Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Βάση με ροδάκια...

Esprit
05-04-11, 12:33
Προσπαθώντας να κάνω τη ζωή μου όσο πιο εύκολη, προμηθεύτηκα αυτήν την υπέροχη βάση με ροδάκια ώστε να ακουμπώ πάνω της τον κουβά με τα 60-70 λίτρα νερό της αλλαγής και να τον μεταφέρω εύκολα και χωρίς να πιάνεται η μέση μου κάθε φορά, από τον χώρο προετοιμασίας στον χώρο όπου βρίσκεται το ενυδρείο μας! :smt028

Πολύ στιβαρή κατασκευή, made in Italy, με ενισχυμένα ροδάκια τα οποία στρίβουν πανεύκολα με την παραμικρή ώθηση. ;)

Είναι της Εταιρείας Raimondi που εξειδικεύεται σε μηχανήματα και εργαλεία για την τοποθέτηση πλακιδίων. :p΄

Αν και δεν πλήρωσα τίποτα εγώ μιας και τον προμηθεύει στην αγορά η Εταιρεία που δουλεύεω, η τιμή του πληροφοριακά είναι 63 ευρώ + ΦΠΑ

akoulis
05-04-11, 14:00
καλοταξιδο. πολυ πρακτικο:)

gemen
05-04-11, 14:10
καλο.αλλα με μια αντλια των 15 ευρω και λιγα μετρα λαστιχο θα εστελνες νερο σε οποιο σημειο ηθελες χωρις να κουνας το βαρελι πουθενα.η αντλιες αυτο κανουν.με τον ειδιο τροπο βγαζεις νερο απο το ενυδρειο οπου θες.
εγω στελνω νερο εξω στον κηπο με 10 μετρα λαστιχο και απο το μπανιο σε κουβα μεγαλο γεμιζω νερο και με την αντλια στελνω νερο μεσα στο ενυδρειο απο αποσταση 7 μετρων.μια μικρη αντλιουλα και ρυθμιζομενη εαν θες και μερικα μετρα λαστιχο.ουτε νερα στα πατωματα ουτε φωνες απο γυναικα.και το σημαντικοτερο.... σε μιση ωρα ξεμπερδεψες.

Esprit
05-04-11, 15:15
καλο.αλλα με μια αντλια των 15 ευρω και λιγα μετρα λαστιχο θα εστελνες νερο σε οποιο σημειο ηθελες χωρις να κουνας το βαρελι πουθενα.η αντλιες αυτο κανουν.με τον ειδιο τροπο βγαζεις νερο απο το ενυδρειο οπου θες.

Δεν αντιλέγω, απλά εμένα μου τη δίνουν τα λάστιχα ειδικά όταν είναι μεγάλα σε μήκος και κουλουριάζουν, άμα δε είναι και 16-22 που είναι και σκληρά εκεί είναι που τα παίρνω...

Μετά το κολπάκι που έκανα με τη διακλάδωση του σωλήνα του εξωτερικού φίλτρου και αδειάζω το ενυδρείο πανεύκολα, γεμίζω τον ειδικό κουβά (πάλι της Raimondi, 70 lit) και τον φέρνω από το μπάνιο στο υπνοδωμάτιο. Συνδέω την αντλία στο σωλήνα διακλάδωσης και αδειάζει ο κουβάς μια χαρα, γεμίζει το ενυδρείο φρέσκο νεράκι... ;)

Είναι και πως βολεύει τον καθένα φίλε Gemen! ;)