Επιστροφή στο Forum : μπορω...;;
εβαλα μελανοταινιες(Australis)....μπορω να τις ταιριαξω με hachetfishes,cardinals,corydoras sterbai & caridina japonica;;;
(σε 100αρι ενυδρειο)
Ολα αυτα τα ψαρακια που αναφαιρεις ζουν σε ομαδες τουλαχιστον 6 ατομων,προερχονται απο τον ιδιο βιοτοπο(αμαζονιου)εκτος απο τις γαριδες,θελουν μαλακο νερακι(6-6.5 ph).Τα κορυ θελουν και αμμο.Σε 100 λιτρα καθαρα απο 6 ατομα του καθε ειδους(χωρις τις μελανοταινιες)
εχω περιπου 7 Ph.....δεν νομιζω να εχουν καποιο ιδιαιτερο προβλημα....επισης εχω προσθεσει και λιγη τυρφη ωστε να το κατεβασω ακομα περισσοτερο.....
Οσο για τα κοπαδοψαρα το ξερω πως θα το φορτωσω λιγο αλλα δεν μου παει η καρδια να διωξω τις μελανοταινιες.....θα εχουν μεγαλο προβλημα αν προσθεσω τα αλλα σε ομαδες των 6 ψαριων;;;
υγ εχω ψιλο πετραδακι....λες να εχουν προβλημα τα γατοψαρα;;;
Πολλα ψαρια για τα λιτρα σου.Αν δε βαλεις τα χατσετ κατι γινετε(και το πχ 6.5)
-------------------------
Πολλα ψαρια για τα λιτρα σου.Αν δε βαλεις τα χατσετ κατι γινετε(και το πχ 6.5)
Τωρα ειδα οτι οι μελανοτενιες που εχεις θελουν σκληρο νερο και θερμοκρασια 24,ενω τα υπολοιπα που θελεις μαλακο και θερμοκρασια 26-28.Αρα δε τεριαζουν
δεν νομιζω φιλε μου οι melanotaenia splindida australis ζουν σε μαλακο νερο
δεν νομιζω φιλε μου οι melanotaenia splindida australis ζουν σε μαλακο νερο
στο αλλο θεμα που ανοιξες σου ειπε ο dimis1978 τι νερακι θελουν και τι θερμοκρασια,απο εκει και περα κανεις οτι καταλαβαινεις.
ενταξει τις επεστρεψα στο πετ σοπ.....τωρα πλεον μπορω να βαλω αυτα που ειχα επιλεξει απο την αρχη ετσι δεν ειναι...;
ενταξει τις επεστρεψα στο πετ σοπ.....τωρα πλεον μπορω να βαλω αυτα που ειχα επιλεξει απο την αρχη ετσι δεν ειναι...;
αν κατεβασεις το ph και τις σκληροτητες οπως ειπαμε μπορεις να τα βαλεις με σειρα πρωτα τους καρδιναλιους,μετα 1 βδομαδα τα χατσετ(προσεχε πρεπει να εχεις καπακι γιατι πηδανε εξω,επισης θελουν χαμηλη ροη στην επιφανεια),τελος μετα 1 βδομαδα βαζεις και τα κορυ(προτυνω αμμο,οχι χαλικι).
σκληροτητα και Ph κατεβηκαν στο 7 και τα 2.......
δυστυχως ομως εχω βαλει ηδη 3 καρδιναλιους και 3 κορυ(τα οποια θα τα συμληρωσω σε 6αδα και 5αδα αντιστοιχα μεσα στην εβδομαδα....)
εχω καπακι στο ενυδρειο...ενταξει
οσο για το χαλικι εχω παρει ηδη χαλικακι ψιλο...πρεπει να το αλλαξω;;
οσο για το χαλικι εχω παρει ηδη χαλικακι ψιλο...πρεπει να το αλλαξω;;
αν θες να δεις τα κορυ σου ευτυχισμενα.....
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.