Επιστροφή στο Forum : αμμος και φυτα
πολλα εχουν δει τα ματια μου μ αυτο μου φερνει τρομο..
λεω να βαλω κερατοφυλλο και αλλα φυτα που δεν τρεφονται απο τις ριζες στην πολυ ψιλη αμμο που εχω carat 6...αλλα πολλα εχω ακουσει επ αυτου...
διαβασα οτι θα σαπισει το μερος που θα μπει μεσα στην αμμο...ισχυει? υποστρωμα δεν εβαλα γιατι διαβασα με το καιρο βγαινει στην επιφανεια..θα χω και κυκλοφορητη ..ε μην γινει πανηγυρι...
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ...ε χμ εννοω αν εχουτε την ευγενικη καλοσυνη να απαντησετε κτλ κτλ κτλ:cool:
βαλε ευκολα φυτα και δεν εχουν προβλημα,ακομα και αν τρεφονται απο τις ριζες βαζεις ταμπλετες και εισαι οκ....
βαλε ευκολα φυτα και δεν εχουν προβλημα,ακομα και αν τρεφονται απο τις ριζες βαζεις ταμπλετες και εισαι οκ....
:smt023
και μετρια φυτα χωρις υποστρωμα
το μερος που θα μπει στην αμμο θα χαλαει αλλα δεν θα ''χαλαει'' εσενα αφου μεσα σε 10 μερες θα χανεις 2εκ κερατοφυλλο απο την αμμο αλλα θα κερδιζεις 6εκ απο την αναπτηξη ;)
για την ωρα χανω κιτρινιζει και η java moss και το κερατοφυλλο το οποιο δεν το βλεπω καλα
θα γινει και αυτο..χτες εκανα αποπειρα με την καμερα του laptop αλλα βγηκε μουτι
vallisneria εβαλα..τις ριζες τις φυτεψα στην αμμο...θα την κλαιω?
-------------------------
βασικα εχω απορια αν πρεπει να φυτευουμε βαθια τις ριζες ή ισα ισα να στερεωθουν στην αμμο...ξερει κανεις?:confused:
-------------------------
αμα παιζει να μην επιβιωνει σε λεπτη αμμο..υπαρχει παντα η δυνατοτητα να την βαλω στο μικρο ενυδρειακι
Φυτεψε τη μεσα κανονικα, δεν παθαινει τιποτα
Μονο το excel την πειραζει
να σαι καλα :)
συχνα βαζω μονο nitrogen για να ανεβασω τα νιτρικα...και λιπασμα απο ενα γενικο της sera ποτε ποτε
mikrosaquaristas
26-04-11, 18:27
Φυτεψε τη μεσα κανονικα, δεν παθαινει τιποτα
Μονο το excel την πειραζει
τι την πειράζει το excel?
τι την πειράζει το excel?
Λιωνει.
Oπως και η egeria densa.
Παιζει και η δοσολογια ρολο παντως. Ισως με μικρη δοσολογια δεν παθουν κατι.
Επισης υπαρχει η αποψη οτι το λιωσιμο της βαλισνερια δεν οφειλεται στην χορηγηση excel αλλα στη διακοπη της χορηγησης.
mikrosaquaristas
26-04-11, 18:55
Ευχαριστώ
πάντως
προς το παρών έχουν πάρει τρελλή φόρα απο το excel...
αλλά είναι λίγος ο καιρός ακόμα....
μια και λετε για βαλισνερια,ξερετε αν σε μηδενικη gh αναπτυσεται;
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.