Επιστροφή στο Forum : μα ειναι δυνατον????
Εχω πετυχει μεχρι τωρα γυρω στις 8 γεννες απο διαφορα ζωοτοκα....Γκαπυ,πλατυ,δαλματιας.....Ολες ομως τις φορες επειτα απο την γεννα η θηλυκια ψοφουσε...Να σημειωσω οτι δεν ηταν ολες στο ιδιο ενυδρειο.....Αυτο συνεβαινε ειτε ηταν πολλα τα μικρα(γυρω στα 20)ειτε κανα δυο
Τι μπορει να ειναι???
Εγω αυτο το ειχα παθει στις αρχες και ειχα χασει την θηλυκια εγινε ομως μια φορα δεν το ξαναεπαθα και οι επομενες γεννες πανε μια χαρα και κανει 20-30 ψαρια καθε φορα!
Γεια σου ρε πατριωτη.....Δυστυχως εγω το εχω παθει με αρκετες...Στην δικια σου περιπτωση θα μπορουσαμε να πουμε οτι ετυχε
Μηπως στρεσαρετε το ψαρι?Εχεις πολλα ψαρια μεσα?Πατριωτης απο που?
και οι δυο ελληνες δεν ειστε;
Η θηλυκιες γκαπυνες πολλες φορες πεθαινουν απο το στρεσαρισμα που τους προκαλει η ορμη των αρσενικων.Ακομα και κατα την διαρκεια της γεννας τα αρσενικα τισ κυνηγουν και τις "τσιμπουν" για να ζευγαρωσουν.
Κανε το εξης κολπο,οταν δεις μια θηλυκια ετοιμη να γεννησει απομονωσε την σε ενα ενυδρειο (ιδιες ακριβως συνθηκες νερου με το κυριο ενυδρειο) μοναχη της για να δεις οτι θα τα παει μια χαρα.
Αν αυτο παει οπως σου λεω,μια χαρα δηλαδη,προσεθεσε κι αλλες θηλυκες στο χαρεμι ή αφαιρεσε αρσενικα.
Tα Δαλματιας ποια ειναι???
Αλλες φορες ειχα πολλα αλλες οχι.....Τι να πω...Η κοπελα μου ειναι απο την Λημνο καθως επισης και κατι κουμπαροι μας.Εκ παραδρομης πατριωτης.....
χαχαχα κι αλλος Λημνιος...Ναι,ναι και οι δυο Ελληνες
-------------------------
Μιλαω για τα dalmatian molly.....
-------------------------
Μου ειναι λιγο δυσκολο να καταλαβω ποτε μια θηλυκια ειναι ετοιμη να γεννησει...Εδω μετα βιας καταλαβαινω αν ειναι εγκυος
Τοτε εφαρμοσε αυτο που λεω με τις αναλογιες πληθυσμου.
1 προς 3 ειναι μια χαρα...
Εμενα καθε 40-42 μερες γενναει!
Για τι ψαρια μιλας????Ποσα ειπαμε οτι βγαζει?Τι αναλογιες εχεις???Πολλες ερωτησεις ε?
Για molly λεω καμια 20 βγαζει ειναι αρκετα μαζι.
Τι να πω,δεν ξερω....Θα δοκιμασω αυτο που λεει και ο φιλος με τις αναλογιες η και με την μεταφορα των θηλυκων αλλα.......
Αν ερθεις στο νησι για διακοπες θα σου δωσω κανενα ψαρακι!
σε ευχαριστω εκ των προτερων....Υπαρχει περιπτωση να ερθουμε στις 8 Αυγουστου αλλα θα δουμε...Ελπιζω να μην χρειαστει να μου δωσεις και να εχουν γεννησει τα δικα μου.....
Παιδια καλημερα...Σημερα ειδα ενα μωρο πλατυ μεσα στο κερατοφυλλο χωρις να βρω ψοφιο θηλυκο....Για να δουμε..Λετε να εγινε κατι????Προσθεσα 4 θηλυκα οπως με συβμουλεψε ο dimis1978 προς αποφυγην του στρες.....
Τωρα περιμενω να δω αν θα κανουν αλλα και ψοφησει μετα :(
αντε πατριωτη ελα να δεις τα ενυδρεια μας!
Ειμαι καθοδον Δημητρη....Παιρνω το αεροπλανο της φωτογραφιας σου και εφτασα....
Δευτερη μερα σημερα,το ψαρακι ζει μεσα στο κερατοφυλλο,κανενα θηλυκο νεκρο αλλα και κανενα μωρακι καινουριο......
Να σου ζησει λοιπον αν ερθεις θα σου δωσω ψαρακια αν θελεις!
Παιδια μακαρι να ερθω στο νησι να ξεφυγω απο εδω και ολα τα αλλα τα βρισκουμε....
Δεν βλεπετε τηλεοραση?Χ Α Μ Ο Σ
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.