Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Tι συμβαινει?????

Gianniskavvalos
22-04-11, 15:47
Χθες εκανα αλλαγη νερου. Σημερα παρατηρουσα τα νεον μου να κυνηγιουντε ανα ζευγαρια οπως κανουν παντα μετα απο καθε αλλαγη. Ομως καποια στιγμη βλεπω δυο να κολανε μεταξη τους ,μετα να κολυμπανε ενομενα και να κουνανε τις ουρες τους με γρηγορες σπασμοδικες κινήσεις και μετα αποτομα να χωριζονται. Το ξανακανανε και ειδα οτι τι στιγμη που χωρηστηκαν πεσανε μερικα διαφανη μπιλακια. Τι ηταν αυτα ????? Υπαρχει περιπτοση να ειναι αυγα???

georod7
22-04-11, 16:19
μαλλον αυγουλακια ειναι. κρατα τα για το πασχα :D Παντως απ'οτι διαβασα δυσκολα εκκολαπτοντε, θελει πολυ "καλες συνθηκες".(χαμηλο φωτισμο, PH κατω απο 6.8,καλη διατροφη.....)!κανονικα μετα απο 24 ωρες θα τα δεις να βγενουν!!!!!!:o

Gianniskavvalos
22-04-11, 17:24
Εεεεεεεεεεεεεεεεεε ναι, μονο που αυγα δεν υπαρχουν! Γεννηθηκαν στο κυριος ενυδριο και φαγόθηκαν αμεσως. Μονο ενα καταφεραι να μηνει λιγα δευτερολεπτα για να το παρατηρησο! Με εποιασαν τελειος απροετοιμαστο, και δεν μπορεσα εστω να απομονωσω το ζευγάρι σε αλλο ενυδριο.
Τωρα μετα απο ποσο καιρο θα ξαναγεννησουν???

panos_auk
22-04-11, 20:42
το ιδιο ακριβως εκαναν σημερα τα black phantom tetra μου!χεχε!παντως εγω δεν παρατηρησα αυγα, δεν πηγα κοντα να δω.απλα παρατηρησα ακριβως την ιδια συμπεριφορα αναμεσα σε ενα αρσενικο και ενα θυληκο...

Giwrgos P.
22-04-11, 20:45
ετσι κανουν ολα τα τετρα σε καθε αλλαγη νερου εξαιτειας της ανανεωσης του νερου που κανουμε που ειναι θεωρητικα ''καθαρο''

Gianniskavvalos
22-04-11, 22:05
Nαι αλλα τα διαφανη μπιλακια ?????

Giwrgos P.
22-04-11, 22:08
Nαι αλλα τα διαφανη μπιλακια ?????
φαγωθηκαν οπως ειπες

Gianniskavvalos
23-04-11, 08:31
Nαι αλλα τα διαφανη μπιλακια τι ειναι????
Τωρα μετα απο ποσο καιρο θα ξαναγεννησουν??(αν γεννησαν και τωρα)