PDA

Επιστροφή στο Forum : ???Απορια??

rocker70
20-06-11, 20:25
Καλησπερα στην παρεα!!!Εχω ενα ενυδρειο 180Litro και θελω να βαλω Αγγελοψαρα καπυ και νεον....Θα γινει μαχη η οχι?Δεδομενου οτι τα αγγελοψαρα ειναι απο την φυση τους ηρεμα ψαρια...Θα μπορουσαν να σηνυπαρχουν η οχι?
Ευχαριστω!!!:(

VITO
20-06-11, 22:01
Τα νεον ειναι κοντοσουβλι για τα αγγελοψαρα, θα στα φανε . Οσο για τα γκαπυ δεν θα τα πειραζουν αλλα θα τρωνε τον γονο για σνακ και δεν θα δεις λιανοψαρα στον αιωνα τον απαντα εκτος και αν ειναι πυκνοφυτεμενο.

in the pond
20-06-11, 23:19
Τα νεον ειναι κοντοσουβλι για τα αγγελοψαρα, θα στα φανε . Οσο για τα γκαπυ δεν θα τα πειραζουν αλλα θα τρωνε τον γονο για σνακ και δεν θα δεις λιανοψαρα στον αιωνα τον απαντα εκτος και αν ειναι πυκνοφυτεμενο.

Kαλύτερα να αποφύγει και το συνδυασμό αγγελόψαρα-γπάπυς λόγω διαφορετικών συνθηκών νερού.

Όπως και να' χει, τα αγγελόψαρα μόνα τους μιά χαρά στολίζουν ένα καλό ενυδρείο!;)

rocker70
20-06-11, 23:31
Kαλύτερα να αποφύγει και το συνδυασμό αγγελόψαρα-γπάπυς λόγω διαφορετικών συνθηκών νερού.

Όπως και να' χει, τα αγγελόψαρα μόνα τους μιά χαρά στολίζουν ένα καλό ενυδρείο!;)

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!:grin:

lans
21-06-11, 09:22
Καλησπερα στην παρεα!!!Εχω ενα ενυδρειο 180Litro και θελω να βαλω Αγγελοψαρα καπυ και νεον....Θα γινει μαχη η οχι?Δεδομενου οτι τα αγγελοψαρα ειναι απο την φυση τους ηρεμα ψαρια...Θα μπορουσαν να σηνυπαρχουν η οχι?
Ευχαριστω!!!:(

Σε 120 εχω ακριβως τετοιον συνδυασμό.
1 ζευγαρι Σκαλαρια και 10 νεον...χωρις κανενα προβλημα....και μαλιστα ενήλικα.
Αλλα πες μας ποσα θα βαλεις, τι μεγεθος, τι φύλλο...ολα αυτα παίζουν ρολο...

tsoum
21-06-11, 11:06
Τα νέον παρ'οτι αποτελούν την φυσική τροφή των σκαλαριων στην φυση, δεν έχει ακουστεί ποτέ να έχει φάει σκαλαρι νεον...

Για τα γκάπυ, οτι σου ειπαν. Μην τα βάλεις. ;)