PDA

Επιστροφή στο Forum : Νεο set up μετα απο μετακομιση.


jnik79
17-03-11, 15:00
Χαιρετω την ομορφη παρεα σας. Λοιπον οπως λεει και ο τιτλος ετοιμαζομαι για μετακομιση. Το ενυδρειο το εχω ξεστησει , φυτα-ψαρια εχουν δοθει, και το μονο που μενει ειναι να το ξαναστησω εκ νεου στο καινουριο μου σπιτι.
Στο παρακατω link φαινεται το πως ξεκινησε, http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32852
Εχω καταληξει οτι θελω βιοτοπικο αμαζονιου, με ασπρη αμμο, νερο τσαγακι, τιγκα στα ξυλα και ξερα φυλα και στρατιοτακια να επιπλεουν. Τα 2 εσωτερικα φιλτρα αποσυρθηκαν, και θα αγορασω ενα εξωτερικο να κερδισω και απο κει οσα λιτρα μπορω. Εκει που θελω τη βοηθεια σας ειναι στα ψαρια που μπορω να φιλοξενησω.
Σιγουρα θα ηθελα corydoras για τον πατο, και ενα κοπαδακι για πιο ψηλα (ροδοστομους; ) Σε τι πλυθυσμους μπορουν να μπουν αυτα τα 2 για τα λιτρα μου;
Τι αλλο θα προτεινατε εσεις για να δωσει ζωη σε 185 λιτρα;
Να πω πως δε θα ηθελα να ξαναμπλεξω με νανοκιχλιδες μιας και στο προηγουμενο ξεκινησα με ramirezi τα οποια εδω στα pet shop του Ηρακλειου ειναι ΟΛΑ αρρωστα και ταλαιπωρημενα, και κατεληξα σε kribensis (ζευγαρι) απ τα οποια εχω δωσει πανω απο 100 ψαρια στα pet shop εδω και δε θελω να ξαναμπλεξω με γεννες.
Περιμενω τις γνωμες σας και τις προτασεις σας. Χρονος και υπομονη υπαρχει μιας και δε βιαζομαι να το ξαναστησω αμεσα παρα μονο οταν ειμαι σιγουρος για το τι θα φιλοξενησω. Συγνωμη για το μεγεθος του post και ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας. Στη φωτο το πως κατεληξε το ενυδρειο που βλεπετε στο παραπανω post λιγο πριν ξεστηθει.