Επιστροφή στο Forum : ιδιοκατασκευή ενυδρείου
γεια σας παιδεια.να κανω μια ερωτηση?θα φτιαξει ενας φίλος ενα ενυδρειο 2,00 * 56 * 90.τι παχος τζαμι να βαλει για ναχει το κεφαλι του ησυχο?
http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium
19 mm.το ειχα κανει εγω,και ειχα το κεφαλι μου ησυχο.και μη ξεχασει τις κοντρες..:cool:
Dimitris_Batman
30-03-11, 17:49
http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium
Το safety factor τι σημαίνει ακριβώς;Τι παράμετρος είναι;
10mm.το ειχα κανει εγω,και ειχα το κεφαλι μου ησυχο.και μη ξεχασει τις κοντρες..:cool:
σε 1000 λιτρα εβαλες 10αρι γυαλί ; ιδικά με 90εκ ύψος;
Σε αυτό που θέλω να φτιάξω εγώ, βγάζει safe σε 15άρι γυαλί, και very safe σε 20άρι.........:-|
Αμάν αμάν............. μόλις το άκουσε η τσέπη μου, πόνεσε.......... :D :D :D
σε 1000 λιτρα εβαλες 10αρι γυαλί ; ιδικά με 90εκ ύψος;
συγνωμη 19:smt092
-------------------------
Το safety factor τι σημαίνει ακριβώς;Τι παράμετρος είναι;
ειναι ο συντελεστης ασφαλειας.οσο ανεβαινει γινεται πιο ασφαλη το ενυδρειο.στην ουσια χοντρενει τα τζαμια και αυξανει το βαρος..:p
-------------------------
Σε αυτό που θέλω να φτιάξω εγώ, βγάζει safe σε 15άρι γυαλί, και very safe σε 20άρι.........:-|
Αμάν αμάν............. μόλις το άκουσε η τσέπη μου, πόνεσε.......... :D :D :D
20?ωχ
Βάλε 2.5 μέτρα μήκος, 80 εκατοστά ύψος και 80 εκατοστά βάθος, και θα δεις και μόνος σου........... :D
Σωτήρη νομίζω πως μπερδέυεις το όρο ενυδρείο με αυτόν της πισίνας :p χεχεχε
Χαχαχαχαχαχα................... μπορεί, αλλά θα είναι καταπληκτικό στο σαλόνι.......... :rolleyes:
κ.ω.σ.τ.α.ς.
30-03-11, 21:19
Τις κοντρες τις λαμβανει υποψην?
eimaste aR21rwstoi
01-04-11, 09:32
Χαχαχαχαχαχα................... μπορεί, αλλά θα είναι καταπληκτικό στο σαλόνι.......... :rolleyes:
αντε να κανουμε και καμια βουτια το καλοκαιρι
mikrosaquaristas
01-04-11, 09:53
Βάλε 2.5 μέτρα μήκος, 80 εκατοστά ύψος και 80 εκατοστά βάθος, και θα δεις και μόνος σου........... :D
αυτό θέλει και κάγκελο γύρω γύρω.......μην πέσει κανένας μέσα καταλάθος και πνιγεί
Μόλις πήρα και τις τιμές για τα τζάμια.........
Του κυρίως ενυδρείου........ χωρίς το sump......... αυτό θα είνια εξτρά........
1.100 ευρουλάκια............. 20άρι τζάμι ρονταρισμένο.......... 130 κιλά βάρος, έκαστη μεγάλη πλευρά........ :D :D :D
Περαστικά μου............. :D :D :D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.