Επιστροφή στο Forum : ενυδρειο με οσκαρ και αλλα
καλησπερα δεκτα ολα τα σχολια,παρατηρησεις συμβουλες και οτι αλλο
Πληροφορίες
Διαστάσεις:120χ0,44χο,57
Όγκος:300
Κατηγορία:
Φυτά:ανουμπιες,κρυπτοκορινες,εχινοδοροι
Ψάρια / Άλλα είδη:οσκαρ,σεβερουμ,παπαγαλοψαρα,πλεκο,κορυ
Διακοσμητικά υλικά:ξυλα,πετρες
(χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.)
Φόντο:
Φωτισμός:2χ30
Διάρκεια φωτισμού:9 ωρες
Φιλτράρισμα:eheim2073 pro3, fluval 205,eheim 2413
Θερμοστάτης:
Λίπανση:ταμπλετες
Παροχή CO2:diy
Παράμετροι:
pH:6.8
Γενική σκληρότητα (GH):
Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):
Αμμωνία (ΝΗ3):0
Νιτρώδη (ΝΟ2):0
Νιτρικά (ΝΟ3):0.25
Αλλαγές νερού:κυριακη-τεταρτη απο 100λιτρα
Θερμοκρασία:26
Άλλες πληροφορίες:
Φωτογραφία
πανεμορφο ενυδρειο !! να σου ζησουν τα ψαρακια!! οscars σου ειναι κορυφη !!
πανεμορφο ενυδρειο !! να σου ζησουν τα ψαρακια!! οscars σου ειναι κορυφη !!
Ευχαριστώ φίλε
Ααα ωραια οσκαρ.
Πολυ ωραιο ενυδρειο (εκτος απο τα παπαγαλοψαρα που μου προκαλουν κατι στο στομαχι :D) .
...αλλα φοβαμαι οτι οι ευτυχισμενες μερες δεν θα κρατησουν για πολυ.
Ααα ωραια οσκαρ.
Πολυ ωραιο ενυδρειο (εκτος απο τα παπαγαλοψαρα που μου προκαλουν κατι στο στομαχι :D) .
...αλλα φοβαμαι οτι οι ευτυχισμενες μερες δεν θα κρατησουν για πολυ.
Κάνω τρομερές προσπάθειες να πείσω την γυναίκα μου να φύγουν αλλα....
Κάνω τρομερές προσπάθειες να πείσω την γυναίκα μου να φύγουν αλλα....
Δεν μιλαω μονο για τα παπαγαλοψαρα.
Οτι ειναι να φυγει θα φυγει συντομα χωρις την βοηθεια σου με πρωτα τα κορυ:D
Δεν μιλαω μονο για τα παπαγαλοψαρα.
Οτι ειναι να φυγει θα φυγει συντομα χωρις την βοηθεια σου με πρωτα τα κορυ:D
Τα κορυ ήδη τα πιο πολλα τα φάγανε τα Όσκαρ ένα μου έχει μείνει .ποια αλλα πιστεύεις θα κινδυνευσουν άμεσα απο τα αδηφαγα Όσκαρ που τώρα είναι στο μέγεθος της παλάμης μου
Τα κορυ ήδη τα πιο πολλα τα φάγανε τα Όσκαρ ένα μου έχει μείνει .ποια αλλα πιστεύεις θα κινδυνευσουν άμεσα απο τα αδηφαγα Όσκαρ που τώρα είναι στο μέγεθος της παλάμης μου
Ολα.
Ακομα και μεταξυ τους υπαρχει κινδυνος.
Ισως ενα πολυ αγαπημενο ζευγαρι ψαριων, να ανεχοταν τις περισσοτερες στιγμες, το ενα το αλλο, σε τοσο μικρο ενυδρειο.
Ολα.
Ακομα και μεταξυ τους υπαρχει κινδυνος.
Ισως ενα πολυ αγαπημενο ζευγαρι ψαριων, να ανεχοταν τις περισσοτερες στιγμες, το ενα το αλλο, σε τοσο μικρο ενυδρειο.
