Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΥΒΡΙΔΙΩΝ...!!!!! ..?????

ASCCO1
01-12-03, 00:42
Λοιπον το ερωτημα μου εχει να κανει με τα τα ειδη . Labidochromis caeruleus ΚΑΙ ΤΟ Labodocromis perlmutt.
Τι πιθανοτητες εχουμε να εμφανισουν υβριδια ??? :( οταν υπαρχουν στο ιδιο ενυδρειο??
δεν θελω να ακουσω θεωρειες του στυλ << ναι ,μαλλον, ειναι πολυ πιθανον κ.τ.λ γνωστα>>>
με ενδιαφερει αν καποιος ειχε καποια αναλογη εμπειρεια για να ειμαι 100% σιγουρος πριν τα βαλω μαζι η ,πριν βγαλω τα LABI.CAERULEUS απο το ενυδρειο :? :? :?
οι θυληκες βεβαια δεν μοιαζουν μεταξυ τους ,αλλα ως γνωστο αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα βγουν υβριδια....... :? :?

stefanos.f
02-12-03, 00:19
Μια και κανεις δεν εχει απαντηση εως τωρα φιλε μου Μανθο... και χωρις να θελω να σου σπασω τα νευρα με γενικοτητες του τυπου ολα ειναι πιθανα :D θα σου πω πως οσο μεγαλυτερο ειναι το καθε γκρουπ, τοσο ελαχιστοποιουνται οι πιθανοτητες να ενδιαφερθουν οι αρσενικοι του ενος για τις θηλυκες του αλλου ειδους (ειδικα οταν οι θηλυκες του ενος ειδους δεν μοιαζουν με τις θηλυκες του αλλου)... αυτο ομως και παλι δεν αποκλειει τις εστω και μικρες πιθανοτητες υβριδισμου μεταξυ των δυο ειδων, εδω εχουμε δει υβριδια απο ειδη διαφορετικων λιμνων, εδω θα κολησουνε :?: :lol: Αυτο, αν και ειμαι σιγουρος οτι δεν ηταν αυτο ακριβως που ζητουσες :roll: :D , ηταν οτι πιο συγκεκριμενο μπορουσα να γραψω προκειμενου να σε βοηθησω εεεεεεστω και λιγακι :wink:

annivas2000
02-12-03, 01:30
Μανθουλη ξεχωρισε τα και............ασε τα πειραματα......... :twisted:

ASCCO1
03-12-03, 00:19
Μανθουλη ξεχωρισε τα και............ασε τα πειραματα......... :twisted:

για εκει το βλεπω :twisted: :wink: