Επιστροφή στο Forum : κιτρινοπρασινιζουν τα φυλλα απο κόκκινα φυτα
πέχω ενα φυτεμμενο ενυδρειο και βλεπω τισ τελευταιεσ μερεσ κατι κοκκινα φυτα που εχω να γίνονται κιτρινοπρασινα..φταίει ότι έχω αναταραξη του νερου στην επιφάνεια? αλλα αν σταματησω να το κανω αυτο ίσως δεν οξυγονωνονται τα ψαρια σωστα..τι να κανω? το χώμα έιναι ειδικο για φύτεμμα και το χαλικι το ίδιο..έχουν απο μονα τους λίπασμα για έναν χρόνο..οποιος μπορει ασ βοηθήσει..ειναι το ακρη αριστερα διπλα στον βραχο ένα στην μεση απο τον βραχο και τοξυλο και ένα ακρη δεξια..ξερετε και πωσ λεγονται?
http://www.youtube.com/watch?v=6e7CqnZo0ww
Tα κοκκινα φυτα χανουν το χρωμα τους απο ελλειψη φωτος. Θα ξαναγινουν κοκκινα αν καταφερουν και φτασουν κοντα στην επιφανεια.
Το κοκκινο αριστερα ειναι Ludwigia glandulosa.
Τις ανουμπιες και τις φτερες (Microsorum pteropus) αν τα εχεις φυτεψει στο χαλικι, φροντισε να ειναι εξω απο αυτο, ο κονδυλος τους. Αν και καλυτερα να τα δεσεις πανω στις πετρες και τα ξυλα.
ευχαριστω για τισ πληροφορίες.αυτα τα κοκκινα ειναι ολα κλαδεμματα και φανταστηκα ότι θα ειναι πιο δυσκολο να πιάσουν..τον φωτισμο τον έχω 7-8 ωρες την ημέρα και νομίζω ότι ειναι αρκετός..ισως αν τα κλαδευα να έπιαναν πιο γρηγορα? τωρα την ανουμπια την έχω δεμμένη με πετονιά πανω στο ξύλο.να κάνω το ίδιο και με τις φτέρες λες? αλλα πως θα παιρνουν βασικα συστατικα και λίπασμα?
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.