PDA

Επιστροφή στο Forum : Τα φώτα σας περί αλλαγων

mathaios81
08-04-11, 12:26
Σε λιγο καιρό θα μετακομισω και θα μείνω με την κοπέλα μου σε δικο μας Σπιτι
Όπως καταλαβαίνετε θα έρθει και το ενυδρειο μαζί μου έχω 4 δίσκους σε 200 λίτρα το ξέρω μπορεί να φωναξετε ότι είναι λίγα αλλα είναι στο προγραμμα του 2012 μια αλλαγή ενυδρειου.
Έξοδα βλέπετε πολλά
Στο ζητούμενο τώρα.....έτυχε κάποιες φορές να είναι μαζί στις αλλαγές νερού και φάνηκε μια σκέψη πάνω απο κεφάλι της:confused:Αυτό θα γίνεται στο σαλόνι ....;
Σκέφτηκα μήπως περάσω κάποια σωλήνα ώστε να φεύγει σε κάποια σωλήνα αποχέτευσης το νερό αλλα όπως το σκέφτηκα έτσι και το ξέχασα ....απλά δεν γίνεται!!!
Έτσι σκέφτομαι να βρω ένα δοχείο χωρητικότητας 5λιτρων και να αφαιρω+προσθετο καθημερινά απο 5 λίτρα ώστε να περιορισω τον κούβα και το λάστιχο απο το σαλόνι.
Είναι αρκετή αυτή η αλλαγή νερού η να την αύξηση στο διπλάσιο;
Δεν σας κρύβω ότι το έχω αρχίσει ήδη....για να γίνει συνήθεια...
Παρακαλώ τα φώτα σας

eimaste aR21rwstoi
08-04-11, 12:35
ετσι ειναι γυναικες......:rolleyes:
να δεις σε λιγο μεχρι και το μουστακι θα σε βαλει να ξυρισεις:D

beat89
08-04-11, 12:36
Δεν εχω δισκους αλλα 5 λιτρα την ημερα στα 200 ειναι πολυ λιγα.Καλυτερα κανε τα 10 ετσι ωστε να αλλαζεις 70 λιτρα την εβδομαδα,δηλαδη το 1/3.
Αν συγκεντρωνεις το νερο της αλλαγης σε δοχειο,απο οσμωση, τοτε με ενα λαστιχο κ ενα κυκλοφορητη βαζεις το νερο στο ενυδρειο κ με τον ιδιο τροπο το βγαζεις.

HLIASKR
08-04-11, 12:37
Σε λιγο καιρό θα μετακομισω και θα μείνω με την κοπέλα μου σε δικο μας Σπιτι
Όπως καταλαβαίνετε θα έρθει και το ενυδρειο μαζί μου έχω 4 δίσκους σε 200 λίτρα το ξέρω μπορεί να φωναξετε ότι είναι λίγα αλλα είναι στο προγραμμα του 2012 μια αλλαγή ενυδρειου.
Έξοδα βλέπετε πολλά
Στο ζητούμενο τώρα.....έτυχε κάποιες φορές να είναι μαζί στις αλλαγές νερού και φάνηκε μια σκέψη πάνω απο κεφάλι της:confused:Αυτό θα γίνεται στο σαλόνι ....;
Σκέφτηκα μήπως περάσω κάποια σωλήνα ώστε να φεύγει σε κάποια σωλήνα αποχέτευσης το νερό αλλα όπως το σκέφτηκα έτσι και το ξέχασα ....απλά δεν γίνεται!!!
Έτσι σκέφτομαι να βρω ένα δοχείο χωρητικότητας 5λιτρων και να αφαιρω+προσθετο καθημερινά απο 5 λίτρα ώστε να περιορισω τον κούβα και το λάστιχο απο το σαλόνι.
Είναι αρκετή αυτή η αλλαγή νερού η να την αύξηση στο διπλάσιο;
Δεν σας κρύβω ότι το έχω αρχίσει ήδη....για να γίνει συνήθεια...
Παρακαλώ τα φώτα σας

Να βαζεις ξυπνητηρι 3-4 το πρωι για να κανεις την αλλαγη για να μην σε βλεπει.:smt081
Υ.Γ.Παντα φιλικα!

mathaios81
08-04-11, 12:41
Σε νερό Βρυσης τους διατηρω προετοιμασμένο με τυρφη

Sotiris7
08-04-11, 12:45
Κοίτα να δεις....... και εμένα τα ενυδρεία, στο σαλόνι είναι...........

Εγώ, τραβάω με ένα λάστιχο το νερό από το ενυδρείο, και το πηγαίνω κατ' ευθείαν στην αποχέτευση. ΔΕΝ στάζει καθόλου........ γιατί της ήρθες αυτή η σκέψη;;;;;;;

Εκπαίδευσέ την........... εμένα η γυναίκα μου δεν λέει κουβέντα πλέον....... :D

harris samos
08-04-11, 14:20
20% με 30 % καθημερινα αμα θες να μεγαλωσουν σωστα

giannisqq
08-04-11, 14:24
χαρη το νερο ποσο σου ερχεται??

antonis1988
08-04-11, 14:29
σωστος ο Σωτηρης λεμε!!!!

με ολο το σεβασμο προς το γυναικειο φυλο φυσικα!!!!
απο ολα εμας τα ¨γαιδουρια¨

harris samos
08-04-11, 14:30
χαρη το νερο ποσο σου ερχεται??με 100 % α\ο δε ξερω 20 ευρο περιπου :D:D:D:D

ΧρήστοςΠ
09-04-11, 07:10
ακου πως θα κανεις την αλλαγη
ξεκινας και τις δεινεις 2-3 χαστουκια
βρισκεις λαστικο που φτανει μεχρι το μπαλκονι ή μεχρι την αποχετευση και καθαρισες

ξαναδεινεις 2-3 χαστουκια και κανεις τις αλλαγες ωρες που δεν ειναι στο σπιτι η αργα το βραδυ αμα πεσει στο κρεβατι

αμα τελιωνεις θα τις δεινεις 2-3 χαστουκια ξανα και σε κανα μηνα θα σε παρακαλαει να κανει μονη της την αλλαγη :D

Περα απο την πλακα η λυση η το λαστιχο και το timing ....
Εχω και αλλη λυση αλλα θα γινουμε ακαταλληλοι για μικρα παιδια ;):D