Επιστροφή στο Forum : την καψαμε τη βαρκα!!!
ηθελα να'ξερα δουλευει τιποτα σωστα???τα μανομετρα της μπουκαλας δειχναν οτι ειναι ακομα μιση γεματη και ξαφνικα ΠΡΙΝ προλαβω να παρω 2η μπουκαλα,....γιοκ!!!τωρα μεσα σε ενα βραδυ το ph απο 7.4 πηγε 8.4!!!εμεινα μπουκαλα που λενε!!!:D:( τα ψαρια ειναι οκ παντως, δραστηρια, τρωνε,πανε περα δωθε...!αντε να γεμισω τωρα μπουκαλα που θα παρει και 2-3 βδομαδες.ατιμη επαρχια!!!!
ε οχι και 2-3 βδομαδες...
εγω εδω αλεξ-πολη αφηνα τη μπουκαλα μου και σε 2 μερες την παρελαμβανα. ;)
ε οχι και 2-3 βδομαδες...
εγω εδω αλεξ-πολη αφηνα τη μπουκαλα μου και σε 2 μερες την παρελαμβανα. ;)
για ρωτα το Σταυρο ποσο καιρο εκανε να του φερει τη μπουκαλα που την εδωσε για γεμισμα και ποσο τον χρεωσε!!!!!!!αμα ειναι να σου τη στελνουμε αλεξ/πολη!!!:D
και μαλιστα η 2ημερη καθυστερηση οφειλοταν αν θυμαμαι καλα στο οτι την εστελνε ξανθη. αν θελεις σου δινω ενα τηλ να ρωτησεις εδω....που την γεμιζουν στην ξανθη...διπλα εισια αν ειναι να γινει η δουλεια επιτοπου.. ;)
για ρωτα το Σταυρο ποσο καιρο εκανε να του φερει τη μπουκαλα που την εδωσε για γεμισμα και ποσο τον χρεωσε!!!!!!!
ο Σταυρος ειναι καινουριος εδω και τον επιασαν κοτσο... :D:D
ο Σταυρος ειναι καινουριος εδω και τον επιασαν κοτσο... :D:D
:D:D:D τωρα που ειπες κοτσο, μιλησα με τον Κωτσο απο Ξανθη και μου ειπε τα ιδια και μαλλον θα το κανουμε ετσι με Ξανθη !!!να'ναι καλα το παιδι!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.