Επιστροφή στο Forum : jikins και wakins
manos_samos
16-03-11, 20:55
παιδια χρειαζομαι οτι πληροφοριες μπορειτε να μου δωσετε για τα δυο αυτα ειδη χρυσοψαρου..
ευχαριστω εκ των προτερων....
Ποικιλίες χρυσόψαρων είναι.Απο απαιτήσεις τίποτε παραπάνω τίποτε παρακάτω απο ότι ισχυει για όλα.Τα jikin συνήθως προορίζονται για χαμηλής στάθμης λίμνες.
Ποιος ο λόγος του ενδιαφέροντος σας ,αν επιτρέπετε;
in the pond
17-03-11, 09:09
Σωκράτη, υπάρχουν jikins στην αγορά της Ελλάδας? Αν ναι τί τιμές έχουν? Ίσως να είναι το εντυπωσιακότερο χρυσόψαρο που μπορείς να δεις από πάνω σε μια λίμνη.
Mόνο σε φωτογραφία όπως και πολλά άλλα.
manos_samos
17-03-11, 14:33
ενας γνωστος μου αγορασε αυτα τα ψαρια χωρις ομως να ξερει απαιτησεις κλπ και γι αυτο ρωταω...
Μάθε αν μπορείς από που τα αγόρασε ειδικά τα jikin και πόσο;Αν έβαζες και καμμια φώτογραφια τους να δούμε περι τίνος προκειτε ,θα ήταν ότι το πληρέστερο και καλύτερο.
manos_samos
17-03-11, 18:57
νομιζω απο λαμια αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος... για τιμη θα ξερω μαλλον αυριο.... παιζειθ παντα το ενδεχομενο να μην ειναι αυτο το ειδος, παντως στο πετ σοπ αυτα του ειπαν οτι ειναι και απο την περιγραφη ταιριαζουν...
in the pond
18-03-11, 07:31
νομιζω απο λαμια αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος... για τιμη θα ξερω μαλλον αυριο.... παιζειθ παντα το ενδεχομενο να μην ειναι αυτο το ειδος, παντως στο πετ σοπ αυτα του ειπαν οτι ειναι και απο την περιγραφη ταιριαζουν...
Aν τα πήρε μερικές δεκάδες ευρώ το ένα, τότε είναι αυτά. Είναι περιζήτητες ποικιλίες οι οποίες μοσχοπωλούνται πολύ πιο πριν μπουν στους καταλόγους της φάρμας που τα παράγει.
Όπως και να' χει, ευχομαι να είναι αυτά και να αναλάβει ο Σωκράτης καμιά αναπαραγωγή ποικιλίας.:D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.