Τι προτείνεις να κάνω;
Αν αποφασιζα να εχω οσκαρ, θα εβρισκα ενα ετοιμο ζευγαρι.
Αλλιως θα επαιρνα 7-8 μικρα και οταν μεγαλωναν και ξεχωριζε ενα ζευγαρι θα το κραταγα και θα εδινα τα υπολοιπα.
Αν ειχα προβληματα ακομα και με το ζευγαρι θα κραταγα ενα ψαρι μονο. (ειναι κανονικο πετ αυτα τα ψαρια)
Με 500-600 λιτρα μινιμουμ θα ειχα περισσοτερες πιθανοτητες επιτυχιας.
Οχι πολλα διακοσμητικα που τρωνε χωρο αλλα και που δεν εχουν πιθανοτητες να μεινουν στη θεση τους ή να κανουν και ζημια.
Αν αποφασιζα να εχω οσκαρ, θα εβρισκα ενα ετοιμο ζευγαρι.
Αλλιως θα επαιρνα 7-8 μικρα και οταν μεγαλωναν και ξεχωριζε ενα ζευγαρι θα το κραταγα και θα εδινα τα υπολοιπα.
Αν ειχα προβληματα ακομα και με το ζευγαρι θα κραταγα ενα ψαρι μονο. (ειναι κανονικο πετ αυτα τα ψαρια)
Με 500-600 λιτρα μινιμουμ θα ειχα περισσοτερες πιθανοτητες επιτυχιας.
Οχι πολλα διακοσμητικα που τρωνε χωρο αλλα και που δεν εχουν πιθανοτητες να μεινουν στη θεση τους ή να κανουν και ζημια.
Εχεις δίκιο στην αρχή είχα 5 Όσκαρ μέσα τα παρατήρησα και άφησα αυτα τα 2 που είχαν μεταξύ τους πολυ καλή συμπεριφορά πήγαιναν πάντα τα δυο τους σαν συμμορία
Για τα διακοσμητικά που λες εκτός απο τους εχινοδορους που τους ψιλοτσιμπανε τα αλλα φυτά ανουμπιες και κρυπτοκορινες μέχρι στιγμής δεν τα ακουμπανε
Τώρα για τα λίτρα που λες το ξέρω ότι τα 500+ που λες σίγουρα θα ήταν καλύτερα αλλα δυστυχώς δεν μπορώ γιαυτο άλλωστε έχω προσπαθήσει να έχω αρκετά καλή φιλτρανση
Σε κάθε περίπτωση βέβαια οι απόψεις σου είναι σωστές και σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου
γιαυτο άλλωστε έχω προσπαθήσει να έχω αρκετά καλή φιλτρανση
Σου εχω κανει την καρδια περιβολι αλλα η φιλτρανση που εχεις μην πιστευεις οτι μπορει να σε καλυψει.
3 λιτρα βιολογια εχει το eheim (+ 2 μηχανικο)), 680ml το εσωτερικο, και κανα λιτρο το 205 (ο μισος καδος μηχανικο) και οχι και με το καλυτερο βιολογικο σαν υλικο. (εκτος αν το εχεις αντικαταστησει με κατι καλυτερο)
Με 5 λιτρα βιολογια δεν πας μακρυα με αυτα τα ψαρια.
Οσο μεγαλωνουν τα ψαρια εχε το νου σου για peak τιμων νερου και για αναβαθμιση φιλτρανσης.
Σου εχω κανει την καρδια περιβολι αλλα η φιλτρανση που εχεις μην πιστευεις οτι μπορει να σε καλυψει.
3 λιτρα βιολογια εχει το eheim (+ 2 μηχανικο)), 680ml το εσωτερικο, και κανα λιτρο το 205 (ο μισος καδος μηχανικο) και οχι και με το καλυτερο βιολογικο σαν υλικο. (εκτος αν το εχεις αντικαταστησει με κατι καλυτερο)
Με 5 λιτρα βιολογια δεν πας μακρυα με αυτα τα ψαρια.
Οσο μεγαλωνουν τα ψαρια εχε το νου σου για peak τιμων νερου και για αναβαθμιση φιλτρανσης.
Έχω στο fluval όλο substrat στα κουβαδακια και στο eheim γεμάτο και χρησιμοποιω στο εσωτερικό μόνο σφουγγαρια και το εσωτερικο τα σφουγγαρακια τα καθαρίζω ανα 2ημερο και τα σφουγγαρια στο fluval ανα 15νθημερο
Την καρδιά μου την έκανες περιβολή με την καλη έννοια γιατί πάντα πρέπει να ρωτάμε όσο και να πιστεύουμε ότι Ξέρουμε
Στο εσωτερικο φιλτρο εχει βαλει μονο σφουγγαρια για εξτρα μηχανικη φιλτρανση του νερου υποθετω.
Η μηχανικη φιλτρανση ομως πρεπει να γινεται και πριν τη βιολογικη, μεσα σε ενα φιλτρο. Ελπιζω λοιπον να εχεις κρατησει στο 2073 και μηχανικη φιλτρανση πριν το substrat.
Στο fluval απο οτι καταλαβα εχεις κρατησει τη μηχανικη στο μισο του καδου και εχεις αναβαθμισει με substrat στα καλαθακια. Καλως κατα την αποψη μου.
Στο εσωτερικο φιλτρο εχει βαλει μονο σφουγγαρια για εξτρα μηχανικη φιλτρανση του νερου υποθετω.
Η μηχανικη φιλτρανση ομως πρεπει να γινεται και πριν τη βιολογικη, μεσα σε ενα φιλτρο. Ελπιζω λοιπον να εχεις κρατησει στο 2073 και μηχανικη φιλτρανση πριν το substrat.
Στο fluval απο οτι καταλαβα εχεις κρατησει τη μηχανικη στο μισο του καδου και εχεις αναβαθμισει με substrat στα καλαθακια. Καλως κατα την αποψη μου.
Ναι στο τελευταίο κάδο έχω eheimmech
ΟΚ.
Ελεγχε το νερο συχνα. ;)
ΟΚ.
Ελεγχε το νερο συχνα. ;)
Ναι κάνω τακτικά και θα επανέλθω και με περισσότερες Φωτο και πληροφορίες
Ναι κάνω τακτικά και θα επανέλθω και με περισσότερες Φωτο και πληροφορίες
μια ανανεωση στις μετρησεις δεν εχει αλλαξει κατι ...μονο το μεγεθος των οσκαρ πλεον ειναι στα 30 εκατοστα παρα ταυτα ολα κυλουν ομαλα ...ακομα
46149
46150
46151
46152
46153
46154
φιλεμου ωραιο ενυδρειο και τα οσψαρ δεν παιζωνται αλλα ριξε μια ματια εδω αν δεν το χεις δει ηδη πρεπει να ετοιμαστεις καποια στιγμη για μεγαλητερο ενυδρειο αλλα αξιζει τον κοπο νομιζω το χεις καταλαβει ηδη αυτο.....;););)
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/astronotus_ocellatus.htm
Δεν διαφωνώ ότι 2 Όσκαρ και ένα Σέβερουμ σε 300ρι ενυδρείο έχει τρομερό ρίσκο (όχι ότι δεν γίνεται)....αν αυτά είναι μέσα στο ενυδρείο μόνο (γιατί πιο πάνω βλεπω και παπαγαλοψαρα και πλέκο)
....ΑΛΛΑ το πιο πάνω άρθρο το βρήσκω υπερβολικό κατά την ταπινή μου γνώμη.
Εγω θα έλεγα 2 Όσκαρ σε 400 περίπου λίτρα μεγαλώνουν άνετα. Σε 300 γίνεται αλλά και στις δύο περιπτώσεις εξαρτάται από το ψάρι. Στα 400 το πιο πιθανόν σενάριο είναι να μην έχεις πρόβληματα, στα 300 το αντίθετο.
