Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Διακοπη Ρευματος/νερα στο σαλονι!!!

sifos
02-04-11, 00:31
Γυριζοντας απο καφε...διακρινω τις συσκευες με ρολοι (κουζινα κ.α)μηδενισμενες!Καταλαβα διακοπη ρευματος!!!Και υστερα βλεπω νερα στο πατωμα...... Εχω ενα 300αρι στο σαλονι με αγγελοψαρα!!!!απο που βγηκαν τα νερα απο το φιλτρο ??ειχα την λιγομενη υπερχειληση??τα νερα δεν ηταν παρα πολλα αλλα ηταν νερα που ισως να κανανε ζημια με περισσοτερη διακοπη ρευματος!!!χωρισ ρευμα το φιλτρο δεν γυρναει το νερο οποτε απο που ειχα διαρροη και υπερχειληση ,απο το νερο του φιλτρου να γυρισε στο ενυδρειο??Ισως να ειναι χαζες οι ερωτησεις μου αλλα ειναι οι αποριες ενος αρχαριου που πριν λιγο τελειωσε το σφουγγαρισμα!!!!-+9απο τους εμπειρους θα ηθελα και μια λυση σε μια ενδεχομενη διακοπη ρευματος παλι ,για να λαβω τα μετρα μου!!!σας εχει συμβει εσας κατι τετοιο????

ελιοτ
02-04-11, 01:05
βγαλε το φιλτρο απο το ρευμα για 1 ωρα και παρακαλουθησε απο που ειναι η διαρροη σου.

sifos
02-04-11, 01:09
γενικοτερα διαρροη δεν εχω με την διακοπη ρευματος ειχα νερα!!!

ελιοτ
02-04-11, 01:17
οταν δουλευει το φιλτρο μεσα στον καδο εχουμε υποπιεση. οταν σταματησει η αντλια να δουλευει τοτε εχουμε πιεση λογο του βαρους του νερου.ετσι μπορεις να βρεις τη διαρροη.

achisael
02-04-11, 01:46
να σου πω...
αεραντλια εχεις? αν ναι την εχεις χαμηλα?
-------------------------
να σου πω...
αεραντλια εχεις? αν ναι την εχεις χαμηλα?

αν εχεις αεραντλια και την εχεις χαμηλα οπως σου ειπα και δεν εχεις βαλβιδα ντεπιστροφης τοτε ειναι λογικο να εκανε ''μπλουμ'' το νερο...

delta66
02-04-11, 03:30
Δεν εχεις αφησει αρκετο κενο σε υψος στο σαμπ για να χωρανε τα λιτρα που θα κατεβασει η υπερχειληση σε περιπτωση διακοπης?

vasilis4x4
02-04-11, 07:12
Σπυρο μαλλον φιλτρο εχει αν καταλαβα καλα.

Εγω πιστευω οτι η διακοπη ηταν συνεπεια καποιου βραχυκυκλωματος λογω της διαρροης του φιλτρου σου.............για τσεκαρε το.

sifos
02-04-11, 07:57
Σπυρο μαλλον φιλτρο εχει αν καταλαβα καλα.

Εγω πιστευω οτι η διακοπη ηταν συνεπεια καποιου βραχυκυκλωματος λογω της διαρροης του φιλτρου σου.............για τσεκαρε το.

Σωστα φιλτρο εχω !Δεν ηταν λογω βραχυκυκλωματος λογω του οτι δουλευε οταν γυρισα κανονικα το φιλτρο ,λαμπες!Δεν ειχε πεσει και κανενα ρελε σπιτιου ηταν διακοπη δικτυου!!!

nxris
02-04-11, 08:54
οταν δουλευει το φιλτρο μεσα στον καδο εχουμε υποπιεση. οταν σταματησει η αντλια να δουλευει τοτε εχουμε πιεση λογο του βαρους του νερου.ετσι μπορεις να βρεις τη διαρροη.

:smt023:smt023:smt023

Είχα και εγώ ίδιο πρόβλημα με ένα μεταχειρισμένο, που μόλις είχα πάρει, το έβαλα να το δοκιμάσω και με το που το έβγαζα από την πρίζα έχανε νερό. Άλλαξα ένα λαστιχάκι και όλα καλά.

delta66
02-04-11, 12:00
Κανε οτι σου ειπε στο 2ο ποστ

sifos
02-04-11, 13:38
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!Αυτο θα κανω θα το κλεισω για καμια ωρα και λιγοτερο ισως και θα δειξει εαν υπαρχει διαρροη...παντως και φλατσα εχω αλλαξει!!!!εντυπωση παντως μου κανει απο χθες μεχρι τωρα σταγονα δεν εχει σταξει!!!