Επιστροφή στο Forum : Guppies
george1995
07-06-11, 13:27
Έχω ένα ενυδρείο με 2 γκάμπι και εχθές πρόσθεσα ακόμα 2. Τα 3 είναι αρσενικά και το ένα θηλυκό. Ένα από τα αρσενικά ακολουθάει παντού την θηλυκιά όπου και να πάει και καμια φορά η θηλυκιά δίχνει νευριασμένη. Τί να κάνω?? Πρέπει να τα χωρίσω ή έτσι κάνουν τα γκάμπι? Ρωτάω γιατί δεν έχω πολύ εμπειρία πάνω σε αυτά τα ψάρια.
Αυτά τα ψαράκια θα πρέπει να μπαίνουν σε ένα ενυδρείο με αναλογία 1 αρσενικό με το λιγότερο 2 αν όχι 3 θηλυκά. Τα αρσενικά κυνηγάνε το θηλυκό σου με αποτέλεσμα αυτό να στρεσάρεται συνεχώς.
Οπότε ή προσθέτεις τα ανάλογα θηλυκά ή βάζεις μόνο αρσενικά μέχρι να τα βαρέσει η μοναξιά στο μυαλό χεχεχε
Η φύση ακολουθεί τη λογική των χαρεμιών.
george1995
07-06-11, 13:46
ΟΚ. Μάλλον θα το χωρίσω. Και εγώ μόνο αρσενικά ηθελα αλλά αυτός στο πετ σοπ μου έβαλε από μόνος του και ένα θηλυκόzw. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Αυτά τα ψαράκια θα πρέπει να μπαίνουν σε ένα ενυδρείο με αναλογία 1 αρσενικό με το λιγότερο 2 αν όχι 3 θηλυκά. Τα αρσενικά κυνηγάνε το θηλυκό σου με αποτέλεσμα αυτό να στρεσάρεται συνεχώς.
Οπότε ή προσθέτεις τα ανάλογα θηλυκά ή βάζεις μόνο αρσενικά μέχρι να τα βαρέσει η μοναξιά στο μυαλό χεχεχε
Η φύση ακολουθεί τη λογική των χαρεμιών.
+1 :p
morfeas2002
07-06-11, 14:53
Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο σου; Απο το να αφήσεις μόνα τους τα αρσενικά, να πλακώνονται, καλύτερα να ρίξεις μερικές θηλυκές ακόμα.
mikrosaquaristas
07-06-11, 15:28
εδώ τα καλά γκάπι - χαρίζονται!!! αρσενικά θυληκά ότι θέλεις!!!!!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.