Επιστροφή στο Forum : επιθετικα guppies
καλσπερα!!!στο ενυδρειο μου εχω 15 guppies 2 ξιφοφορους και 1 μικρο μονομαχο.τα 4 guppies και ο μονομαχος μπηκαν χτες.απο χτες λοιπον ολα τα guppies τσιμπιουνται μεταξυ τους συνεχεια και δεν σταματανε.καποιοι μου ειπαν οτι τους προκαλεσε νευρικοτητα ο μονομαχος και οτι δεν επρεπε να μπει.ομως οταν τον εβαλα ρωτησα και μου ειπαν οτι μπορει και να μην υπαρξει προβλημα.μονο τα guppies εχουν προβλημα και τσιμπιουνται και τσιγγλανε και τα υπολοιπα.τι να κανω?? :confused:
δεν εχω μεγαλη εμπειρια αλλα βασει οσων διαβασα εδω μεσα...δεν μπαινει ποτε μονομαχος με γκαπυς...ο μονομαχος ειναι μοναχους μοναχους...καλα καλα ουτε με σαλιγκαρι δεν πρεπει να μπαινει οποτε φαντασου...
ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου?
μετρησεις εχεις κανεις?
ας πουν και οι πιο εμπειροι
harris samos
15-03-11, 23:43
δεν εχω μεγαλη εμπειρια αλλα βασει οσων διαβασα εδω μεσα...δεν μπαινει ποτε μονομαχος με γκαπυς...ο μονομαχος ειναι μοναχους μοναχους...καλα καλα ουτε με σαλιγκαρι δεν πρεπει να μπαινει οποτε φαντασου...
ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου?
μετρησεις εχεις κανεις?
ας πουν και οι πιο εμπειροιπου το διαβασες εσυ αυτο ? σε πλυροφορο οτι σε ασιατικο μπενει και παραμπενει με πολλα ψαρια ;)
τελος παντον
βγαλε το μονομαχο θελει διαφορετικο νερο απο τα γκαπι και αμα ξεψαροσει θα στα κυνιγαει γιατι του μιαζουνε πολυ ;)
POURITANOS
16-03-11, 00:00
Όχι και επιθετικά τα guppies:rolleyes:
Προφανώς τα αρσενικά άρχισαν να τσιμπολογάνε τα θηλυκά στην κάτω περιοχή τις κοιλιάς
Το οποίο σημαίνει ότι παρενοχλούν τα θηλυκά για ζευγάρωμα.
Ο μονομάχος να φύγει να πάει αλλού.
Λόγω διαφορετικών απαιτήσεων νερού και για πολλούς ακόμα λογους.
Τι αναλογια αρσενικων θηλυκων εχεις?
Τα νεα γκαπυ που εβαλες τι φυλο ηταν?
α μεγαλο ενυδρειο βλεπω εχεις..
-------------------------
που το διαβασες εσυ αυτο ? σε πλυροφορο οτι σε ασιατικο μπενει και παραμπενει με πολλα ψαρια ;)
τελος παντον
βγαλε το μονομαχο θελει διαφορετικο νερο απο τα γκαπι και αμα ξεψαροσει θα στα κυνιγαει γιατι του μιαζουνε πολυ ;)
πιθανον σε μεγαλα ενυδρεια να συμβαινει αυτο..παντως στο δικο μου το 30 λιτρο ουτε ψαρι δεχτηκε(βασικα τον τσιμπουσαν) ουτε σαλιγκαρι(τα επιτιθεντο)..
ευχαριστω πολυ παιδια!!!εβγαλα το μονομαχο και ηρεμησαν.ηταν λαθος του πωλητη και τον γυρισα πισω!!εβαλα και μερικα θυληκα ακομα που μου ειπαν και ηρεμησαν!!ολα καλα τωρα!!!ευχαριστω παντως!!!!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.