PDA

Επιστροφή στο Forum : προβλημα με συνοδοντη.....

pantelos
08-06-11, 15:17
καλησπερα παιδες!!!πριν καμια βδομαδα περιπου ειχα παει μια βολτα απο το πετ σιτι της γειτονιας να ριξω μια ματια και μου εκλεψε την καρδια ενας μικρος σχετικα συνοδοντης....εκενα την βλακεια και τον πηρα χωρις να ξερω απο οτι φανηκε πολλα γιαυτον και τοτε αρχισαν τα προβληματα....τον εβαλα στο ενυδρειο μου και δεν εχει αφισει τον πλεκο μου σε ησυχια τον εχει καταφαει....τι να κανω???:(:(διορθονετε αυτη η κατασταση???δεν πειραζει κανενα αλλο ψαρι μεσα στο ενυδρειο αλλα με τον πλεκο εχει θεμα δεν ξερω γιατι τοσο πολυ...
-------------------------
κανενας??καποιος που να ξερει να μου πει ρε παιδια???τον λυπαμε τον κακομοιρη τον πλεκο μου τον εχει μαδισει....:(:(:(

ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ
08-06-11, 16:36
Ποσα λιτρα εχεις?Ειναι υπερκινητικα ψαρια κυριως την νυχτα,εχουν και την κακια συνηθεια να βεντουζαρουν σε αλλα ψαρια.Δεν το κανουν απο κακια ,αλλα την ζημια τους την κανουν.

pantelos
09-06-11, 16:11
το θεμα ειναι οτι δεν πειραζει κανενα αλλο ψαρι μεσα στο ενυδρειο....απλα οποτε συναντιετε με το πλεκο κατευθειαν του επιτι8ετε και κα8ε φορα του κοβει και κανενα κομματι απο τα πτερυγια.να φανταστεις αναγκαστικα να βγαλω το μικρο πλεκο που ειχα και εβαλα μεγαλυτερο μπας και τον βαλει στην θεση του αλλα τιποτα συνεχιζει τα ιδια..zwzw
-------------------------
καμια αλλη γνωμη κανεις???:(:(