PDA

Επιστροφή στο Forum : Πλαστικα βαρελια

klipitiklopos
09-03-11, 16:09
Καπου ειχα δει μια συζητηση που καποιος εψαχνε πλαστικο βαρελι (Αθηνα), αλλα επειδη δεν θυμαμαι που, το βαζω εδω μηπως βοηθειθει καποιος.
http://www.xroma-ergaleio.gr/?page_id=209
Ψαχνοντας για δοχειο προετοιμασιας του νερου αλλαγης, επεσα επανω.
Ο τυπος εχει πολυ πραμα και ειναι εξυπηρετικος

rtolis
09-03-11, 16:26
Να πω κάτι ρε παιδιά? Συγγνώμη κιόλας φίλε μου klipitiklopos που γράφω στην δημοσίευση σου. Απλώς πιστεύω ότι σε οποιοδήποτε κατάστημα γεωργικών εφοδίων αν πάτε θα βρείτε βαρέλια. Κρατάω μία επιφύλαξη μιας και η περιοχή μου ασχολείται πάρα πολύ με τις ελιές και είναι σε πρώτη σειρά προμηθειών τα βαρέλια. Δεν γνωρίζω τι γίνεται αλλού, αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει τόσο μεγάλη έλλειψη...

klipitiklopos
09-03-11, 16:34
Εσεις φιλε μου που το κατεχετε το αθλημα, εχετε τις πηγες σας γιατι το εχετε ψαξει, και ξερετε που να αποτανθειτε.
Το θεμα δεν ειναι αν υπαρχει ελλειψη απο γεωργικα βαρελια, αλλα αυτος που δεν εχει ασχοληθει ποτε (γιατι δεν του χρειαστηκε ποτε), θα πρεπει να αρχισει να ψαχνει.
Σε αυτην την περιπτωση για να γλυτωνουμε χρονο, και ασκοπα περα δωθε, προσπαθουμε να αλληλοβοηθηθουμε.
Παντως στην Αθηνα, δεν πιστευω οτι ασχολουνται πάρα πολλοι με τις ελιές και δεν είναι σε πρώτη σειρά προμηθειών τα βαρέλια :D

vaspiou
09-03-11, 18:13
εγω ζητουσα βαρελι! βρηκα! Πειραιως εχει. Αλλα και σε χρωματοπωλεια - σιδεραδικα πως τα λενε...
Πλακα ειχε , παω στο μαγαζι και ρωταω αν εχει απο εκεινα τα καφε βαρελια.
Μου δινει τελος παντων και μου λεει ειναι καλο βαρελι , χωραει πολυ λαδι!!!:p:p:p

rtolis
10-03-11, 15:36
σεις φιλε μου που το κατεχετε το αθλημα, εχετε τις πηγες σας γιατι το εχετε ψαξει, και ξερετε που να αποτανθειτε.
Το θεμα δεν ειναι αν υπαρχει ελλειψη απο γεωργικα βαρελια, αλλα αυτος που δεν εχει ασχοληθει ποτε (γιατι δεν του χρειαστηκε ποτε), θα πρεπει να αρχισει να ψαχνει.
Σε αυτην την περιπτωση για να γλυτωνουμε χρονο, και ασκοπα περα δωθε, προσπαθουμε να αλληλοβοηθηθουμε.
Παντως στην Αθηνα, δεν πιστευω οτι ασχολουνται πάρα πολλοι με τις ελιές και δεν είναι σε πρώτη σειρά προμηθειών τα βαρέλια

Μα και στο Alex Pak έχει, δεν είναι θέμα εξειδίκευσης. Έπειτα για τα μαγαζιά που μιλάω πρόκειται για μαγαζιά της γειτονίας, όχι τίποτα σπουδαίο. Εκτός μεγάλης εκπλήξεως θα υπάρχουν και στα Praktiker. Και σε χρωματοπωλεία - σιδεράδικα όπως λέει και ο φίλος vaspiou βρίσκεις. Μέχρι και το Lidl φέρνει τα μπλε σε κάπως πιο μικρό μέγεθος που και που!
Έχεις δίκιο όταν λες ότι δεν μπορείς να βρεις μαγαζιά με γεωργικά εφόδια μέσα στην Αθήνα, σκέφτομαι λίγο επαρχιώτικα. :) Αν όμως σε φέρει ο δρόμος από Alex PAk ή Praktiker θα βρεις.

vaspiou
10-03-11, 15:40
Μα και στο Alex Pak έχει, δεν είναι θέμα εξειδίκευσης. Έπειτα για τα μαγαζιά που μιλάω πρόκειται για μαγαζιά της γειτονίας, όχι τίποτα σπουδαίο. Εκτός μεγάλης εκπλήξεως θα υπάρχουν και στα Praktiker. Και σε χρωματοπωλεία - σιδεράδικα όπως λέει και ο φίλος vaspiou βρίσκεις. Μέχρι και το Lidl φέρνει τα μπλε σε κάπως πιο μικρό μέγεθος που και που!

ναι ρε γαμωτο αλλα 12 ευρω για ενα 40λιτρα βαρελι?? δεν σας φαινονται πολλα? πλαστικουρα ειναι!

ignatios
10-03-11, 16:47
ναι ρε γαμωτο αλλα 12 ευρω για ενα 40λιτρα βαρελι?? δεν σας φαινονται πολλα? πλαστικουρα ειναι!

φιλε μου, τυχαινει να εμπορευομαι βαρελα, θα σου πω μόνο οτι το 60λτ πωληση προς το καταστημα εχει 10 €, αν βαλεις τώρα οτι εχει23% Φ.Π.Α. δηλ. 2,30 € και ποσοστο κερδους κοντα στο 30-35 % για το καταστημα, η τιμη των 12€ για 40 λιτρο ειναι νορμαλ. (αν σκεφτεις οτι η τιμη του πετρελαιου εχει παει 1.50 € το λιτρο, ειναι απολυτα λογικη)

vaspiou
10-03-11, 18:17
φιλε μου, τυχαινει να εμπορευομαι βαρελα, θα σου πω μόνο οτι το 60λτ πωληση προς το καταστημα εχει 10 €, αν βαλεις τώρα οτι εχει23% Φ.Π.Α. δηλ. 2,30 € και ποσοστο κερδους κοντα στο 30-35 % για το καταστημα, η τιμη των 12€ για 40 λιτρο ειναι νορμαλ. (αν σκεφτεις οτι η τιμη του πετρελαιου εχει παει 1.50 € το λιτρο, ειναι απολυτα λογικη)

μαλιστα....ενταξει εγω πηγα και σε συνοικιακο μαγαζι. Πιστευω οτι πιο μεγαλα μαγαζια μονο με βαρελια θα ειναι φθηνοτερα.

HLIASKR
10-03-11, 18:36
Επειδη φερνω δεξαμενες η τιμη ειναι πολυ καλη.