achisael
20-03-11, 02:43
Θα ηθελα την γνωμη σας για το συγκεκριμενο φαρμακο..
στο site της εταιριας γραφει οτι πορει και να χρησιμοποιηθει και σαν απολυμανση διαφορων πραγματων (οπως νεα ψαρια-φυτα-διακοσμητικα...)
γραφει οτι πρεπει να μπαινει η δοσολογια της πρωτης ημερας που ειναι 25 σταγονες ανα 100 λιτρα
αλλα δεν γραφει τιποτα για την θερμοκρασια....
δηλαδη για να καταλαβω βαζω π.χ. σε ενα κουβα 10 λιτρων 3 σταγονες και βαζω μεσα τα φυτα για απολυμανση..
για ποσες ωρες? μηπως για μια μερα? η κανονικα οσο ειναι μια θεραπεια 3 μερες δηλαδη...
επισης μου φαινεται καλο το να απολυμανω ψαρια που περνω απο πετ σοπ...
προσφατα ενα μου κολλησε ικ... τεσπα...
η διαδικασια με τα ψαρια ποια θα ειναι θα κανω κανονικα αγωγη για 3 μερες? η απλα για μια μερα με την θερμοκρασια υψηλη ???
μπορω επισης να το χρησιμοποιω σαν προληψη?
δλδ 1 φορα τον μηνα....
τι λετε?
στο site της εταιριας γραφει οτι πορει και να χρησιμοποιηθει και σαν απολυμανση διαφορων πραγματων (οπως νεα ψαρια-φυτα-διακοσμητικα...)
γραφει οτι πρεπει να μπαινει η δοσολογια της πρωτης ημερας που ειναι 25 σταγονες ανα 100 λιτρα
αλλα δεν γραφει τιποτα για την θερμοκρασια....
δηλαδη για να καταλαβω βαζω π.χ. σε ενα κουβα 10 λιτρων 3 σταγονες και βαζω μεσα τα φυτα για απολυμανση..
για ποσες ωρες? μηπως για μια μερα? η κανονικα οσο ειναι μια θεραπεια 3 μερες δηλαδη...
επισης μου φαινεται καλο το να απολυμανω ψαρια που περνω απο πετ σοπ...
προσφατα ενα μου κολλησε ικ... τεσπα...
η διαδικασια με τα ψαρια ποια θα ειναι θα κανω κανονικα αγωγη για 3 μερες? η απλα για μια μερα με την θερμοκρασια υψηλη ???
μπορω επισης να το χρησιμοποιω σαν προληψη?
δλδ 1 φορα τον μηνα....
τι λετε?