Επιστροφή στο Forum : τι ειναι αυτο???????
το ειδα το πρωι ειναι σαν αυγα!!!!επανω στις ριζες της ανουμπιας ειναι...τι μπορει να ειναι?????
Dimitris_Batman
22-03-11, 12:08
Γράψε μας λίγα πράγματα για το ενυδρείο σου.Τι ψάρια έχεις;
Εάν μπορώ να διακρίνω καλά,νομίζω πως είναι αυγά από σαλιγκάρια...
δημητρη εδω ειναι το ενυδρειο μου http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46737
Dimitris_Batman
22-03-11, 12:25
Ζουγκλίτσα δηλαδή.Όπως σου προανέφερα,πρέπει να έιναι αυγά από σαλιγκάρια.Κάποια στιγμή και εγώ είχα τέτοια στις ρίζες της ανούμπιας.
Έχουν ένα περιέργο σχήμα και εμφάνιση;
περίβλημα διαφανές και εσωτερικά μοιάζει το σχήμα του με ρόμβο;
Παρακολούθα τα να δεις την εξέλιξή τους έτσι από περιέργεια.
Πάντως από τα ψάρια που έχεις δεν είναι τα αυγά.
Εάν μπορείς ανέβασε καμία καλύτερη φωτογραφία!
ναι ειναι ασπρα μεσα και ρομβος...μηπως εναι πολλα και πρεπει να τα εξοντωσω??:D:D:D:D
ναι ειναι ασπρα μεσα και ρομβος...μηπως εναι πολλα και πρεπει να τα εξοντωσω??:D:D:D:D
παντως αν τα αφησεις να πολλαπλασιαστουν θα γινουν χιλιαδες και βαλε...!!!!
Dimitris_Batman
22-03-11, 12:40
Πάντα θα έχεις σαλιγκάρια στο ενυδρείο σου εάν αυτά μπουν μέσα.όσα μπορείς να τα αφαιρείς με το χέρι.Κυρίως τα βράδια όταν σβήνεις το φως αυτά ανεβαίνουν επάνω.
Μπορείς να βάλεις και σαλιγκάρια-δολοφόνους ή αλλιώς Anentome Helena!
Κάνουν δουλειά γκαραντί!!!
αυτα γεννησαν γιατι τα εβλεπα κανα 2 μερες κολλημενα σε κεινο το σημειο
Dimitris_Batman
22-03-11, 12:47
αυτα γεννησαν γιατι τα εβλεπα κανα 2 μερες κολλημενα σε κεινο το σημειο
Εάν κατέβεις Αλεξανδρούπολη,πες μου να σου δώσω μερικά σαλιγκάρια-δολοφόνους!
αυτα τα σαλιγκαρια δολοφονοι γεννησαν....να τα βγαλω φοτο να τις δεις αν ειναι σιγουρα αυτα?
Dimitris_Batman
22-03-11, 15:03
Βάλε μια φωτό να δούμε!
Nαι, ειναι αυγα απο τα A.helena. Μην ανησυχεις ομως για τον αριθμο τους, αφου πολυ λιγα εκκολαπτονται και τελικα μονο μερικα μικρα επιβιωνουν. Μολις βγουν απο τα αυγα, χανονται στην αμμο ή το χαλικι και ξαναεμφανιζονται ως μικρα σαλιγκαρακια μετα απο μερικους μηνες.
vaggeliscookman
22-03-11, 15:28
πολυ σωστα,ειναι απο A.helena κ καπως ετσι ειχε γινει κ το ενυδρειο που τα εχω ... ακομα ομως δεν ειδα μικρα κ περασε πολυς καιρος!!!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.