Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Moss Wall? ΝΑΙ η ΟΥ

tsoui
11-04-11, 18:22
Καλησπερα στην παρεα τον τελευταιο καιρο προσπαθω να αποφασισω τη θα κανω με την πλατη του ενυδρειου και αυτο επειδη γενικα χαρτονια ,σακουλες και τετοιου ειδους λυσεις πειτε με παραξενο:D δεν με τρελαινουν, DIY backround το σκεφτομουν αλλα με ψαρια πλεον μεσα απλα δεν, ελεγα για moss wall η απορια μου λοιπον ειναι η εξης αξιζει τελικα?
Ενοωντας οτι ακουω οτι το προσπαθουν αρκετοι αλλα γενικα εχουν παρατηρησει προβληματα με αυτο πχ εξαρση αλγης η καποιο αλλο προβλημα?
Καθε βοηθεια χρησιμη:p

achisael
11-04-11, 18:25
αν δεν θες να μπλεκεις για μενα το ποιο απλο ειναι μια αφισα πλατης...

bokostas
11-04-11, 18:34
αν δεν θες να μπλεκεις για μενα το ποιο απλο ειναι μια αφισα πλατης...
Συμφωνώ απολύτως, από τους δεκάδες που το επιχείρησαν, ελάχιστοι το διατήρησαν κι αυτοί με χίλια δυό προβλήματα.
Θέλει μεταλλικό, πλήρως ανοξείδωτο πλέγμα, συχνό κούρεμα/μάζεμα, προσοχή μην παγιδευτούν ψάρια από πίσω,
οι άλγες καιροφυλακτούν, η ανάπτυξη της μοςς είναι αργή και όχι ομοιόμορφη, όρεξη νάχεις να τρέχεις.;)

achisael
11-04-11, 18:39
Φυσικο ειναι και η diy πλατη αλλα δεν μπορουμε να το συζηταμε (μιας και οπως ειπε ηδη δεν θελει να ξεστηνει)

αφισουλα φιλε...:p:p

antonis1988
11-04-11, 18:45
συμφωνω και εγω με τα παιδια!!!!

Raven
11-04-11, 23:25
Kαι επιπλεον ποτε δεν δειχνει τοσο ομορφο οσο φανταστηκαμε..

tsoui
12-04-11, 00:18
Οποτε απο οτι καταλαβαινω ανθρακες ο θησαυρος :smt089
ευχαριστω πολυ ολους σας παιδια με γλυτωσατε απο πολυ κλαμα:grin::grin::grin:
-------------------------
Οποτε να ρωτησω κατι αλλο χαζο ισως αλλα υπαρχει περιπτωση να μπει DIY backround με καποιο τροπο με τα ψαρια μεσα δηλαδη με γεματο νερο ενυδρειο χωρις να επιπλεει και χωρις σιλικονη?

achisael
12-04-11, 00:55
χωρις σιλικονη δεν νομιζω...
αν το αδειασεις... ;);)

tsoum
12-04-11, 02:19
χωρις σιλικονη δεν νομιζω...
αν το αδειασεις... ;);)

.....

Υπαρχει και "υποβρυχια" σιλικόνη, αλλα είναι αρκετά ακριβη. Ενας δευτερος τρόπος, είναι με βεντούζες (αρκετές) αλλα θα εχεις ενα μικρό ρισκο, το να χωθεί κάποιο ψάρι απο την πισω μερια. Τριτον, εφόσον είναι DIY μπορείς να ενσωματώσεις καποιες πετρες, ωστε να είναι βαρύ και να μένει κάτω. Αν είναι Ετοιμο αλλα βαρυτερο απο το νερό, τότε με 1-2 βεντουζες για στερέωση είσαι κομπλε.

Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις πάντως με ενα μαυρο χαρτόνι. Είναι και "τζαμπα" με 50λεπτα ξεμπερδεψες!

achisael
12-04-11, 03:44
τι υποβριχιες σιλικονες λες.. ασε .. σιγα μην δωσει τοσα λεφτα..
οπως ειπες χαρτονακι = the best...

chemical mac
12-04-11, 08:19
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.php?p=371870&postcount=14

πολύ ψαλίδι φίλε μου όλη την ώρα με τα χέρια στο νερό θα είσαι. είναι το μοναδικό μείον που βρίκσω. όλα τα άλλα παλεύονται

tsoui
12-04-11, 14:30
Πολυ ωραιο κατι τετοιο φανταζομουν απο αλγες πως παει? Μιας και απο οτι βλεπω το επιχειρησες.
-------------------------
[QUOTE=tsoum;578017].....

. Τριτον, εφόσον είναι DIY μπορείς να ενσωματώσεις καποιες πετρες, ωστε να είναι βαρύ και να μένει κάτω. Αν είναι Ετοιμο αλλα βαρυτερο απο το νερό, τότε με 1-2 βεντουζες για στερέωση είσαι κομπλε.

οντως παιζει και αυτο σωστοςς

gianniwpopi
12-04-11, 15:07
εγω εφτιαξα ενα diy backround kai προβληματιζομουν για τον ιδιο λογο. η λυση που βρηκα νομιζω οτι ηταν και η καλυτερη. απλα το backround το εκοψα ισα που να χωραει και μπηκε σφινωτο, ουτε σιληκονες ουτε βεντουζες ουτε τιποτα,

achisael
14-04-11, 00:36
εγω εφτιαξα ενα diy backround kai προβληματιζομουν για τον ιδιο λογο. η λυση που βρηκα νομιζω οτι ηταν και η καλυτερη. απλα το backround το εκοψα ισα που να χωραει και μπηκε σφινωτο, ουτε σιληκονες ουτε βεντουζες ουτε τιποτα,\

βολικο αυτο.. αν βαρεθεις το βγαζεις... :p:p