Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Ενυδρείο ερώτηση

Franx
20-04-11, 12:57
Παιδιά γνωρίζει κανείς την μάρκα ενυδρείων WAVE ? Ψάχνομε γενικά για νέο 400+ ενυδρείο και βρήκα αυτό . Μου είπαν ότι είναι Ιταλικής κατασκευής, αλλά πέρα από αυτό θέλω να μου πει την γνώμη του όποιος γνωρίζει ... thanks :)

ARIS1983
20-04-11, 13:37
Nαι απο οσο ξερω Ιταλικα ειναι, ειχε και το Petcumulus αλλα τωρα δεν τα εχει δεν ξερω γιατι. Καλα πρεπει να ειναι παντως, κατι παραπλησιο σε Juwel!

dimost
20-04-11, 14:18
Παιδιά γνωρίζει κανείς την μάρκα ενυδρείων WAVE ? Ψάχνομε γενικά για νέο 400+ ενυδρείο και βρήκα αυτό . Μου είπαν ότι είναι Ιταλικής κατασκευής, αλλά πέρα από αυτό θέλω να μου πει την γνώμη του όποιος γνωρίζει ... thanks :)εχω στη κατοχη μου ενα με διαστασεις 120χ44χ57 το εχω κανα διμηνο τι να πω καλο δειχνει στιβαρη κατασκευη το παχος των τζαμιων φαινεται ικανοποιητικο εχω βεβαια χρησιμοποιησα μονο τη γυαλα τα παρελκομενα του δηλαδη το φιλτρο του επειδη ειναι εσωτερικο δεν το χρησιμοποιησα ουτε τη βαση του γιατι το εβαλα σε δικο μου επιπλο ο φωτισμοσ ειναι τ8 2χ30 watt tropical river

Franx
20-04-11, 14:41
εχω στη κατοχη μου ενα με διαστασεις 120χ44χ57 το εχω κανα διμηνο τι να πω καλο δειχνει στιβαρη κατασκευη το παχος των τζαμιων φαινεται ικανοποιητικο εχω βεβαια χρησιμοποιησα μονο τη γυαλα τα παρελκομενα του δηλαδη το φιλτρο του επειδη ειναι εσωτερικο δεν το χρησιμοποιησα ουτε τη βαση του γιατι το εβαλα σε δικο μου επιπλο ο φωτισμοσ ειναι τ8 2χ30 watt tropical river

Απο κόντρες κτλ έχει τίποτα φίλε μου ? Γιατί αυτό που είδα εγώ ήταν κάπου στα λίτρα που είναι κ το δικό σου η λίγο μικρότερο , με μια κόντρα πάνω στην μέση.
Αυτό που σκέφτομαι να πάρω εγώ έχει διαστάσεις 150 χ 55 χ 60

dimost
20-04-11, 15:02
Απο κόντρες κτλ έχει τίποτα φίλε μου ? Γιατί αυτό που είδα εγώ ήταν κάπου στα λίτρα που είναι κ το δικό σου η λίγο μικρότερο , με μια κόντρα πάνω στην μέση.
Αυτό που σκέφτομαι να πάρω εγώ έχει διαστάσεις 150 χ 55 χ 60αυτο που εχω εγω για κοντρες εχει το καπακι δηλ το πλαισιο του καπακιου δεν βγαινει ειναι σαν τελαρο μεσα δεν εχει τιποτα

Franx
21-04-11, 17:50
Κανένας άλλος παιδιά ?

Franx
26-04-11, 20:29
Μα κανένας βρε παιδιά? :(

vagos
26-04-11, 22:09
Εχω το ιδιο ενυδρειο με αυτο που θελεις να παρεις.Τρεχει εδω και 2,5 χρονια θαλασσινο χωρις προβλημα μεχρι στιγμης.Και λεω μεχρι στιγμης γιατι οταν το αγορασα εσταζε απο την πρωτη μερα.Η εταιρια το πηρε για επισκευη αλλα εσταζε παλι.Οποτε μου εφεραν ενα καινουριο και το προβλημα λυθηκε.
-------------------------
Υποψιν οτι την επισκευη την δεχτηκα μεχρι να ερθει το νεο απο Ιταλια.

achisael
27-04-11, 00:00
Εχω το ιδιο ενυδρειο με αυτο που θελεις να παρεις.Τρεχει εδω και 2,5 χρονια θαλασσινο χωρις προβλημα μεχρι στιγμης.Και λεω μεχρι στιγμης γιατι οταν το αγορασα εσταζε απο την πρωτη μερα.Η εταιρια το πηρε για επισκευη αλλα εσταζε παλι.Οποτε μου εφεραν ενα καινουριο και το προβλημα λυθηκε.
-------------------------
Υποψιν οτι την επισκευη την δεχτηκα μεχρι να ερθει το νεο απο Ιταλια.

μην τον τρομαζεις τελειως...!!
μπορει και να ετυχες σε ελατωματικο...

Franx
27-04-11, 01:08
Με τρόμαξε ήδη χααχχαχααχ :p
Ρε παιδιά ρίξτε καμιά πρόταση γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω ...
Για RIO 400 το ξεχνάω γιατί ξεφεύγει πολύ... :confused::confused::confused: