Επιστροφή στο Forum : Μια ερωτηση
Παιδια υπαρχει καμια συναντηση για φίλους του ενυδρειου ? και αν ναι που? μπορει να ερθει όποιος θέλει? λίγες πληροφορίες παρακαλω γιατι ενδιαφερομαι..υπαρχει καποιος συγκεκριμενος χωρος? ανταλλαγες φυτων ψαριων ασπονδυλων μπορουν να γινουν! αυτα τα λιγα θελω και εγω να ρωτησω..ευχαριστω !!
Υ.Γ εγω που έχω φαει κιτρινη καρτα απο τον Raven μπορω να ερθω ?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Κλεόβουλος
24-06-11, 19:24
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=30153
(οι κάρτες που εισπράττεις και το φόρουμ δεν έχουν σχέση με τον Σύλλογο ;))
οποτε δεν ειναι ετοιμο ακομα...απο χειμωνα δηλαδη..ωραια ανυπομονω και αν χρειαζεστε καμια βοηθεια για εργασια μεσα ειμαι!
flocafe διπλα στο water inn μαζευομαστε...
εγω αυριο θα παω waterinn για πρωτη φορα..θελω να δω αυτο το μεγαθηριο αν και μου πεφτει καπως μακρυα..τι ωρα μαζευεστε?
εγω αυριο θα παω waterinn για πρωτη φορα..θελω να δω αυτο το μεγαθηριο αν και μου πεφτει καπως μακρυα..τι ωρα μαζευεστε?
πηγαινε στο last post τα λεει ολα....κατα τις 7. καλα μεγαθηριο δεν το λες...μακρια πολυ δεν ειναι...αν εχεις αμαξι, βγαινεις απο αχαρνων εθνικη και πας στα μπαμ...μετα εξοδο για Κηφησια και το βρισκεις μπροστα σου.
εγω παντως αυριο θα περασω μια βολτα.... :P
μεγαθηριο σε σχεση με τα αλλα εννοω και εινια μονο για ενυδρειακα !! οκ τα λεμε παιδια ευχαριστω !!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.