Επιστροφή στο Forum : Hemianthus callitrichoides emersed!!!!!
Γεια σας παιδιά επειδή είδα αλλά και άκουσα ότι η emersed καλλιέργεια είναι πολύ αποδοτική και μάλιστα του Hemianthus callitrichoides [CUBA] είπα να κάνω και εγώ μια αλλά δεν το περίμενα να έχω τόσο μεγάλη ανάπτυξη και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δείτε και μονοί σας και να σας πω ότι από την ιδία γλάστρα πείρα υλικό για άλλες 3 παρόμοιου μεγέθους:
Παιδια συγνωμη για την καθηστερηση των φωτογραφιων αλλα το dsl μου ειναι λιγο για τα λιονταρια...
-------------------------
Η πρωτη φωτογραφια ειναι της πρωτης μερας 4-6-2011 η δευτερη 16-6-2011 και η τριτη 21-6-2011 δειτε την αναπτυξη σε μολης 5 μερες....!
-------------------------
Η πρωτη φωτογραφια ειναι της πρωτης μερας 4-6-2011 η δευτερη 16-6-2011 και η τριτη 21-6-2011 δειτε την αναπτυξη σε μολης 5 μερες....!
χρησιμοποιησες καποιο φωτισμο?τι χωμα?:D
απιστευτη αναπτυξη....πρεπει να αρχισω και γω cuba μου φαινεται!!!
για δωσε πληροφοριες....
Θελει τυρφη καθαρη και πολυ φως περιπου 0.7w ανα τετραγονικο εκατοστο......!
Θελει τυρφη καθαρη και πολυ φως περιπου 0.7w ανα τετραγονικο εκατοστο......!
μα καλα ποσο φως θελει!!! ?? εσυ πως τα καταφερες? τι εξοπλισμο εχεις?
αν πόσο την πότιζες την αφίσες στον ήλιο ή με καμιά λάμπα;
Με λάμπα γιατί αν το χτυπήσει ο ήλιος και λόγο της μεμβράνης που το καλύπτει θα το βράσει και θα ξεραθεί....
βάλε και καμιά άλλη φοτο να δούμε
Πολλά μπράβο για τις καλλιέργειες σου φίλε μου… ;)
Με λάμπα γιατί αν το χτυπήσει ο ήλιος και λόγο της μεμβράνης που το καλύπτει θα το βράσει και θα ξεραθεί....
Εδώ θα είμαι λίγο αντίθετος φίλε μου … μια καλλιέργεια εξωτερικού χώρου δεν χρειάζεται να είναι τοποθετημένη στον ήλιο αλλά σε σκιερό προς φωτεινό σημείο… όλες μου οι καλλιέργειες γίνονται κατά αυτό τον τρόπο και δεν έχει καεί καμία… ;)
αν έχεις όρεξη διάβασε λίγο εδώ (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=37240)
Μα δεν ειπα κατι αντιθετο εγω απλα ειπα οτι δεν πρεπει να τα βλεπει απευθειασ ο ηλιος....
Και μερικεσ καινουριεσ φωτογραφιεσ
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.