησω αλλα εχω μια ανησυχια. Τι λετε? Αυτην ειχα http://www.eheim.de/eheim/pdf/en/anleitungen/zubehoer/Automatic_Feeder_3581.pdf

Μηπως ειχε χαλασει απο την υγρασια κι ο μηχανισμός?

delta66
28-06-11, 14:19
Nα πω κι εγω την εμπερία μου. Ειχα χρησιμοποιησει πριν 2 καλοκαιρια μια της EHEIM και από την εξάτμιση του το φαι ειχε μουλιάσει με αποτελεσμα να μην πεφτει καθολου τροφή. Φετος θέλω να την ξαναχρησιμοποιησω αλλα εχω μαι ανησυχια. Τι λετε? Αυτην ειχα http://www.eheim.de/eheim/pdf/en/anleitungen/zubehoer/Automatic_Feeder_3581.pdf

Μηπως ειχε χαλασει απο την υγρασια κι ο μηχανισμός?
Περιεργο γιατι αυτες γυρνανε με την τρυπα προς τα πανω οταν τελειωσει το ταισμα και δεν μπαινει υγρασια μεσα, ενω εχουν και ανεμιστηρακι μεσα στο καδο τους να ανεμιζουν την τροφη και να μην πεφτει κομματια.
Εχω δυο σε ενυδρεια με ανεμιστηρες για ψυξη και φυσικα αρκετη εξατμιση και δεν ειχα ποτε προβλημα.

Σημειωση: Οταν βαζουμε αυτοματη ταιστρα σε ενυδρειο με ανεμιστηρες πρεπει να μπει ψηφιακος χρονοδιακοπτης στους ανεμιστηρες για να σταματανε 5-10 λεπτα πριν την ωρα του ταισματος και να ανοιγουν 5-10 λεπτα μετα, για να μη συμπεσει και λειτουργησουν ταυτοχρονα και γεμισει χαρτοπολεμος το δωματιο :D

kalagio
28-06-11, 14:31
Περιεργο γιατι αυτες γυρνανε με την τρυπα προς τα πανω οταν τελειωσει το ταισμα και δεν μπαινει υγρασια μεσα, ενω εχουν και ανεμιστηρακι μεσα στο καδο τους να ανεμιζουν την τροφη και να μην πεφτει κομματια.
Εχω δυο σε ενυδρεια με ανεμιστηρες για ψυξη και φυσικα αρκετη εξατμιση και δεν ειχα ποτε προβλημα.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ειναι ότι έπεσε μέσα στο ενυδρείο και το ατομο που πηγαινε να αναπληρωνει το νερο που εξατμιζοταν δε μου ειπε τιποτα. Γιατι γενικά τα είχε παιξει κι η οθόνη.

Η δοκιμή φέτος θα δείξει!

beat89
28-06-11, 15:02
Δοκιμάζω την συγκεκριμένη εδώ και ένα μήνα χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Και όπως λέει ο delta66 το πιο σημαντικό πάντα με δοκιμή πριν την κανονική χρήση της. :smt023

Χρειαζεται αεραντλια?

Efh
28-06-11, 15:03
χρυσοψαρα εχω σε 125 λιτρα
εχω κι ενα πλεκο μικρο μαυρο
δεν τα εχω μαζι τον γλυφτη τον εχω σε ενα αλλο ενυδρειακι
κ τον βαζω μεσα για να φαει αλγη οταν μαζευει
οταν θα φυγω ομως για 2 βδομαδες λεω να τα βαλω μαζι
και να βαλω και αυτη την ταιστρα