PDA

Επιστροφή στο Forum : Guppies

george1995
07-06-11, 13:27
Έχω ένα ενυδρείο με 2 γκάμπι και εχθές πρόσθεσα ακόμα 2. Τα 3 είναι αρσενικά και το ένα θηλυκό. Ένα από τα αρσενικά ακολουθάει παντού την θηλυκιά όπου και να πάει και καμια φορά η θηλυκιά δίχνει νευριασμένη. Τί να κάνω?? Πρέπει να τα χωρίσω ή έτσι κάνουν τα γκάμπι? Ρωτάω γιατί δεν έχω πολύ εμπειρία πάνω σε αυτά τα ψάρια.

mac32
07-06-11, 13:35
Αυτά τα ψαράκια θα πρέπει να μπαίνουν σε ένα ενυδρείο με αναλογία 1 αρσενικό με το λιγότερο 2 αν όχι 3 θηλυκά. Τα αρσενικά κυνηγάνε το θηλυκό σου με αποτέλεσμα αυτό να στρεσάρεται συνεχώς.

Οπότε ή προσθέτεις τα ανάλογα θηλυκά ή βάζεις μόνο αρσενικά μέχρι να τα βαρέσει η μοναξιά στο μυαλό χεχεχε

Η φύση ακολουθεί τη λογική των χαρεμιών.

george1995
07-06-11, 13:46
ΟΚ. Μάλλον θα το χωρίσω. Και εγώ μόνο αρσενικά ηθελα αλλά αυτός στο πετ σοπ μου έβαλε από μόνος του και ένα θηλυκόzw. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

lans
07-06-11, 13:53
Αυτά τα ψαράκια θα πρέπει να μπαίνουν σε ένα ενυδρείο με αναλογία 1 αρσενικό με το λιγότερο 2 αν όχι 3 θηλυκά. Τα αρσενικά κυνηγάνε το θηλυκό σου με αποτέλεσμα αυτό να στρεσάρεται συνεχώς.

Οπότε ή προσθέτεις τα ανάλογα θηλυκά ή βάζεις μόνο αρσενικά μέχρι να τα βαρέσει η μοναξιά στο μυαλό χεχεχε

Η φύση ακολουθεί τη λογική των χαρεμιών.

+1 :p

morfeas2002
07-06-11, 14:53
Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο σου; Απο το να αφήσεις μόνα τους τα αρσενικά, να πλακώνονται, καλύτερα να ρίξεις μερικές θηλυκές ακόμα.

mikrosaquaristas
07-06-11, 15:28
εδώ τα καλά γκάπι - χαρίζονται!!! αρσενικά θυληκά ότι θέλεις!!!!!