PDA

Επιστροφή στο Forum : Πετ σοπ γλυφάδα

george1995
26-06-11, 23:40
Ξέρετε κανένα πετ σοπ στην γλυφάδα που να πουλάει φυτά?? Θα κατέβω αύριο γι'αυτό....

m0rphy
26-06-11, 23:51
Κάτω στην Γλυφάδα, εκει που είναι τα μαγαζιά δηλαδή, δεν έχει κάποιο μαγαζί, το πιο κοντινό είναι το Pet City στο ύψος της Βουλιαγμένης, με σχετική ποικιλία ειδών αλλά όχι στην καλύτερη κατάσταση, και μετά στην άνω γλυφάδα στην Γούναρη το Happy Pet με πολύ καλύτερη ποιότητα στα φυτά αλλά ελάχιστα είδη

george1995
26-06-11, 23:58
Στο pet city μου φάνηκαν λίγο ακριβά τα φυτά..αν και δεν ξέρω τιμές γιατί δεν έχω αγοράσει ποτέ....:confused:
-------------------------
Έχω γκάπι και πρόκειται να γεννήσει η θυληκιά μου γι'αυτό ψάχνω κανένα εύκολο φυτό....

Efh
27-06-11, 00:13
pet city
εγω απο εκει αγοραζω παντως.....

tepe
27-06-11, 08:44
φίλε δυστυχώς με την κριση και με την επιθεση των πετσιτι σες συνοικιακά ενυδριομάγαζα κλεινουν το ενα μετά το άλλο
αρα μονοδρομος πετσιτι

stratigos24
27-06-11, 12:03
Eχει και zooplanet στη βουλιαγμενης, κοντα στο υψος της γλυφαδας (λιγο πριν-λιγο μετα, δεν θυμαμαι). Για κοιταξε το ή παρε τους τηλ να σου πουν που ειναι.

george1995
27-06-11, 19:50
Πήγα στο πετ σίτυ και πήρα ένα φυτο....δεν θυμάμαι πως λέγετε αλλά είναι ολόιδιο με κερατόφυλλο (αλλά δεν είναι). Είναι το πρώτο που βάζω στο ενυδρείο μου και με δυσκόλεψε λίγο γιατί δεν καθόταν κάτω από το χαλίκι...επέπλεε.... Έτσι γίνεται συνήθως???