PDA

Επιστροφή στο Forum : Άλγη-malawi-pleco


γαυρος
08-10-03, 20:43
Το θεμα αλγη εχει πολυ- κουβεντιαστει,αλλα ας ριξω μια ζαρια κι εγω στο θεμα.
Ειναι ενα διλλημα που εχω..
Eδω και 8 μηνες που λειτουργει το μεγαλο malawi ενυδρειο μου,δεν ειχα βαλει ποτε pleco .Παντα υπαρχει ομως η αρχη για κατι.Οι πετρες και τα φυτα μεσα στο ενυδρειο ειχαν παρει μια ομοιογενη καφε αλγη,αρκετα χιλιοστα,και ολα τα mbuna & mbunakia & haps εβοσκαν ολημερις και ολονυκτις!! Τα τζαμια ομως
πρασινιζαν αρκετα σε σημειο σπαστικο .Εριξα λοιπον μεσα ενα gibi (τον λεω ετσι επειδη ειναι φιλος μου,χαιδευτικα ..χαχα) και ο αθεοφοβος μεσα σε 3 μερες και νυχτες τα κανε ολα να αστραφτουν :shock: !! Κατακαινουργια λεμε !! Τα τζαμια τακανε...τζαμι :lol: !!
Τωρα να κλαιω :cry: η να τον βουτηξω και να τον zw στειλω στο αλλο ενυδρειο ??Ναι μεν λαμποκοπησαν τα φυτα σαν ναναι μολις φυτεμενα, ναι μεν τα τζαμια ειναι ..τζαμι,αλλα χαθηκε αυτη η καφε αποχρωση,φυσικοτατη,καθως και τροφη για τα μωρα που υπαρχουν και θα υπαρχουν...
Ααααααααα !! ξεχασα οτι ενα σημειο του ενυδρειου εχει γινει βοθρος απο τον ρημαδιασμενο αλγοφαγο,καπως πρεπει να να βγαζει κιαυτος.... zw To be or not to be λοιπον???

mikenuke
09-10-03, 13:07
Εφοσον εχεις και αλλο ενυδρειο εγω θα ελεγα κατα την γνωμη μου να τον βγαλεις και τον ξαναβαζεις οταν κρινεις οτι τον χρειαζεσαι.
Αλλωστε ο gibbi τρωει και τα μικρα αν χωρανε στο στομα του οποτε αυτο μαλλον δεν θες να συμβαινει.(εκτος αν αυτο το τελευταιο ειναι εντελως λαθος εντυπωση που εχω δημιουργησει, νομιζω ομως οτι καπου το εχω διαβασει.)

george
09-10-03, 14:18
Tι pleco ειναι ρε Θοδωρε ;;

γαυρος
09-10-03, 20:29
Αχχ...Γιωργο ,δε με παρακολουθεις ,δε με παρακολουθεις :roll: :roll: :roll: :roll:
Αντε ομως να το πω παλι,φιλος εισαι :wink: ,μην σε στενοχωρησω...
Gibbi=gibbiseps
και απο οτι ξερω δεν μασουλαει μωρα !!! Αν κανω λαθος πεστε μου,εχω ετοιμο το...ψαροντουφεκο !! zw