Επιστροφή στο Forum : Αλλαγη νερου με κυκλοφορητη
Αν παρω εναν τετοιο κυκλοφορητη κανει δουλεια αν το λαστιχο πρεπει να παει ~2 μετρα μεχρι την αποχετευση?
ή επειδη λεει εως 1,3 μετρα δεν κανει?
http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2271
αυτο το 1,3 ειναι στο υψος , εγω μιλαω το λαστιχο θα ειναι στην ευθεια... (θα κανει μια καμπυλη προς τα κατω οταν φευγει απο το ενυδρειο και μετα ευθεια...)
με αυτον την συγκεκριμενη αντλια ποιο λαστιχο ταιριαζει?
εννοω διαμετρο..
Θα σου κάνει μια χαρά δουλειά, αλλά το ίδιο γίνεται και ρουφώντας.
Αμα είναι χαμηλότερα απο το ενυδρείο δεν χρειαζεσαι καν την αντλία. Ρουφάς! Και το καλό είναι οτι λόγω του μηκους, δεν υπαρχει περίπτωση να πιεις ποτε νερό.
Παρε ενα λάστιχο π.χ. κηπου, και μπορεις να το πηγαίνεις οσο μακρια θέλεις.
Θα σου κάνει μια χαρά δουλειά, αλλά το ίδιο γίνεται και ρουφώντας.
σε 2 μετρα...??? :p:p
ναι αλλα θα τον ηθελα για 2 σε 1.. δλδ να βαζω και νερο μεσα...;);)
-------------------------
Αμα είναι χαμηλότερα απο το ενυδρείο δεν χρειαζεσαι καν την αντλία. Ρουφάς! Και το καλό είναι οτι λόγω του μηκους, δεν υπαρχει περίπτωση να πιεις ποτε νερό.
Παρε ενα λάστιχο π.χ. κηπου, και μπορεις να το πηγαίνεις οσο μακρια θέλεις.
οκ λοιπον για το εξω...
για το μεσα? κανει?
σκεφτομαι να παρω ενα βαρελι ...
Θες και να στο φερνει 2 μέτρα; Δεν ξέρω αν γίνεται. Εγώ εχω τον μεγαλύτερο της σειράς (1800λιτρα) και στα 5 μετρα μηκος και 130 υψος ψιλοζορίζεται.
Θες και να στο φερνει 2 μέτρα; Δεν ξέρω αν γίνεται. Εγώ εχω τον μεγαλύτερο της σειράς (1800λιτρα) και στα 5 μετρα μηκος και 130 υψος ψιλοζορίζεται.
οχι η αποσταση θα ειναι το πολυ απο το βαρελι 1-2 μετρα και θα το ανεβαζει (απο τον πατο του βαρελιου) 1,25 ...
κανει?
Εγω θα διαλεγα τον επομενο τις σειρας... Μην ξεχνας πως είναι κινέζοι...
στον μεγαλο εχω βαλει μεχρι 10 μετρα λαστιχο και 1,50 περιπου υψος με ζορι αλλα το γεμισε το μονο που πρεπει να δεις ειναι να ΜΗΝ βαλεις πιο μικρο λαστιχο στην εξοδο απο την διατομη της εξοδου γιατι οταν το εκανα εγω εφαγε πολυ ασχημο ζορι.... ο μεγαλος περνει ακριβως λαστιχο 3/4
Εγω θα διαλεγα τον επομενο τις σειρας... Μην ξεχνας πως είναι κινέζοι...
ενταξει να παρω τον μεγαλυτερο τοτε.. δεν εγινε κατι στα 2 ευρω θα κολλησουμε?
-------------------------
στον μεγαλο εχω βαλει μεχρι 10 μετρα λαστιχο και 1,50 περιπου υψος με ζορι αλλα το γεμισε το μονο που πρεπει να δεις ειναι να ΜΗΝ βαλεις πιο μικρο λαστιχο στην εξοδο απο την διατομη της εξοδου γιατι οταν το εκανα εγω εφαγε πολυ ασχημο ζορι.... ο μεγαλος περνει ακριβως λαστιχο 3/4
αρα των 3/4 κανει στα σιγουρα ετσι?
3/4 ποτιστικο κιτρινο λαστιχο εχω στον δικο μου
3/4 ποτιστικο κιτρινο λαστιχο εχω στον δικο μου
αυτο ειναι μικροτερο ετσι?
http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1875
γενικα κανει καποιο απο εκει?
δεν ξερω αλλα σε ενα μαγαζι με ποτιστικα/σιδερικα θα το βρεις πιο οικονομικο απο αυτο το μαγαζι
δεν ξερω αλλα σε ενα μαγαζι με ποτιστικα/σιδερικα θα το βρεις πιο οικονομικο απο αυτο το μαγαζι
οκ... να σαι καλα...:p:p
Λες να φταιει το οτι ζορίζεται τοσο, το λεπτό λάστιχό μου; Είναι περιπου σαν το ενυδρειακό 12/16. Ηταν πολύ αβολο το άλλο γιατί δεν ήταν αρκετά ευκαμπτο.
Λες να φταιει το οτι ζορίζεται τοσο, το λεπτό λάστιχό μου; Είναι περιπου σαν το ενυδρειακό 12/16. Ηταν πολύ αβολο το άλλο γιατί δεν ήταν αρκετά ευκαμπτο.
με αυτα που διαβασα παραπανω μαλλον...
ναι γιατι δημιουργειται αντιθλιψη
οκ... Παντως να αλλαχτεί δεν γίνεται σίγουρα.
Θα το τσεκάρω με το κανονικό του λάστιχο και θα ενημερώσω!
Υ.Γ. σιγουρα δεν αξίζει να παρεις ενυδρειακό λαστιχο. ;)
οκ... Παντως να αλλαχτεί δεν γίνεται σίγουρα.
Θα το τσεκάρω με το κανονικό του λάστιχο και θα ενημερώσω!
Υ.Γ. σιγουρα δεν αξίζει να παρεις ενυδρειακό λαστιχο. ;)
οκ αυτο το καταλαβα στο υ.γ.
τσεκαρε το και πες μας αν θες.. οκ?
καλα. Οταν ξαναλειτουργήσω την ΑΟ και μαζέψω "αχρηστο νερό"... :D μη χαλάμε ασκοπα νερό!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.