Επιστροφή στο Forum : Ph και CO2
Σε ενα 72 λιτρο θα φιλοξενησω ενα ζευγαρι ramirezi.Η ερωτηση μου ειναι η εξης:Εφοσον το νερο πρεπει να ειναι οξινο λογω των συγκεκριμενων ψαριων και το ph χαμηλο,μπορω αντι για τη χρησιμοποιηση τυρφης η της Α/Ο να προμηθευτω το tetra optimat CO2 σαν πιο οικονομικη λυση ωστε να κατεβασω το ph και να ειναι οι ιδανικες συνθηκες για τα ψαρια μου?
το καλυτερο ειναι η χρηση α/ο
μα την Α/Ο θελω να αποφυγω γι αυτο ρωταω εαν θα κανω δουλεια με το optimat tetra
Εκτος χαμηλο PH πρεπει να εχεις και μαλακο νερο (χαμηλό GH). Α/Ο δυσκολα θα αποφυγεις. Ξέχνα το οπτιματ τετρα.
εχει α/ο σε πολυ καλες τιμες κοιτα στο waterwaves.gr
αυτο κοιτουσα τωρα μολις.
-------------------------
αντε να δω ρε συ τι θα κανω αν και δεν εχω υπ'οψιν περι Α/Ο φιλε KBOURDOS
Το Optimat το μόνο που θα έκανε ειναι να βοηθήσει λίγο τα φυτά σου σαν επιπρόσθετη παροχή CO2.Δεν έχει τη δύναμη να κατεβάσει ph ιδιέτερα αν έχεις και μεγάλη ανθρακική....
Η λύση είναι Α/Ο και πάλι Α/Ο
Το κακο με την τυρφη ειναι το χεωμα του νερου. δεν το αντεχω με τιποτα. Χημικο φιλτραρισμα δεν μου πολυ αρεσει, οποτε τι μενει?..Α/Ο!
thnks ρε παιδια για την βοηθεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
με 100€ εχεις παρει A/O απο το waterwaves με ΔΙΠΛΗ μεμβρανη μαλιστα!! και flush kit. Aμα δεν θες διπλη πας στα 70 ευρω!! και τελειωσες...
εσυ που εχεις 70 λιτρα θα θες ελαχιστο νερο Α/Ο ! σιγα τα ωα! και δεν θα θες και αντιχλωρια. ή αμα βαζεις για την αναμειξη με το νερο βρυσης θα θες 2 σταγονες prime! μακροχρονια,κοντοχρονια(!) οπως το δεις....Α/Ο θα παρεις... η τυρφη ειναι μπελας και θα σε παει στα ιδια λεφτα!!! δεν ειναι τιποτα πυρινικη φυσικη η Α/Ο ουτε τιποτα δυσκολο και χρονοβορο! Ενα σκατουλακι ειναι που μπαινει στην βρυση στο μπαλκονι και το ανοιγεις για 10 ωρες να μαζεψει νερο!!
bye:grin::grin::grin:
με 100€ εχεις παρει A/O απο το waterwaves με ΔΙΠΛΗ μεμβρανη μαλιστα!! και flush kit. Aμα δεν θες διπλη πας στα 70 ευρω!! και τελειωσες...
εσυ που εχεις 70 λιτρα θα θες ελαχιστο νερο Α/Ο ! σιγα τα ωα! και δεν θα θες και αντιχλωρια. ή αμα βαζεις για την αναμειξη με το νερο βρυσης θα θες 2 σταγονες prime! μακροχρονια,κοντοχρονια(!) οπως το δεις....Α/Ο θα παρεις... η τυρφη ειναι μπελας και θα σε παει στα ιδια λεφτα!!! δεν ειναι τιποτα πυρινικη φυσικη η Α/Ο ουτε τιποτα δυσκολο και χρονοβορο! Ενα σκατουλακι ειναι που μπαινει στην βρυση στο μπαλκονι και το ανοιγεις για 10 ωρες να μαζεψει νερο!!
bye:grin::grin::grin:sorry για το πμ αλλα το ειδα μετα το μνμ
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.