Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : κανει αυτη η σιλικονη?

vaspiou
16-03-11, 18:09
Καλησπερα, αυτη η σιλικονη απο οτι λεει ο πωλητης κανει για ενυδρεια.
10 ευρω μου βγαινει. Εδω ,Αθηνα, εχει την ιδια τιμη? Δεν εχω ψαξει , αμα κανεναν θυμαται τιμη να μου πει....

thnx

snakepanos
16-03-11, 18:11
Πια συλικονη.και τη μαρκα?

Κλεόβουλος
16-03-11, 18:12
ποιά σιλικόνη οεο?

vaspiou
16-03-11, 18:17
χααχαχα, ειμαι δουλεια και απο την βιασυνη μου να κατεβασω το παραθυρο ξεχασα το λινκ!!

http://cgi.ebay.co.uk/Quality-Pond-Marine-Fish-Tank-Silicone-Sealant-Sealer-/190465736616?pt=UK_Pet_Supplies_Fish&hash=item2c58a47fa8

φαινετε τωρα....?

snakepanos
16-03-11, 18:23
Θα σου πη ο κλεοβουλος αν ειναι καλη αυτη η σιλικονη.

vaspiou
16-03-11, 18:25
δεν σας ειπα κιολας και την χρηση που θελω...
θελω να βρω πετρες χουφτας ή πιο μικρες και να φτιαξω ενα βουναλακι η ενα pile με αυτες. Ετσι λογικα θα χρειαστω καποιο μεσω κολλησης. Δεν ειναι για στεγανοποιηση ή κατι παρεμφερες.

thnx

snakepanos
16-03-11, 18:32
Δες εδω στα αρθρα κατασκευες.Malawi Cichlid Homepage .

vaspiou
16-03-11, 19:28
Δες εδω στα αρθρα κατασκευες.Malawi Cichlid Homepage .

δεν βρηκα κατι στα ΑΡΘΡΑ.... anyway θα το ψαξω περαιτερω αμα ειναι...

thnx
-------------------------
για να μην ανοιγω αλλο ποστ....εψαξα και βρηκα οτι απο κατω απο τις πετρες για πολλους λογους λενε να βαζουμε dow.Αλλα μερικοι απο οτι διαβασα και σε ενα αλλο φορουμ αρχιζουν και μιλανε για καρκινογωνα και χημειες.

Καποιος ανθρωπος που να εχει χρησιμοποιησει dow και να ξερει διαπιστωμενα υπαρχει? και μετα βεβαια θα ακολουθησει και η ερωτηση...που το βρισκω Αθήνααααα? :p

Κλεόβουλος
16-03-11, 19:46
Την συγκεκριμένη σιλικόνη δεν την ξέρω (αλλά γράφει ότι είναι ασφαλής για τα ψάρια).
Μπορείς να βρεις καλές σιλικόνες όπως de braven,bison κλπ σε μαγαζιά όπως το πράκτικερ, φτάνει να γράφουν ότι είναι καθαρή σιλικόνη για χρήση σε ενυδρεία(μερικές έχουν και σηματάκι με ενυδρείο).
Το dow το έχω χρόνια σε ενυδρεία χωρίς να διαπιστώσω κανένα πρόβλημα (δεν μ' έχουν πείσει κι όσα γράφουν μερικοί για επικινδυνότητα).
Το βρίσκεις σε μαγαζιά με υλικά οικοδομών ή leroy merlin.

vaspiou
16-03-11, 19:59
Την συγκεκριμένη σιλικόνη δεν την ξέρω (αλλά γράφει ότι είναι ασφαλής για τα ψάρια).
Μπορείς να βρεις καλές σιλικόνες όπως de braven,bison κλπ σε μαγαζιά όπως το πράκτικερ, φτάνει να γράφουν ότι είναι καθαρή σιλικόνη για χρήση σε ενυδρεία(μερικές έχουν και σηματάκι με ενυδρείο).
Το dow το έχω χρόνια σε ενυδρεία χωρίς να διαπιστώσω κανένα πρόβλημα (δεν μ' έχουν πείσει κι όσα γράφουν μερικοί για επικινδυνότητα).
Το βρίσκεις σε μαγαζιά με υλικά οικοδομών ή leroy merlin.

Κλεοβουλε βρηκα ακρη με τις σιλικονες οκ thnx, κατι τελευταιο σχετικα με το dow. Kαλο θα ειναι να μπει εκει που θα πατησουν οι πετρες μου, ή σε ολη την επιφανεια ?
Επισης τι προετοιμασια θελει ωστε να μπορει να μπει κατω απο το υποστρωμα? Πλυσιμο ας πουμε με τι?

ευχαριστω για ολες τις απαντησεις!!:D

Κλεόβουλος
16-03-11, 20:05
Το dow (όταν το βάζω-γιατί δεν χρειάζεται πάντα αν έχεις καλή στήριξη της πέτρας) το βάζω σε όλη την επιφάνεια του πάτου, αφήνοντας περιμετρικά δυο δάχτυλα κενό για να μην φαίνεται όταν σκάβουν τα ψαράκια την άμμο.
Ένα απλό πλύσιμο είναι αρκετό ;)

vaspiou
16-03-11, 20:09
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.....................:D:D:D

vaspiou
25-03-11, 20:40
πηρα αυτη απο το πρακτικερ .
κανει ετσι? το γραφει κιολας!!

Sotiris7
25-03-11, 20:42
Αφού το γράφεις επάνω ρε συ........ γιατί να μην κάνει;;;;;; :confused:

vaspiou
25-03-11, 20:51
εννοειτε το γραφει και το βλεπω......απλα θελω να ειμαι 10000% σιγουρος.
Καποιος πχ μπορει να πει "αα την εχω βαλει και δεν κανει..." ή κατι παρομοιο.

Φυλα τα ρουχα σου για να χεις τα μισα λεει ο λαος!!!

:D :D :D

Sotiris7
25-03-11, 20:53
Χχχχμμμμμ........... δεν έχεις και άδικο......... εγώ που δεν το κάνω, συνήθως τα καλοκαίρια, δεν φοράω τίποτα από πάνω...... με ένα σορτσάκι γυρνοβολάω..... κοινώς τα μισά ρούχα........ :D :D :D