Επιστροφή στο Forum : cabomba piauhyensis
dimis_george
10-04-11, 23:03
Καλησπερα σε ολους..πριν 3 εβδομαδες πηρα το συγκεκριμενο φυτο και το φυτεψα...την τελευταια εβδομαδα ολο βγαινει απο το υποστρωμα!το φυτευω βαθια και αυτο ξαναβγαινει!το φυτο αναπτυσσεται κανονικα...τι να κανω για να μην βγαινει απο το υποστρωμα???
http://http://www.plantedtanks.co.uk/cabomba-furcata--red-cabomba--forked-fanwort--cabomba-piauhyensis-175-p.asp
Τι υποστρωμα εχεις βαλει?
dimis_george
10-04-11, 23:29
...υποστρωμα εννοω το seachem flourite,το καφε...
Εκτος απο το να το βυθισεις καλα δεν υπαρχει κατι αλλο. Νομιζα πως ειχες αμμο γι'αυτο ρωτησα. Υπαρχουν στο εμποριο κατι πλαστικα σαν μανταλακια τα οποια κρατανε την ριζα του φυτου μεχρι να πιασει.
Τσιόνογλου Σταύρος
10-04-11, 23:36
Χώστο μέσα μέχρι να πιάσει πάτο αλλιώς θα ξεθάβεται ,το περίεργο είναι πώς εδω και 3 βδομάδες δεν έβγαλε ακόμη ρίζες,ενα άλλο κολπάκι είναι να χώσεις μεσα στο χαλίκι και μερικά φυλλαράκια και μετά να τραβήξεις λίγο προς τα πάνω το φυτό ωστε τα φύλλα μεσα στο χαλίκι να λειτουργήσουν σαν ένα είδος άγκυρας.
dimis_george
10-04-11, 23:44
...μαλλον αυτο θα κανω Σταυρο..οταν το πηρα δεν ειχε ριζες και τωρα εχει πολυ μικρες,γι αυτο ισως και να βγαινει!κριμα να παει τζαμπα,ειναι παρα πολυ ομορφο φυτο!
Τσιόνογλου Σταύρος
11-04-11, 00:05
Την είχα κάποτε
dimis_george
11-04-11, 00:28
..ειναι πανεμορφη!!!:smt060:smt060
οταν το βαλεις τερμα μεσα αφησε την τσιμπιδα και ανεβασε την αργα οταν την ανεβαζεις κουνα ελαφρα για να πεσει χαλικι στο κενο που αφηνει η τσιμπιδα ετσι δε θα βγει εκτος αν παει πανω κανα απλε σναιλ μεγαλο :)
dimis_george
12-04-11, 23:20
...εχω απλ σναιηλ,λες να μου την κανουν αυτα την ζημια???
Αυτά στην κάνουν τη δουλειά. Μου τα βγάζουν κ μένα που κ που. Βάλε πετρούλες γύρω γύρω αν έχεις.
εμενα σε απλη καμπομπα μου την έκανε ενα κριμπενσις που ετρωγε γυρω από τη ρίζα...την αόρατη τροφή που εβρισκε εκεί.....
dimis_george
12-04-11, 23:52
..αυριο κιολας μετακομιζουν στο γαριδαδικο!!!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.