stratigos24
05-04-11, 19:04
Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα να με βοηθησετε σε κατι. Σε καμια 15αρια μερες θα παρω ενυδρειο. Θελω να κανω φυτεμενο με λιγα μικρα ψαρακια μεσα. Σκεφτομαι να παρω το dennerle nano 60l complete. Απο οτι βλεπω το complete εμπεριεχει μεσα, φιλτρο, λαμπα και λιπασμα.
Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:
Απο οτι βλεπω το εχουν πολλοι για φυτεμενα. Αξιζει οντως το φως που εχει?
Δεν θα ηθελα να βαλω co2 με μπουκαλα λογω της τιμης του, αλλα σκεφτομαι αν αξιζει το tetra optimat, που απο οτι εχω διαβασει ειναι για λιτρα κατω τον 100 οπως θα ειναι και αυτο?
Θα διαθετω περα απο τα χρηματα που κοστιζει το ενυδρειο, αλλα 80-100 ευρω.
Φτανουν αυτα τα χρηματα για να αγορασω τα υπολοιπα για την λειτουργια του οπως τα τεστ ,μερικα ευκολα φυτα, υποστρωμα, χαλικι, ξυλα κλπ?
Χρειαζεται εξωτερικο φιλτρο?
Και τι αλλο μπορει να χρειαστω?
Kαι περα απο τις παραπανω ερωτησεις μου, θα μου ηταν πολυτιμο να μου προτεινεται ψαρακια που μπορω να βαλω μεσα σε τοσα λιτρα και με τετοιο σχημα ενυδρειου...
Οτι θα ειναι λιγα το ξερω και δεν με πειραζει καθολου...
Να ειστε καλα, ευχαριστω εκ των προτερων. Ελπιζω να μην σας κουρασα..
-------------------------
Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:
Απο οτι βλεπω το εχουν πολλοι για φυτεμενα. Αξιζει οντως το φως που εχει?
Δεν θα ηθελα να βαλω co2 με μπουκαλα λογω της τιμης του, αλλα σκεφτομαι αν αξιζει το tetra optimat, που απο οτι εχω διαβασει ειναι για λιτρα κατω τον 100 οπως θα ειναι και αυτο?
Θα διαθετω περα απο τα χρηματα που κοστιζει το ενυδρειο, αλλα 80-100 ευρω.
Φτανουν αυτα τα χρηματα για να αγορασω τα υπολοιπα για την λειτουργια του οπως τα τεστ ,μερικα ευκολα φυτα, υποστρωμα, χαλικι, ξυλα κλπ?
Χρειαζεται εξωτερικο φιλτρο?
Και τι αλλο μπορει να χρειαστω?
Kαι περα απο τις παραπανω ερωτησεις μου, θα μου ηταν πολυτιμο να μου προτεινεται ψαρακια που μπορω να βαλω μεσα σε τοσα λιτρα και με τετοιο σχημα ενυδρειου...
Οτι θα ειναι λιγα το ξερω και δεν με πειραζει καθολου...
Να ειστε καλα, ευχαριστω εκ των προτερων. Ελπιζω να μην σας κουρασα..
-------------------------