Επιστροφή στο Forum : ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ
Καλησπέρα σε όλους!Έκανα μια παραγγελία από petcumulus στις 24 Μαρτίου!Ότι έχω παραγγείλει είναι διαθέσιμο και τους είχα ενημερώσει από τότε ότι τα θέλω σήμερα!!!!Τους παίρνω τηλ.και δεν απαντά κανείς!!!Ας μου απαντήσει κάποιος που έχει παραγγείλει από αυτούς να μου πει τι γίνεται γιατί μπορεί να έχω κάνει λάθος και εγώ!
thanks...
Αλέκο στείλε ένα πμ στον Red Rubin (http://www.aquatek.gr/vb/member.php?u=123) που γράφει εδώ στο forum. Τα παιδιά είναι πολύ εξυπηρετικά και σίγουρα κάποια παρεξήγηση έχει γίνει.
όταν λες παρεξήγηση τι εννοείς?για ποιο λόγο να έγινε αυτό?
έστειλα π.μ.!να δούμε....
Επίσης, καθώς το καταστημα είναι ηλεκτρονικό, το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις, είναι να τους έστελνες ένα e-mail αντί να πάρεις τηλέφωνο.
Επειδή λίγο πολύ, όλοι μας έχουμε παραγγείλει και από κάτι στα παιδιά, και καθώς μακράν οι περισσότεροι είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση των παιδιών, γι αυτό θα δεις ότι κάποιοι μπορεί να μιλήσουν για κάποια παρεξήγηση.
Nαι τα παιδια ειναι αριστοι επεγγελματιες, οταν λεμε παρεξηγηση ενοουμε οτι κατι μπορει να μην εγινε κατανοητο ή σαφες στην ολη διαδικασια παραγγελιας-παραδοσης.
εχει καποιο προβλημα το σαιτ απ οσο ξερω...θα βρεθει ακρη μην ανυσηχεις,ειναι ενταξει ατομα...
Το καταστημα ειναι ηλεκτρονικο, δεν υπαρχει ωραριο. Δοκιμασε μεσημερακι 3-3.30 συνηθως ειναι εκει. Αλλα επιδη πηγα εκει εχθες, κανουν κατι εργα απ΄εξω και εχουν προβλημα με τα τηλ. Καλητερα με mail θα κανεις την δουλεια σου
είχα στείλει και mail αλλά ενημερώθηκα ότι έχουν πρόβλημα στους υπολογιστές και όλες οι παραγγελίες κόβονται με το χέρι!!υπομονή λοιπόν:smt028:smt028:smt028
Δεν μας λες και τι έγινε? Εξυπηρετήθηκες τελικά? Να μη μένουν σκιές αν δεν υπάρχει λόγος.
mikrosaquaristas
07-04-11, 19:49
πως να μείνουν σκιές? τα παιδιά είναι εξυπηρετικότατα και όλοι καταλαβαίνουν σχεδόν με την πρώτη ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα ποτέ (κι αν τύχει θα λυθεί με τον ευγενέστερο τρόπο)
Καλησπέρα σε όλους!Έκανα μια παραγγελία από petcumulus στις 24 Μαρτίου!Ότι έχω παραγγείλει είναι διαθέσιμο και τους είχα ενημερώσει από τότε ότι τα θέλω σήμερα!!!!Τους παίρνω τηλ.και δεν απαντά κανείς!!!Ας μου απαντήσει κάποιος που έχει παραγγείλει από αυτούς να μου πει τι γίνεται γιατί μπορεί να έχω κάνει λάθος και εγώ!
thanks...εγω φιλε δυο φορες που εχω παραγγελει απο εκει κανενα προβλημα μαλιστα παραγγειλα προχθες ενα φιτλρο και κατι φαρμακα και σημερα ηρθαν πρωι πρωι
+φωνω απολυτα 100% αξιοπιστοι και γρηγοροι..
ολοι μπορει να κανουν καποιο λαθος.. ;);)
καλησπέρα.μίλησα με κάποιον υπεύθυνο και με ενημέρωσε ότι η παραγγελία μου θα πάει λίγο παραπίσω διότι τα test της api έχουν καθυστερήσει να έρθουν!!
Μάλιστα μου είπε ότι θα την σταματήσει την εν λόγω εταιρία λόγο συνεχές καθυστέρηση.Αυτά μου είπε,αυτά σας λέω!όλα οκ
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.