Επιστροφή στο Forum : Φωλιά ανκιστρούς???
το πλακωστομάκι είναι καμιά βδομάδα στο ενυδρείο. είναι γύρω στα 5+ εκ. και απότι φαίνεται αρσενικός. στο ενυδρείο υπάρχει και μια θυλικιά :smt060 μέχρι σήμερα ο αρσενικός ήταν μονίμως κρυμένος(μόνο για φαί σουλατσάριζε) και η θυλικιά ήταν αυτή που βολτάριζε κυρίως. σήμερα παρατήρησα κάτι περίεργο. είδα ότι το γρασιδάκι μου είχε γεμίσει χαλίκια και βρωμιές. μετά κατάλαβα ότι ο μάνγκας έχει σκάψει κάτω από το ξύλο που βλέπετε στην φωτό. λέτε να έχουμε φωλιά??? :rolleyes: λέτε να έχουμε :smt055
Αν "χασεις" για καποιο διαστημα τον αρσενικο μη τρομαξεις....θα κλωσαει αυγα....:smt082
γιούργιααααααααααααααααα στα γεννητούρια :)
harris samos
02-03-11, 22:06
Αν "χασεις" για καποιο διαστημα τον αρσενικο μη τρομαξεις....θα κλωσαει αυγα....:smt082ποσο καιρο ρε παιδια γιατι τον εχω χασει πολυ καιρο πανω απο εβδομαδα
τι τελικο μεγεθος εχουν αυτα :) για να παρω απο τωρα σειρα :) αντε καλες γεννες
Απο τη μια μερια πρεπει να ειναι κλειστη η σπηλια για μεγαλυτερες πιθανοτητες αναπαραγωγης
Αν σκαψει και απο την αλλη μερια θα μπορει να βγει η θηλυκια.
εχω και εγω ενα ζευγαρι ανκιστρους και εχει σκαψει ο αρσενικος ολο το ξυλο αλλα οποτε τον πλησιαζει το θηλυκο το διωχνει τι να φταιει αραγε...:rolleyes:
τι αλλα ψαρακια εχεις? και το γρασιδακι πως λεγεται? ευχαριστω...
το γρασιδάκι έιναι eleocharis pavula. τη θυλικιά δλδ την κρατάει "με το ζόρι" ??? κι ας έχει πονοκέφαλο? :D το γνωρίζω ότι πρέπει να είναι κλειστή από παντού. αλλά έτσι κι αλλιώς μάλλον θα στήσω 60άρι σε κανά μήνα μόνο για το ζευγάρι. μέσα στο ενυδρείο έχω καμιά 40 τσέρι 3 amano 2 zebra snail. 4 αππλε 2 sae 2 oto 2 sturisoma & 5 rose tetra. :smt028
harris samos
04-03-11, 01:33
?????????????????????:confused::confused:
προς τι η απορία σου φίλτατε?
harris samos
04-03-11, 17:37
ποσο καιρο κλωσαει ο αρσενικος τα αυγα ? γιατι τον εχω χασει εδω και 15 μερες και λεω η τεζαρε:smt051 η κατι αλλο παιζετε :smt060
Περιπου 7-8 μερες.3 να εκκολαφθουν τα αυγα κ αλλες 4-5 μεχρι να καταναλωσουν τον λεκιθικο τους σακο.
βασικά δέν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο ακομη :D απλά μόλις έκανε τη φωλιά, την οποία μάλλον δε θα χρησιμοποιήσουμε στην τελική...
:smt041:smt041:smt041:smt050+-8+-8+-8:smt035:smt113:smt055:smt043:smt109:smt042:smt031 :smt110
-------------------------
μπορω να "φωνάξω"???
ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
εμενα εκαναν αυγα, βγηκαν ολα ψαρια αλλα καθε μερα ηταν και πιο λιγα, το ενυδρειο δεν ειχε μεσα αλλο ειδος ψαριου για να υποθεσω οτι κατι τα τρωει, στο τελος εζησε μονο ενα και το χαρισα σε ενα φιλο το οποιο ακομα ζει και βασιλευει.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.