Επιστροφή στο Forum : Φαγώθηκε???????
Παληκαρια θελω τα φωτα σας........Πριν απο 2 ημερες εβαλα στο ενυδρειο μου ενα apple snail.Οταν το εβαλα παρατηρησα το ενα corydoras julii να εχει κοκκινα βραγχια.εκανα αλλαγη νερου με αντιχλωριο,δεν ταισα γιατι βρηκα αμμωνια και εφυγα 2ημερο.
Το ενυδρειο ειναι 110λ.εχω μεσα 4 gourami, 3 corydoras και 1 apple snail.
Σημερα το βραδυ επεστρεψα και το ενα cory ελλειπε.Υπαρχει περιπτωση να ψωφισε και να το φαγανε τα υπολοιπα μεσα σε 30 ωρες?
αν εχεις και σαλιγκαρια μεσα ευκολα
τα ψαρια τα εχω πανω απο 1 μηνα.το σαλιγκαρι απο προχθες.λες το σαλιγκαρι να εφαγε το ψαρι??????
Οπως σου ειπε και ο σιδερας, τα apple καθαριζουν απο πτωματα το ενυδρειο.
Προφανως το ενυδρειο δεν εχει στρωθει ακομα καλα και ταισα αρκετα.παιζει να φαγανε και το κοκκαλο?το corydoras ηταν πολυ μικρουλι...........
οταν το ψαρι ειναι πολυ μικρο και εχεις μεσα πλακοστομα η σαλιγκαρια εξαφανιζεται σε χρονο μηδεν!
Ένας φίλος μου έδωσε μια θυλικιά μονομαχίνα με popeye για να δω αν μπορώ να την σώσω. Την ρίχνω σε μια καραντίνα που έχω με κερατόφυλλο και ένα apple snail 7-8cm για να κρατάει βιολογία το φίλτρο και πάω να φέρω τα ματζούνια για να κάνω τις αλχημείες. Μέχρι να επιστρέψω (10-15 λεπτά) ο κοχλιός είχε αρπάξει την κακομοίρα και την έτρωγε ζωντανή. Βάζω τα χέρια να την ξεχωρίσω και ήδη έλειπε ένα μεγάλο κομμάτι απο το σώμα της.
Και ναι τρώνε και τα κόκκαλα.
Παληκαρια το cory ξεβραστηκε σημερα το βραδυ,το κουφαρι φυσικα. δεν μπορω να καταλαβω που κρυβοταν 2 ημερες.......ο υποπτος πρεπει να ειναι το apple.το βλεπω για τηγανι!!!!Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.