Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : το ενυδρειο μου

afrodite
15-01-04, 11:52
επιτελους καταφερα να φτιαξω ενα site με φωτογραφιες απο το ενυδρειο που εχω!!

<a href="http://www.afrodite.0catch.com">http://www.afrodite.0catch.com

mikenuke
15-01-04, 22:17
μαλλον ανεβασες πολυ πραμα υπερβαινοντας τα 20 ΜΒ του οριου και στο εκοψαν γιατι βγαζει ενα τετοιο μνμ.

afrodite
16-01-04, 11:36
οχι μια χαρα παιζει. το συνολικο μεγεθος δεν υπερβαινει το 1mb. Συν οτι εχω συνολικο χωρο 100mb . check again.

:-)

ASCCO1
17-01-04, 16:52
Για αρχη καλες ειναι ,αλλα φιανονται σαν να υπαρχει καποιο μπλε φως ??? στο ενυδρειο.
το tinfoil ΠΟΤΕ ΕΙΠΕΣ θα το βγαλεις απο εκει?? :lol: :lol:

harris
19-01-04, 18:42
και ένα μαύρο ματ χαρτόνι στην πλάτη θα βοηθούσε πολύ.

afrodite
19-01-04, 18:46
Η λάμπα δεν είναι ασπρη, είναι μπλε-μωβ κατι τετοιο. οι φωτογραφιες εχουν τραβηχτει βραδυ και δεν φαινονται πολυ καλα.

γιατι να βαλω μαυρο χαρτονι?

lasal
20-01-04, 02:07
γιατι να βαλω μαυρο χαρτονι?
Για να έχεις καλύτερο contrast (Αντίθεση)

ahar
20-01-04, 02:21
αφου δεν έχεις θαλασσινο την ακτινική λάμπα την την θές; :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
και πάλι μονη της??:::: ;;;;;; εγω στο ριφακι εχω σε συνολο 6 λαμπων 2 μόνο ακτινικές !
Χμμμμμ ρε συ αφροδιτη οχι πως θέλω να στην πω αλλα σαν ορολογιακη βόμβα μοιαζει το ενυδρειακι σου.
Το γομαράκι (λεγε με τιν τιν) σε λιγο καιρο θα αρχισει να τα πεταει όλα έξω, Τα σκαλαρια και τα τιγρακια ειναι εγγυήμενος συνδιασμος για ματς WWF με τα σκαλαρια στην πλευρά των χαμένων, και δεν θα σου αναφερω τις παραμέτρους του νερου κατα ποσο διαφέρουν απο είδος σε είδος. (σιγουρα το χουν κάνει οι άλλοι)

:shock:
Σοκαρισμενος....
Αλέξανδρος

afrodite
20-01-04, 11:39
να βαλω λες και μια ασπρη μαζι? βασικα οταν την πηρα δεν ελεγε για θαλασσινο ενυδρειο, εξαλλου θα μου το λεγαν οταν την επαιρνα γιατι ξερουν τι ενυδρειο εχω.

Προσπαθω να το δωσω το τινφοιλ, τι να κανω τωρα? δεν το παιρνουν κι ευκολα.

Giorgos
21-01-04, 02:18
Καλύτερα να την αντικαταστήσεις με μια απλή λάμπα φθορίου (daylight ή cool wight).

ahar από τι συμπεραίνεις ότι είναι ακτινική ή λάμπα και δεν είναι κάτι άλλο;;;