PDA

Επιστροφή στο Forum : moss σκορπισε..

sonic
17-03-11, 11:25
Καλησπερα εχω ενα 72αρι με 7 corydoras pepper και 2 pleco..εχω βαλει 2 ριδες μικρες μεσα δεμενες με moss java πρεπει να ειναι απο τοτε που εβαλα τα cory δεν την εχουν αφησει σε υσηχια και μου την ξυλωνουν συνεχεια αμα την βγαλω και την απλωσω σε ενα πρασινο χαλι για moss και την θαψω λιγο για να μου κανει γρασιδι θα πιασει η οχι?

dinoc
17-03-11, 16:03
κατα την αποψι μου φιλε θα σκορπισει περισσοτερο διοτι 1) το μοσσ αναπτυσετε πανο σε βραχια και 2) τα ψαρια που εχεις μεσα ειναι βυθου οποτε λογικα θα εινια χειροτερα .... τα ψαρια σου τα ταιζεις ?? και τι τα ταιζεις?

kingrim
17-03-11, 20:07
μπορεις να βαλεις ενα διχτακι και να μεγαλωσει εκει πανω η μοςς αλλα γιατι δεν περνεις ενα γρασιδακι απο την αρχη :)

sonic
18-03-11, 11:03
τα ψαρια σου τα ταιζεις ?? και τι τα ταιζεις?

Τα ψαρια μου τρωνε 3 φορες την ημερα μια φορα την ημερα ταμπλετες βυθου της τετρα και τις αλλες δυο της τετρα παλι σε μπιλιες μικρες παλι για βυθου ψαρια δεν θυμαμαι πως την λενε τωρα...

Οσο για το γρασιδι φιλτατε μου δεν υπαρχει εδω στην "αγορά" αυτα τα τρια μαγαζια τελος παντων που εχουμαι αμα μπορεις να μου δωσεις καποια ονοματα να τα παραγγειλω απο εξωτερικο η απο ελλαδα????

kingrim
21-03-11, 11:05
αμα ερθεις θεσ/νικη ελα να σου δωσω γρασιδακι τζαμπα

kyrtokaros
03-04-11, 15:53
αμα ερθεις θεσ/νικη ελα να σου δωσω γρασιδακι τζαμπα

δωσε και σε μενα μπαρμπα:D:D:D-+9