Επιστροφή στο Forum : ξερει κανεις αν ενοχλουνται τα ψαρια απο το φως της τβ?
εχω το ενυδρειο μου στο δωματιο μου και βλεπω τηλεοραση η καμια φορα ανοιγω το φως ενω κοιμουνται υπαρχει καποιο προβλημα η δεν χαμπαριαζουν?εμενα παντωσ θα με ενοχλουσε αν κοιμομουν να μου ανοιγαν το φωσ οποτε ετσι δημιουργηθηκε αυτη η απορια :/
jimmis1974
06-06-11, 20:37
εξαρτατε , αν εχεις ενυδρειο με πολλες κρυψωνες και μπαινουν μεσα τα ψαρια δεν εχουν δα και τοσο προβλημα, αλλωστε αυτο το αντιμετωπιζουμε ολοι , δεν μπορουμε να μην αναψουμε το φως καποια στιγμη οταν χρειαστη, θα τσακιστουμε στο σκοταδι:D.
Τωρα αν στην ΤV εχεις και κανα καλο εργακι μπορει να τους αρεσει !!:D
Μπορείς να το σκεπάσεις με κάτι αν θες...;)
Μπορείς να το σκεπάσεις με κάτι αν θες...;)
:smt023
Η εναλλαγη του φωτισμου της τηλεορασης σε σκοτεινο δωματιο ειναι στρεσογονος παραγοντας.
Και ξερουμε οτι το στρες ειναι πηγη πολλων κακων.
Οταν ειχα ενυδρειο στο σαλονι, το σκεπαζα με πυκνης υφανσης υφασμα για να μη περναει φως, εχωντας αφησει ακαλυπτες ομως τις εισοδους αερα στο ενυδρειο απο πισω και πανω στο καπακι.
χαχα ωραιος ο Μητσος..μαλλον θα τα σκεπάζω και εγώ με κάτι αν και έχω πολλα φυτα ξυλο και πέτρες και από τι βλέπω πάνε και κοιμουνται εκει απλα ειναι ένα δυο περίεργα που παρακολουθουν μεταμεσονυκτιες εκπομπες :P
jimmis1974
07-06-11, 12:14
υπαρχουν ψαρια τα οποια οταν σβηνουν τα φωτα τρυπωνουν μεσα σε βραχους , φυτα, διακοσμιτικα, εκει νιωθουν ασφαλια οποτε και καποιο φως του δωματιου σου να αναψει δεν θα τα ενοχλησει τοσο, αλλα ακομα και με το σκοταδι μενουν ακίνητα στο νερο και καθονται , εκεινα ναι με το φως ισως εχουν καποιο προβλημα. (πχ αγγελοψαρα, οταν ειχα πολυ παλια σκαλαρια, ακομη και με κλειστο το φως σε σκοταδι καθοντουσαν ακινητα μπροστα στο τζαμι !!:D)
Πρωσοπικα τωρα τα δικα μου επειδη εχω θαλασσινο με πολυ βραχο , το βραδυ εξαφανιζονται , μπαινουν σε τρυπες μεσα :rolleyes:
vasilis4x4
07-06-11, 12:22
Αυριο παντως που εχει playmate 2011 σκεπασε τα με σεντονι :smt120:D
jimmis1974
07-06-11, 13:29
ναι ναι γιατι θα σου τιναχτουν τα νιτρικα στα υψη !!:smt081
Άστο ξεσκέπαστο να γεμίσεις γόνο! :smt043
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.