Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Μια βοηθεια για εσωτερικο sump

johnm62
08-06-11, 08:43
Ηρθε στα χερια μου ενα ενυδρειο 50 Χ 40 Χ 37 υψος . Εχει εσωτερικο sump δεν βλεπω ομως τα χωρισματα του να ειναι ο.κ. Και εξηγω : στις εισαγωγες νερου η μια ειναι πανω απο την επανω πλευρα του διαχωριστικου αρα οταν θα μπενει το νερο στο sump δεν θα περναει απο το πρωτο σταδιο φιλτραρισματος . Κανω λαθος ; Θα ηθελα την γνωμη των εμπειροτερων στα sump .
Το παιδι που μου το εδωσε δεν το ειχε δουλεψει για να ξερει αν ειναι ενταξει και αυτουνου του το ειχαν δωσει .(χερι με χερι εφτασε και στα δικα μου χερια)που λεει και ο καλητεχνης .

Κλεόβουλος
08-06-11, 12:17
Έχεις δίκιο. Αν στο πρώτο τμήμα έχει υλικά, το νερό που θα μπαίνει απο την πάνω τρύπα θα περνάει μόνο απο τα υλικά που έχεις στο δεύτερο τμήμα.

Κλείσε την επάνω τρύπα και βάλε μια σχάρα πάνω απο το ύψος της κάτω τρύπας για να βάλεις υλικά πάνω της.
Ή αφήνεις τις τρύπες και βάζεις υλικά μόνο στο δεύτερο τμήμα.

johnm62
08-06-11, 12:56
Κλεοβουλε ευχαριστω .
Αν εβαζα ενα μπλε σφουγκαρι απο το χωρισμα μεχρι επανω μεσαιας κοκομετριας δεν θα δουλευε σαν πρωτο σταδιο (για τα χοντρα) φιλτραρισματος ;

Υ.Γ. Υπαρχει καποιο (sait) να δω για εσωτερικα sump ; Το ενυδρειο ειναι σαν αυτα που βλεπουμε σε πολλα μαγαζια .

Κλεόβουλος
08-06-11, 13:31
Μια χαρά θα είναι το σφουγγάρι.
Δες κι εδώ ένα πχ
http://www.aquasquale.com/V3/modules/smartsection/item.php?itemid=94