PDA

Επιστροφή στο Forum : Φυσικη τροφη για corydoras?

faceck
26-06-11, 08:44
παιδια σκεφτομαι να βαλω λιγη φυσικη τροφη για τα κορυς μου που να μην την τρονε τα αλλα..γιατιότι και να ριξω μεσα αυτα δεν πανε καν πανω στο φαγητο απλα ανακατευουν τον βυθο με τα μουστακια τους χωρις να βρουν τιποτα..σκεφτομουν και για αγγουρακι για ενα butterfly loach που εχω αλλα τι πρεπει να το κανω? να το βρασω η να το ριξω φρεσκο? και o butterfly loach δεν τρωει επισης τροφη που ριχνω τρωει μονο την λιγη αλγη που εχει απομεινει στα τζαμια...

beat89
26-06-11, 10:34
Τι τροφή ρίχνεις;Αν αυτή διαλύεται τότε σίγουρα τρώνε τα κορυ κ ας μην τα βλέπεις να πηγαίνουν κατευθείαν πάνω στο φαγητό.Το αγγουράκι μπορεις είτε να το βρασείς για 2 λεπτά είτε να το ρίξεις έτσι.

faceck
26-06-11, 10:47
βασικα ριχνω vipachips της sera..ολα τα αλλα ψαρια τελαινονται και τρωνε ολοκληρα κομματια και γινονται φουσκες οι γαριδες παιρνουν ενα κομματι και το μασανε για ωρα και τα κορυντορακια περνανε απο πανω του και συνηθως δεν το ακουμπανε..η τουλαχιστον δεν προλαβαινουν..αμα ριξω δηλαδη αγγουρακι θα το φανε?

beat89
26-06-11, 10:49
Τα κορυ όχι.Το loach δεν ξέρω.

faceck
26-06-11, 11:06
ψιλοαποτυχια το αγγουρακι..επεπλεε και δεν το ακουμπησε κανεις εκτος απο μια γκαπινα που πηγε να το δοκιμασει..το loach τρωει απο τα τζαμια ελπιζω να ειναι αρκετη τροφη για να μην πεθανει..

Belafode
26-06-11, 11:14
Εγώ τα cory τα ταΐζω αυτό http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1771... πάντα φτάνει... Αν δεν σου φτάσει ρίξε παραπάνω ταμπλέτες...
-------------------------
Όσα λαχανικά και αν έχω ρίξει στο ενυδρείο τα cory δεν έχουν ακουμπήσει κανένα...

faceck
26-06-11, 11:16
φοβαμαι ομως μην σκασουν απο το πολυ φαι τα αλλα ψαρια με το που ριχνω τις ταμπλετες πανε πανω ολα τα αλλα και μετα όταν τις τρωνε γινονται σαν μπαλονια στην κυριολεξια :smt120:smt120:smt120

Belafode
26-06-11, 11:34
Την τροφή που σου είπα θα την φάει και το butterfly loach αλλιώς υπάρχει η ίδια με λαχανικά... Τι αλλά ψάρια έχεις μέσα και σε τι αριθμό...???

Dimis
26-06-11, 11:38
Ταμπλετες βυθου ειναι μια χαρα.Καταλληλες για τα κορυς δεν ειναι αυτες που ειναι σκετη αλγη και σπιρουλινα.Θα καταλαβεις ποια ειναι σωστη απο τις φωτος κορυς στην συσκευασια.

faceck
26-06-11, 12:40
αυτην την τροφη εχω ειναι ταμπλετες για κορυς και βυθοψαρα και γαριδες γενικα..η αλλη με αλγη και σπιρουλινια την πηρα για το loach αλλα δεν την εχει αγγιξει μονο τα τζαμια καθαριζει οτι εχει δηλαδη απο αλγη και προσπαθω να μην τα καθαριζω γι αυτον το λογο

nikolas79
21-06-14, 01:18
http://www.youtube.com/watch?v=euhwM5Lxc0k δες εδω φιλος για το αγγουρακι