Ξεκαθαρίζω ότι κανένα από τα 2 (ούτε καν το 500ρι) δεν έχει αρκετό χώρο για ξεχωριστές περιοχές δύο ψαριών....και τα δυο προϋποθέτουν αρμονική συμβίωση. Στα 400 λίτρα μπορεί να επιτευχθεί πιο εύκολα από ότι σε 300 αφού τα ψάρια δεν θα νιώθουν την ίδια πολυκοσμία στο ενυδρείο τους. (Και τα δύο Όσκαρ θα το θεωρούν δική τους περιοχή)
Ένα Όσκαρ θα έλεγα τουλάχιστον 250λίτρα (ΜΟΝΟ ΤΟΥ!)....σίγουρα σε μεγαλύτερο ενυδρείο είναι καλύτερα....στα 300 μπορείς να του βάλεις συγκάτοικο...καλό θα ήταν να είναι πιο ήμερο ψάρι ή πιο μικρό.
Εγώ το δικό μου το είχα με ένα κοπαδάκι 4 Silver Dollar και ήταν όλα ρολόι. Πρόσφατα έβαλα και ένα κατάδικο. Δεν έχω προβλήματα συμπεριφοράς ΑΛΛΑ παλεύω με τη βιολογία!
Ιδανικοί συνδιασμοί κατά την άποψη μου στα 300 λίτρα είναι:
1 Oscar 1 Convict
1 Oscar 1 Firemouth
1 Oscar 1 Severum
1 Oscar 3 Sivler Dollar
1 Oscar 1 Futherfin Synodontis
Σε δεύερο στάδιο και με μεγαλύτερο ρίσκο
2 Oscar (καλύτερα ζευγάρι)
1 Oscar 1 Chocolate cichlid (λίγο μεγαλύτερο ενυδρείο θα ήταν πιο ιδανικό)
Τέλος με ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο αλλά χωρίς να είναι καταδικασμένο σε αποτυχία, μπορεί να συνδιαστεί με 1 green terror ή ένα Dack Dempsey
το ξερω οτι ειναι στριμωχτα ομως αυτον τον συνδυασμο τον εχω απο τοτε που τα ψαρια ηταν μωρα τα ειχα βαλει ολα μαζι και γιαυτο πιστευω οτι εχουν μεχρι τωρα αρμονικη συμβιωση σιγουρα στο μελλον μπορει να αλλαξει αυτο αλλα ευτυχως τα οσκαρ μου ειναι πραγματι ψαρια με πολυ ηρεμο χαρακτηρα . στην αρχη ειχα περισσοτερα οσκαρ για να διαλεξω ζευγαρι και δεν ειχαν καμια σχεση μεταξυ τους τα αλλα ηταν πολυ αγρια ετσι τα ξεχωρισα και κρατησα αυτα .
σιγουρα με την βιολογια θελει προσοχη εχω ομως τα εξωτερικα φιλτρα γεματα substrat και εχω κατα νου για ακομα ενα φιλτρο αν δω οτι οι μετρησεις δεν πανε καλα
Φίλε η επιλογή ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ Όσκαρ σε 300ρι μαζί με άλλα ψάρια δεν είμαι σίγουρος αν είναι καλή ιδέα!
Αν είναι μόνο του το ζευγάρι σίγουρα είναι καλύτερα από δυο άσχετα Όσκαρ για να μείνουν σε αυτό το όντος οριακό ενυδρείο.......... Αν αποφασίσουν όμως να "προχωρήσουν τη σχέση τους ένα βήμα πιο κάτω" τα άλλα ψάρια σου την έχουν βάψει!!!
...μην ξεχνάς ότι είναι κιχλίδες και ως συνήθως πολύ υπερπροστατευτικοι γονείς!.....Αν "ζευγαρώσουν" δεν θα επιτρέψουν σε τίποτα να κινείται στο ενυδρείο!
