Επιστροφή στο Forum : Προβλημα σε ph controller,υπαρχει λυδη??
Γεια σας παιδες!!!
Πριν λιγο ανέβηκε το ph στο 7 με αποτελεσμα να ανοίξει ο κοντρολερ την ηλεκτροβανα αλλα τι τσικ που κανει οταν το ανοιγει αυτην την φορα το εκανε συνεχομενα ,δεν σταματαει καθολου,ειναι σαν δυχρονο ο ηχος(προσπαθω να σας δοσω να καταλαβετε).
Το ανεβοκατεβασα και το κανει συνεχεια,δεν ετυχε δηλ.
Μηπως ξερει καποιος αν διορθωνετε ή πρεπει να αντικατασταθει?
Τι controller εχεις???
αμα το βαλεις σε ενα ποτηρι νερο απο την βρυση μετραει σωστα το ph Και κλεινει???
Έχω αυτο (http://www.milwaukeetesters.com/SMS122.html) και αν ανεβασω τον ρυθμηστη σβηνει.
Τωρα που το ξαναδοκιμασα δεν εκανε τον θορυβο που σας ειπα αλλα μπορει να ξανασυμβει.
Εχει τυχει σε κανενα και πως το αντιπετωπισε?
theodarras
07-03-11, 21:00
μπορεί να φταίει το καλώδιο του ρεύματος του controller ! εχω τον ίδιο και αντιμετωπίζω ένα θέμα στο βύσμα του controller! για κούνα το λίγο μήπως είναι από εκεί.
μπα εγω νομιζω οτι ειναι το ηλεκτροδιο κανε ενα καλιμπραρισμα αν κανει ξανα το ιδιο παρε ενα δανεικο απο καποιον φιλο σου εαν κανει ξανα το ιδιο ειναι θεμα controller
theodarras
07-03-11, 21:11
μπορεί και αυτό! έμενα είχε σπάσει και έδειχνε ότι νάνε και co2 ήταν στον θεό και ph στο πάτωμα! πάρε ένα δανικό να δεις αν μετράει σωστά!
Παιδες το ηλεκτροδιο το αλλαξα πριν μια εβδομαδα,το καλυμπραρα και δουλευε μια χαρα.
Εχω την εντυπωση οτι παιζει κατι με τον κοντρολερ.
Δεν ξερω αν καταλαβατε το προβλημα,να πω οτι οταν ειναι να αναψει κανει ενα τρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ χωρις σταματημο.
Τωρα το ξανακανει και ο ιδιος θορυβος βγαινει και απο την ηλεκτροβανα.
Παντος το διοξείδιο το ανοιγει.
Ουφ μου την εδωσε βραδιατικα!!!
Τωρα που το επεξαργαστηκα λιγο βλεπω οτι αναβοντας κανει αυτο το συνεχωμενο θορυβο ομως αν γυρισω τον ρυθμηστη λιγο πιο χαμηλα σταματαει.
Ειναι σαν να κολαει το τσικ που κανει οταν αναβει ο κοντρολερ.
theodarras
07-03-11, 21:38
μπορεί να φταίει η ηλεκτροβανα! δοκίμασε να την βάλεις σε μια πρίζα να δεις αν το κάνει!
μπορεί να φταίει η ηλεκτροβανα! δοκίμασε να την βάλεις σε μια πρίζα να δεις αν το κάνει!
Το δοκιμασα και δουλευει μια χαρα.
Δεν το κανει συνεχεια αλλα τις περισσοτερες φορες.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.