PDA

Επιστροφή στο Forum : diy background

spirossd
13-05-11, 11:39
Παιδιά θα ήθελα να με βοηθήσετε....
φτιάχνω ενα background... Το πέρασα με τσιμέντο ιδικό για δεξαμενές (AQUAMAT (http://www.isomat.gr/%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%93%CE%91%CE%9D%CE%A9%CE%A4%C E%99%CE%9A%CE%91-%CE%A5%CE%9B%CE%99%CE%9A%CE%91/%CE%A3%CF%84%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CF%89%CF%84%C E%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%A5%CF%80%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%94%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CF%8E%C E%BD/aquamat/detailed-product-flyer/) ) υπάρχει κάποιο άλλο υλικό να το περάσω από πάνω για να σκληρύνει γιατί τρίβετε??? έψαξα για adiflex-b που προτείνει η εταιρία για να πλαστικοποιηθεί άλλα δεν βρίσκω πουθενά...

ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ
13-05-11, 12:12
Για το τσιμεντο που εβαλες δεν ξερω,αλλα αν κανει για ποσιμο νερο τοτε οκ.Να το επικαλυψεις με ρητινη 2 συστατικων που κανει για τροφημα.Θα την βρεις στην NEOTEX.Κανε γουγλαρισμα και θα το βρεις.

tsoum
13-05-11, 14:12
Στο πρακτικερ εψαξες; Στον ηλεκτρονικό καταλογο το έχει.

Για το τσιμεντο που εβαλες δεν ξερω,αλλα αν κανει για ποσιμο νερο τοτε οκ.Να το επικαλυψεις με ρητινη 2 συστατικων που κανει για τροφημα.Θα την βρεις στην NEOTEX.Κανε γουγλαρισμα και θα το βρεις.

To συγκεκριμένο υλικό το χρησιμοποιήσε ο Θανασης στο ξυλινο ενυδρείο του, και κανει για το ενυδρειο!

spirossd
13-05-11, 14:57
Στο πρακτικερ εψαξες; Στον ηλεκτρονικό καταλογο το έχει.
To συγκεκριμένο υλικό το χρησιμοποίησε ο Θανασης στο ξυλινο ενυδρείο του, και κανει για το ενυδρειο!
Εχει στο καταλογο το adiflex-b για βαλε link γιατί δεν το βρήκα....

Nektamen
13-05-11, 17:41
Στην διασταυρωση καβαλας - θηβων εχει ενα μαγαζι με υλικα δομικα , εκει θα βρεις να κανεις την δουλεια σου με 15 ευρω το τσιμεντο 5 κ μαζι με το γαλακτωμα, επισης εαν εχεις μικρο ενυδρειο και θελει μικρο bg μπορω να σου δοσω εγω οτι εχει περισεψει ( εχω αρκετο γαλακτωμα και το μισο τσιμεντο 2,5 κιλα) ισοματ της ακουαματ
ειχε 15 κιλο αν θιμαμε καλα με 27 ε σε περιπτωση που εχεις μεγαλο ενυδρειο

tsoum
13-05-11, 19:53
Βασικα οποιοσδηποτε ελαστικοποιητης κονιαματος, λογικά θα κανει.

Οντως δεν το βρίσκω... :( Το ειχα βρει κατα τον Φεβρουαριο, οπότε μπορεί να μην υπάρχει πια... Δεν ξέρω...

spirossd
13-05-11, 23:44
Στην διασταυρωση καβαλας - θηβων εχει ενα μαγαζι με υλικα δομικα , εκει θα βρεις να κανεις την δουλεια σου με 15 ευρω το τσιμεντο 5 κ μαζι με το γαλακτωμα, επισης εαν εχεις μικρο ενυδρειο και θελει μικρο bg μπορω να σου δοσω εγω οτι εχει περισεψει ( εχω αρκετο γαλακτωμα και το μισο τσιμεντο 2,5 κιλα) ισοματ της ακουαματ
ειχε 15 κιλο αν θιμαμε καλα με 27 ε σε περιπτωση που εχεις μεγαλο ενυδρειο
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την προθυμία έστειλα πμ
-------------------------
Βασικα οποιοσδηποτε ελαστικοποιητης κονιαματος, λογικά θα κανει.

Οντως δεν το βρίσκω... :( Το ειχα βρει κατα τον Φεβρουαριο, οπότε μπορεί να μην υπάρχει πια... Δεν ξέρω...
δεν ξερό εάν κάνουν όλοι για την δουλειά που θέλουμε.... πάντος το συγκεκριμένο τον προτείνει η εταιρία σε συνδυασμό με το τσιμέντο

tsoum
14-05-11, 01:43
Μα ελαστικοποιητης κονιαματος ειναι το ενα, ελαστικοποιητης κονιαματος και το αλλο.

Προφανως θα προτεινει το δικό της προϊον η εταιρια! Εχεις δει εσύ να κανει καμια εταιρια διαφήμιση σε προϊον αλλης; :p

spirossd
14-05-11, 13:38
Μα ελαστικοποιητης κονιαματος ειναι το ενα, ελαστικοποιητης κονιαματος και το αλλο.

Προφανως θα προτεινει το δικό της προϊον η εταιρια! Εχεις δει εσύ να κανει καμια εταιρια διαφήμιση σε προϊον αλλης; :p

Φυσικα και καμιά άλλα κάνουν για πόσιμο νερό????