PDA

Επιστροφή στο Forum : Τι στο καλο...

Konstantin79
10-04-11, 02:05
Αναγνωριζετε καποιου ειδους αλγη πανω στη ριζα παιδια??? Τι ακριβως ειναι αυτο;;; Το βλεπω εδω κ καποιες μερες κ με ανησυχει! Σε ενα δυο αλλα σημεια βρηκα κατι σημαδακια σα "μουχλα"!

Τι μπορει να συμβαινει;;;

georod7
10-04-11, 05:39
μηπως ειναι καινουργιο το ενυδρειο?γιατι εγω παλευω κανα μηνα τωρα μ'αυτα αλλα που θα παει θα στρωσει(μονο του).(δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι το ιδιο γιατι οι φωτο ειναι λιγο.....!!!:D:D

kgf12345
10-04-11, 08:52
μηπως ειναι καινουργιο το ενυδρειο?γιατι εγω παλευω κανα μηνα τωρα μ'αυτα αλλα που θα παει θα στρωσει(μονο του).(δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι το ιδιο γιατι οι φωτο ειναι λιγο.....!!!:D:D

το δικο σου ειναι μαλον μυκητας αν ειναι λευκο και διαφανο.το λεω γιατι ειχα κιεγω τα ιδια.εκανε 1μιση μηνα σχεδον να φυγει το περισσοτερο.στη φωτο ειναι αλλο πραγμα μαλον,η διαφορετικος μυκητας,οποτε θα το βρουνε εδω μεσα οι πιο εμπειροι:)

kotsos83
10-04-11, 10:28
βαλε καμια καλητερη φωτο,μαλλον μυκητας ειναι.

georod7
10-04-11, 14:00
το δικο σου ειναι μαλον μυκητας αν ειναι λευκο και διαφανο.το λεω γιατι ειχα κιεγω τα ιδια.εκανε 1μιση μηνα σχεδον να φυγει το περισσοτερο.στη φωτο ειναι αλλο πραγμα μαλον,η διαφορετικος μυκητας,οποτε θα το βρουνε εδω μεσα οι πιο εμπειροι:)
ναι το ξερω φιλε μου απλως δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι ιδιο με του φιλου μας.κι οτι θα φυγει το ξερω αλλα πολυ το καθυστερει :D .ασε που'χω και μια τριχοειδη στα ξυλα που κανει κι αυτη τον κυκλο της....!αντε να ερθουν οι αμανο να φανε τιποτα.

Konstantin79
10-04-11, 14:42
Βοηθανε καπως αυτες??? :confused:

Konstantin79
10-04-11, 14:43

Ειναι 1μιση μηνα που τρεχει τωρα ως φυτεμενο. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι που ακομα δεν εχει κατσει 100% η ριζα ρε παιδια! Ειναι λογικο αυτο?

georod7
10-04-11, 15:49
Ειναι 1μιση μηνα που τρεχει τωρα ως φυτεμενο. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι που ακομα δεν εχει κατσει 100% η ριζα ρε παιδια! Ειναι λογικο αυτο?
κοιτα αυτο που διακρινω εκει δεξια στη 1 και την 3 ειναι σιγουρα μυκητας (το ασπρο διαφανο σαν βαμβακι) και αφου λες οτι ειναι και καινουργιο το ενυδρειο τοτε μην ανησυχεις θα φυγει μονο του.(αν και εγω δεν αντεχω και το πασπατευω καθε τοσο :D). τωρα για κατι αλλο που να διακρινεται στη 2 δεν γνωριζω,ας απαντησει καποιος ποιο εμπειρος.

Υ.Γ. προσπαθησε να εστιαζεις στο ξυλο οχι στο χωμα !!! :D

kingrim
12-04-11, 07:53
επειδη ειμαι ΒΒΑκαμενος αν μοιαζουν τα καφε στιγματα με μουσακι ειναι ΒΒΑ