Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με φωτιστικο...
Juwel 2x38w T8. Το εχω περιπου 3 μηνες χωρις προβλημα αλλα τωρα 10-15 μερες δεν αναβει αμεσως μολις ανοιξει ο χρονοδιακοπτης. Μετα πρεπει να ανοιγοκλεισω το διακοπτη του 1-3 φορες, οι λαμπες αναβουν και σβηνουν αμεσως, και μετα απ αυτο αναβουν πλεον κανονικα.
Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει και αν φτιαχνει?
εχω πεταξει 3 φωτιστικα juwel....τα μισω...και απορω οταν διαβαζω οτι σε καποιους τρεχουν απροβληματιστα...:confused:
κοιτα μηπως τα σταρτερ απο τις λαμπες θελουν αλλαγμα
Βασικα εχουν ηλεκτρονικα μπαλαστ ... (δεν εχουν σταρτερ) ;)
leonm αν εχει εγγυηση το καλυπτει ... πηγαινε το να στο αντικαταστησουν ... αλλιως θα πρεπει να αλλαξεις μπαλαστ λογικα!
εχω πεταξει 3 φωτιστικα juwel....τα μισω...και απορω οταν διαβαζω οτι σε καποιους τρεχουν απροβληματιστα...:confused:
Ή εισαι ατυχος ή κατι δεν κανεις καλα :D
Το 90% των ενυδρειων που περασαν απο τα χερια μου ειναι juwel με highlite φωτιστικα Τ5 και δεν εχει καει (φτου φτου) ουτε λαμπα.
@ leonm
Τσεκαρε αν ειναι σωστα τοποθετημενες/"βιδωμενες" οι λαμπες στα ντουι και γινεται σωστη επαφη και τα καλυματα των ντουι να ειναι στεγανα βιδωμενα.
Αν μια λαμπα εξ'αυτων ειναι "μισοκομμενη", μπορει να συμβαινει επισης αυτο.
Δοκιμασα αλλες λαμπες μηπως καποια ειχε προβλημα, αλλα παλι τα ιδια...οποτε πρεπει να ειναι το μπαλαστ. Να δω με την εγγυηση τι μπορει να γινει γιατι το εχω παρει απο petcumulus :confused:
μιλαω για τα παλιοτερα με τις Τ8....απλα δεν αναβαν καποια στιγμη. το ενα μετα 6 μηνες θυμηθηκε μια μερα και αναψε...οταν εσβησε..δε ξαναναψε..:confused:
καποια επαφη δε γινοταν καλα?? εβγαλα τις λαμπες...τις ξανατοποθετησα σωστα. εβαλα καινουριες...τιποτα...
και το θεμα ειναι οτι γιανα δεις τι τρεχει μεσα πρεπει να το κοψεις..:mad:
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.