Επιστροφή στο Forum : cacatuoides και γονοι guppy
ρε παιδια, αμα βαλω μεσα στο 100αρι μου 1 ζευγος ή 1 προς 2 guppy και γεννησουν , το cacatoo μου παιζει να τα φαει ή οχι? μην τα βαλω τσαμπα και μεινω παλι με ενα εκκατομυριο guppy?
thnx
zw
Μεγάλε θα σε απογοητεύσω,αλλά τα κακατού,χρειάζονται ουδέτερο προς όξινο ph ,εν αντιθέσει με τα γκάπυ που χρειάζονται ουδέτερο προς αλκαλικό ph.
Και την "χρησή τομή" πάντως να έβρισκες,τα κακατού δεν παύουν να'ναι κιχλίδες,που σημαίνει οτι όταν αναπαραχθούν θα χτυπήσουν τα γκάπι,ενώ παράλληλα δεν θα έλεγαν ποτέ όχι στους νεογέννηνους αργούς μεζέδες των γκάπι.
Καλύτερα επέλεξε ένα άλλο είδος dither για τα κακατού σου,που θα είναι πιο γρήγορα και θα κατοικούν στην επιφάνεια και γενικά στα άνω στρώματα του ενυδρείου σου ,ενώ παράλληλα να χρειάζονται ίδια ποιότητα νερού. ;)
Μεγάλε θα σε απογοητεύσω,αλλά τα κακατού,χρειάζονται ουδέτερο προς όξινο ph ,εν αντιθέσει με τα γκάπυ που χρειάζονται ουδέτερο προς αλκαλικό ph.
Και την "χρησή τομή" πάντως να έβρισκες,τα κακατού δεν παύουν να'ναι κιχλίδες,που σημαίνει οτι όταν αναπαραχθούν θα χτυπήσουν τα γκάπι,ενώ παράλληλα δεν θα έλεγαν ποτέ όχι στους νεογέννηνους αργούς μεζέδες των γκάπι.
Καλύτερα επέλεξε ένα άλλο είδος dither για τα κακατού σου,που θα είναι πιο γρήγορα και θα κατοικούν στην επιφάνεια και γενικά στα άνω στρώματα του ενυδρείου σου ,ενώ παράλληλα να χρειάζονται ίδια ποιότητα νερού. ;)
ευχαριστω για την απαντηση σου, αλλα....... δεν τα θελω για dither......
δεν με καταλαβες.... εγραψα: *ο cacatoo μου παιζει να τα φαει ή οχι? μην τα βαλω τσαμπα και μεινω παλι με ενα εκκατομυριο guppy? *
Alex_Salonica
22-04-11, 01:31
Ναι θα τα φάει
Όχι δεν είναι καλός συνδιασμός.
Όχι μη τα βάλεις.
κοιτα μεγάλε το διάβασε και τώρα ..
Λπν,τα γκάπυ,εγγυημένα μπορούν να γεννήσουν και παράλληλα πολλά μικρά να επιβιώσουν και να ενηλικιωθούν ακόμα,πχ και σε ένα ενυδρείο με ελάχιστες κρυψώνες και όχι τοσσο καλή ποιότητα νερού (αυτο δεν ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ομως)..
Όσο για την ερώτηση κάτι δεν λές σωστά,γιατί δεν πιστεύω οτι εννοείς οτι θες το κακατού να τρώει τα γκάπυς σου,ωστε να μην (ξανα?)γίνουν ενα εκατομμύριο?
Αφού ξέρεις οτι τα γκάπυς έχουν ορμές + οτι δεν ταιριάζουν με το κακατού γιατί να είναι μαζι ? :rolleyes:
Μααλιστα, το ολο θεμα το παω προς διατροφη για τα κακατου. Δεν το ειπα για να τα φαει απλα για να μην γινουν πολλα.
Το ιδιο δεν κανουμε και με την αρτεμια? live food δεν ειναι και αυτο...? Επειδη δεν την βλεπουμε δεν σημαινει οτι δεν ζει.
καθως και τα grindal και τα microworms.
το ίδιο και οι γαζέλες για τα λιοντάρια,το ίδιο και τα 10 σχεδον εκατομμύρια Έλληνες για τους 300 κλέφτες και πάει λέγοντας..
Ας μην την πάμε εκεί την βαλίτσα,έχει πολυσυζητηθεί το θέμα και οι απόψεις διήστανται..
Καλύτερα να κρατάμε στο χόμπυ μερικά πράγματα για τον εαυτό μας (και για τους θηρεφτές γόνου μας) ;)
απολυτα σεβαστη η γνωμη σου, αλλα δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να ειμαι δηθεν και να μην κανω την ερωτηση μου.
Τοτε θα επρεπε να μην γραφαμε για την αρτεμια ,οπως ειπα, που δινουμε για τροφη και ολους τους ζωντανους οργανισμους.
Αμα ενοχλει καποιους ομως, οφειλω να το σεβαστω και να αποσυρω την ερωτηση μου.
:)
μεγάλε με παρεξήγησες :)
Η γνώμη σου και η γνώμη όλων πάντα είναι σεβαστή απο μένα είτε είναι είτε όχι σωστή ως προς την ιδεολογία μου :)
Και γω ταίζω ζωντανές τροφές στο ζώο μου (έχω σάβρα οπου αναγκαστικά πρέπει να τρέφεται με γρύλους).Απλά η αντίληψη του χόμπι,είναι ο σεβασμός ακόμη και στους χαμηλότερους στην τροφική αλυσίδα οργανισμούς. :)
Λπν μεγάλε,τν κάνω για χωριό,ελπίζω μεχρι την επιστροφή μου να λύσεις τις όποιες απορείες σου.
Με σεβασμό,Σπύρος. ;)
μεγάλε με παρεξήγησες :)
Η γνώμη σου και η γνώμη όλων πάντα είναι σεβαστή απο μένα είτε είναι είτε όχι σωστή ως προς την ιδεολογία μου :)
Και γω ταίζω ζωντανές τροφές στο ζώο μου (έχω σάβρα οπου αναγκαστικά πρέπει να τρέφεται με γρύλους).Απλά η αντίληψη του χόμπι,είναι ο σεβασμός ακόμη και στους χαμηλότερους στην τροφική αλυσίδα οργανισμούς. :)
Λπν μεγάλε,τν κάνω για χωριό,ελπίζω μεχρι την επιστροφή μου να λύσεις τις όποιες απορείες σου.
Με σεβασμό,Σπύρος. ;)
got it.....καλη Ανασταση να εχεις! καλη επιστροφη...
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.