Επιστροφή στο Forum : απορια
Στο σπιτι που μενω,επειδη μαλλον ειναι παλια πολυκατικια,μερικες φορες πεφτει η ασφαλια του ρευμα...Το φιλτρο μπορει να παθει ζημια με αυτο?για δευτερολεπτα δεν θα δουλευει,μεχρι να σηκωσο το γενικο?μπορει να παθει κατι το φιλτρο?
μπορεις να παρεις εναν σταθεροποιητη τασεως για να μειωσεις τον κινδυνο
Αν υποθετω καλα πεφτει η γενικη ασφαλεια απο τα πολλα φορτια οταν εχεις πολλες οικιακες συσκευες σε λειτουργεια.
Αν αυτο συμβαινει λοιπον με την γενικη ασφαλεια του διαμερισματος καλο 8α ειναι να καλεσεις ηλεκτρολογο πτυχιουχο κ να ζητησεις απο την ΔΕΗ αυξηση στης παροχης.
Αν συμβαινει με αλλη ασφαλεια καποιας γραμμης παλι ο ηλεκτρολογος 8α σου δωσει την λυση
Οπως κ να εχει ομως το αναψε κλεισε μια συσκευης οπως ειναι κ το φιλτρο του ενυδρειου σου το επιβαρυνει κ αυξανει της πι8ανοτητες να καει!
Γνωμη μου, καλεσε καποιον ηλεκτρολογο να δεις τι 8α κανεις γιατι το φιλτρο κανει καμια 30 ευρω ενω οι τηλεορασεις κ οι αλλες συσκευες κατι 1000 ευρω :smt081
Κ κανενας στα8εροποιητης τασης δεν κανει κατι σε διακοπες ρευματος! Αυτοι στα8εροποιουν (διορθωνουν την ταση) απο τις αποτομες μεταβολες.
Αυτο που 8ες ειναι UPS αλλα κοιτα ολη την εγκατασταση σου καλυτερα!
Πρόβλημα λογικά δεν θα έχει, ένα απλό μοτεράκι είναι. Δεν είναι τίποτα φοβερό και τρομερό.
Όμως αυτό μπορεί να συμβεί και όταν είστε εκτός του σπιτιού? Θέλω να πω, ότι μπορεί να φίγετε για καμιά ημερήσια βολτίτσα και μπορεί να συμβεί να πέσει η ασφάλεια? Αν ναι, καταλαβαίνεις ότι εκεί έχεις ένα θέμα. Δεν είναι και ότι καλύτερο.
Γιατί όμως, δεν φωνάζεις κανένα ηλεκτρολόγο να δει τι φταίει? Έχω και εγώ διαμέρισμα που ο πίνακάς του είναι 40 χρονών, αλλά δεν γίνεται αυτό που αναφέρεις. Κάτι δεν πάει καλά για να συμβαίνει αυτό.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.