Επιστροφή στο Forum : 4 external eheim ecco and two juwel aquariums 120
hahah λεμε τα πηρα στο κρανιο και τα εστησα ολα αυτα σε μια εβδομαδα, πανικος, λεμε τα φιλτρα εχουν πολλυ καλη πιεση και τα ενυδρεια ειναι πολλυ κοζυ.
στο πρωτο εχω 2 δισκους 20 τσιγγανες 2 πιμελοντους πικτους κτλ
στο δευτερο πιρανχα , προς το παρον ενα εχω βρη και εχω παραγγηλη 5 ακομα.
πεζη και ενα μικρο ενυδρειο 20 λτ για αναπαραγωγη αλλα δεν εχω τη να του βαλω.
Καλη αρχη ευχομαι και αρκετο διαβασμα ωστε να κανεις τις σωστες επιλογες για τα ενυδρεια σου!
Τι ειναι οι τσιγγανες;
Δεν χωράνε οι δισκοι σε 120 λιτρα. Πρεπει να ειναι σε κοπάδι, και πρεπει να έχουν απλα.
Τι είδος πιρανχα; Αν είναι τα red belly, επισης δεν χωράνε. Αν είναι serrasalmus, θα γίνει σκοτωμός καθος είναι μοναχικά είδη.
Τα πηρες στο κρανίο; Τα φιλτρα πολυ πιεση; Το ενυδρείο πολυ κόζι;
:smt102
Τι ειναι οι τσιγγανες;
Δεν χωράνε οι δισκοι σε 120 λιτρα. Πρεπει να ειναι σε κοπάδι, και πρεπει να έχουν απλα.
Τι είδος πιρανχα; Αν είναι τα red belly, επισης δεν χωράνε. Αν είναι serrasalmus, θα γίνει σκοτωμός καθος είναι μοναχικά είδη.
ΤΣΙΓΓΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΣΑΡΑΚΙΑ ΣΤΥΛ ΝΕΟΝ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΡΑΝΧΑ ΕΙΝΑΙ RED BELLY, ρε σιγουρα ειναι μικρα τα ενυδρεια??? μηπως κανω λαθος στο μοντελ?? ειναι ενα μετρο το καθενα!!!!
stratigos24
11-05-11, 02:23
Τα πηρες στο κρανίο; Τα φιλτρα πολυ πιεση; Το ενυδρείο πολυ κόζι;
:smt102
χ0αχ0αχα0χ!
ΤΣΙΓΓΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΣΑΡΑΚΙΑ ΣΤΥΛ ΝΕΟΝ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΡΑΝΧΑ ΕΙΝΑΙ RED BELLY, ρε σιγουρα ειναι μικρα τα ενυδρεια??? μηπως κανω λαθος στο μοντελ?? ειναι ενα μετρο το καθενα!!!!
100x30x40 δεν ειναι?
Ειναι πολυ μικρα για δισκους κ πιρανχα που γινονται μαγαλα κ θελουν κ κοπαδι.
1)γραφε με μικρα γραμματα ,τα κεφαλαια υποδηλωνουν οτι φωναζεις..2) φροντισε να ακουσεις τις συμβουλες που θα σου γραψουν ολοι εδω για να στησεις τα ενυδρεια σου σωστα,και να ειναι υγειη και να τα χαρεις και συ..οπως προαναφερθηκε τα ''πιρανχα'' (οποιο ειδος της οικογενειας και αν ειναι) θελουν μεγαλα εως πολυ μεγαλα ενυδρεια (450λιτρα +) ..εξισου και οι δισκοι θελουν μεγαλα ενυδρεια και προσωπικα δεν τους συστηνω σε αυτους που ξεκινανε τωρα..3)σου ειναι ευκολο να βρεις τα ψαρια που λες οτι εχεις στο ιντερνετ και να μας δειξεις μερικες φωτο?? 4) τα 120λιτρα που λες ,σου εξηγησα γιατι ειναι ακαταλληλα...βαζοντας χαλικι και διακοσμητικα θα χασεις αρκετα λιτρα και απο τα 100που ειναι καθαρα το ενυδρειο σου θα φτασεις στα ~85 ..
Φιλικα...platy
αντί να τα παίρνεις στο κρανίο και να φτιαχνεις ότι να ναι καλύτερα να διαβαζες λιγο πριν ξεκινήσεις
Καταρχήν για όλα αυτά διαθεσες καποιο κεφαλαιο το οποίο ομως διεθεσες λαθος θα μπορουσες με τα ιδια χρηματα να επαιρνες ενα 200αρι και να εβαζες το ενα απο τα δυο ειδη οπως πρεπει να είναι και να τα καμαρωνες τωρα πρεπει να τα πας πισω και να βαλεις με το ζορι κιχλιδες γιατί με το υψος που εχεις ουτε αγγελοψαρα δεν μπαινουν
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.