Κοιτα εχεις δίκιο αν δω ότι ζευγαρωνουν θα μετακίνηση τα severum στο ενυδρειο που έχω για καραντίνα και θα τα δώσω
janickrules
01-12-11, 12:53
κρατα μονο τα oscar και ειμαι σιγουρος πως στην συνεχεια θα αποφασισεις απο μονος σου να τα βαλεις σε μεγαλυτερο ενυδρειο!;)
ααα,και εναι πανεμορφα!
Νομίζεις ότι Εγώ δεν Θέλω μεγαλύτερο ενυδρειο Θέλω αλλα στην παρούσα φάση είναι δύσκολο οικονομικά (έχω και τη γυναίκα μου που δεν θέλει) οπότε καταλαβαίνετε σε τι δύσκολη θέση Είμαι
Αλλαγή σε θέση Ενυδρειου υποστρωματος και διακοσμισης
Παρατηρήσεις συμβουλές
nikolakis94
02-03-13, 19:19
Βαλε μια φωτογραφια απο μπροστα, απο πλαγια δεν φαινεται καλα.Με μια πρωτη ματια φαινεται πολυ καλο.
Αλλαγή σε θέση Ενυδρειου υποστρωματος και διακοσμισης
Παρατηρήσεις συμβουλές
Δύσκολη η μεταφορά
Στέλνω απο τηλέφωνο και μου κανει νούμερα με τα αρχεία
nikolakis94
02-03-13, 19:21
Τι μεγεθος εχουν τα οσκαρ?
beeromixalhs
02-03-13, 19:24
βασικά τι μέγεθος έχει το ενυδρείο?
Γιατί φαίνεται μικρό για τα τέρατα που έχεις μέσα:D
Το στησιμο ωραιο ειναι αισθητικα για εμενα. Δεν εχω εμπειρια με oscars, αλλα μηπως εγιναν θηρια και τους ειναι λιγο μικρο πλεον το ενυδρειο?
Κλεόβουλος
02-03-13, 19:47
Γιατί δεν συνέχισες εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=53973
να μην ψάχνουμε? ;)
Γιατί δεν συνέχισες εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=53973
να μην ψάχνουμε? ;)
εχεις δικιο συγνωμη , αν γινεται μπορει να παει εκει?
-------------------------
το ενα ειναι στα 28 εκ και το μεγαλυτερο κοντευει 33
https://www.youtube.com/watch?v=dzExRypiKUQ
ενα βιντεο με ολες τις αλλαγες
αντε καθαρη δευτερα σημωνει να τα σφαξουμε ηντανε μωρε τα θερια:D:D:D
ναι η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο θηρια
ελα βρε μην εισαι μετριοφρων αυτα τρωνε οσο και ο σκυλος μου :D:D:D:D
δε ξερω ποσο τρωει ο σκυλος σου παντως αυτα εδω δακωνουν σα σκυλια
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/320942_584555088225627_23287883_n.jpg
το πιστευω:D:D
θηριο στα αληθεια ο σκυλος σου.... φτου να μη στον ματιασω
κουταβι ειναι ακομα ;):D σκορδα και στα δικα σου τερατακια
http://www.youtube.com/watch?v=_gPZs632S4w
λιγες αλλαγες
υπέροχο!!!
πόσα ψάρια έχεις τώρα? και πόσα κλόουν? το όσκαρ τα ενοχλεί?
7 κλοουν 1 σεβερουμ 1 παπαγαλοψαρο 2 πλεκο
το οσκαρ οπως θα ειδες και στο βιντεο δεν τα πειραζει
Το oscar ειναι τελειο Δημο τερατακι εχει γινει,φτου φτου
αμα θες στο φερνω να κανει παρεα στην arwoana που την εχεις μονη της σε 700 λιτρα ενυδρειο
Βασιλισσα ειναι εκει μεσα :)
http://youtu.be/0cdv_TGPrWY
τέλεια!!!
μ αρέσει ο τίτλος :)
τέλεια!!!
μ αρέσει ο τίτλος :)
Το oscar ειναι η ατραξιόν του ενυδρείου τα αλλά είναι συνοδευτικά
Το oscar ειναι η ατραξιόν του ενυδρείου τα αλλά είναι συνοδευτικά
συνοδευτικα σε ενα ενυδρειο θα θεωρουσε καποιος τις ριζες και και τις ανουμπιες οχι τα υπολοιπα Ζωντανα!
Μια χαρα και το οσκαρ σου και το σεβερουμ και οι κλοουν αλλα ολα αυτα δεν ειναι λιγο στρημωγμενα εκει μεσα?Τα ψαρια σου μεγαλωσαν πολυ μηπως να σκεφτοσουν λιγο την συνθεση τους?
συνοδευτικα σε ενα ενυδρειο θα θεωρουσε καποιος τις ριζες και και τις ανουμπιες οχι τα υπολοιπα Ζωντανα!
Μια χαρα και το οσκαρ σου και το σεβερουμ και οι κλοουν αλλα ολα αυτα δεν ειναι λιγο στρημωγμενα εκει μεσα?Τα ψαρια σου μεγαλωσαν πολυ μηπως να σκεφτοσουν λιγο την συνθεση τους?
επιμενω οτι ολα τα αλλα ειναι συνοδευτικα οποιος σοκαρετε απο τετοιου ειδους σχολια παρακαλω να μην διαβαζει τι γραφω η να μην βλεπει τα βιντεο που ανεβαζω
harris samos
26-05-13, 20:04
εγω παντος το κοπαδι τον κλοουν βλεπω και τραβας βιντεο :p:p:p
κρατα τον οσκαρουλι καλα ταισμενο γιατι αν κανει οτι επιτηθετε σε κλοουν τον εχασες
εγω παντος το κοπαδι τον κλοουν βλεπω και τραβας βιντεο :p:p:p
κρατα τον οσκαρουλι καλα ταισμενο γιατι αν κανει οτι επιτηθετε σε κλοουν τον εχασες
θα του την "πέσει" η συμμορία δηλαδή?
harris samos
26-05-13, 20:18
http://www.fishlore.com/fishforum/clown-loach/107872-dangerous-fishes.html
:rolleyes::rolleyes:
Ενα ακομα συνηθισμένο ενυδρειο με λαθη.
επιμενω οτι ολα τα αλλα ειναι συνοδευτικα οποιος σοκαρετε απο τετοιου ειδους σχολια παρακαλω να μην διαβαζει τι γραφω η να μην βλεπει τα βιντεο που ανεβαζω
οταν βαζεις κατι σε κοινη θεα δεχεσε και την καλη κριτικη και την κακη.
Αν σε ενοχλει κατι τετοιο δεν λες στους αλλους μην το βλεπετε αλλα δεν το δειχνεις καθολου και ετσι υπερασπιζεσε και την γνωμη σου οτι <<ειναι τελειο>> καθως κανενας δεν θα σου πει κατι αλλο!
Ναι παιδιά σε όλα δίκιο έχετε
Πάντως επιμενω οτι η ατραξιόν είναι το όσκαρ
Αφού κανένας δεν μπορεσε να πιάσει το ύφος σε αυτή την απάντηση ....ναι έχετε σε όλα δίκιο και εγώ είμαι εντελώς ς άσχετος
Κανενας δεν πιστευω να σε ειπε και να σε θεωρησε ασχετο!
Αλλα η λεξη ατραξιον παραπεμπει σε κατι διακοσμητικο ή σε κατι που θες να πλασαρεις!
Αφου το αγαπας τοσο πολυ το ψαρι σου και το θεωρεις τον αρχοντα του ενυδρειου σου δεν θα επρεπε να του προσφερεις το καλυτερο για αυτο?
νομίζω ελαφρύ αστειάκι κάναμε κι εγώ κι εσύ. άσε που το να έχεις κάποια αδυναμία είναι ανθρώπινο, συμβαίνει για τ αδέλφια μας, για τα παιδιά μας, μην τρελλαθούμε κιόλας.:)
για την ψαροσύνθεση που σου επεσήμανε ο delta66 αν θέλεις ασχολήσου λιγάκι να συζητήσεις με όσους ξέρουν
-------------------------
http://www.fishlore.com/fishforum/clown-loach/107872-dangerous-fishes.html
:rolleyes::rolleyes:
πω πω μαχαιροβγάλτες !!!!
νομίζω ελαφρύ αστειάκι κάναμε κι εγώ κι εσύ. άσε που το να έχεις κάποια αδυναμία είναι ανθρώπινο, συμβαίνει για τ αδέλφια μας, για τα παιδιά μας, μην τρελλαθούμε κιόλας.:)
για την ψαροσύνθεση που σου επεσήμανε ο delta66 αν θέλεις ασχολήσου λιγάκι να συζητήσεις με όσους ξέρουν
Μαρια εσύ το καταλαβες προφανως
Τώρα για τις επισημάνσεις αλλά και για τα αλλά σχόλια τα έχω κανει εγώ παρα πολύ νωρίτερα και ξέρω αυτά που θ έπρεπε να γίνουν καλυτερα από όλους γιατί εγώ το βλέπω το ενυδρείο κάθε μερα και ξέρω τι γίνεται
Όμως κάποιοι πρώτον σχολιάζουν χωρίς να έχουν διαβάσει το θέμα απο την αρχή ( δεν είναι και τεράστιο ) και κάποιοι συνεχίζουν να σχολιάζουν ενώ έχουμε κανει στο παρελθον την συζήτηση περί λαθών και το τι πρεπει να γίνει
Είμαι ο πρώτος που έχω αναγνωρίσει τα λάθη μου
Αυτό όμως δε σημαίνει οτι βασανιζω τα ψάρια μου η οτι δεν ενδιαφερομαι γι αυτά ,
Μαρια εσύ το καταλαβες προφανως
Τώρα για τις επισημάνσεις αλλά και για τα αλλά σχόλια τα έχω κανει εγώ παρα πολύ νωρίτερα και ξέρω αυτά που θ έπρεπε να γίνουν καλυτερα από όλους γιατί εγώ το βλέπω το ενυδρείο κάθε μερα και ξέρω τι γίνεται ενοειτε πως εσυ ξερεις καλυτερα απο ολους το ενυδρειο σου
Όμως κάποιοι πρώτον σχολιάζουν χωρίς να έχουν διαβάσει το θέμα απο την αρχή ( δεν είναι και τεράστιο ) και κάποιοι συνεχίζουν να σχολιάζουν ενώ έχουμε κανει στο παρελθον την συζήτηση περί λαθών και το τι πρεπει να γίνει
Είμαι ο πρώτος που έχω αναγνωρίσει τα λάθη μου Αν μιλας για μενα πρωτα διαβασα το ποστ απο την αρχη και μετα απαντησα.
λογικα τα 2 χρονια που ειναι το ποστ ειναι αρκετος καιρος για να διωρθωσει καποιος τα λαθη του αν πραγματικα θελει και θελει και την γνωμη των υπολοιπων
Αυτό όμως δε σημαίνει οτι βασανιζω τα ψάρια μου η οτι δεν ενδιαφερομαι γι αυτά ,
το οτι λες οτι δεν βασανιζεις τα ψαρια σου ειναι υποκειμενικο γιατι το ενα φοβατε το αλλο
και δεν μπορεις να πεις οτι τα κλοουν πχ δεν φοβουνται εναν θυρευτη 30+ποντων και με τοσο ογκο και βαρος πανω απο ενα κιλο που αν ανοιξει το στομα του χοραει ενα ολοκληρο μεσα!
Ή οτι ο παπαγαλος δεν φοβαται εκει μεσα?Που ειναι ενα ψαρι που κανεις δεν ξερει απο τι βγηκε και βλεπει ακομη και τους πλεκο που κινουνται την νυχτα σαν εχθρους του και δεν εχει και κανενα μεσο αμυνας!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.